< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türkiye'ye yatırım yapmaktan vazgeçen Volkswagen, Slovakya'yı seçti (4. sayfa)
-
-
tüm ülkenin umut bağladığı haberler, VW'nin Türkiye'ye fabrika kurması ve Trump'ın başkan olmasıydı ikisi de olmadı.
-
Eğer yapılsaydı akp'nin işine gelirdi bununla oy toplardı.
-
Buna rağmen koşa koşa gidip bu markayı alacak adamlar tanıyorum sorsan hepsi vatan sever iktidarı gömeceğinize bu haberi duyurun kçı kırık bir oto markası siyasi bir kararla aklınca ülkeyi yani bizi cezalandırıyor way be adamlardaki cürrete bak.
-
webteknoVolkswagen Türkiye Fabrikası Hakkında Yaşanan Tüm Gelişmelerhttps://www.webtekno.com/volkswagen-turkiye-fabrikasi-tum-gelismeler-h101684.html#
En basitinden bu yazıyı okumanı tavsiye ederim. Türkiye ekonomisinin durumu ortada elbet tartışılacak bir vaziyeti yok ancak bu adamların niyeti başka. Karar tamamen siyasi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
şimdi isimlerini vermek istemiyorum. Manisadaki büyük birkaç fabrika, Volkswagen'in manisaya gelmesini istemiyordu. çünkü ellerinde asgari ücretle köle gibi çalıştırdıkları işcilerin Volkswagen fabrikasına kaçabilme ihitimalleri bunları deli gibi korkutuyordu..çünkü işciler de biliyordu elin Almanının bile onlara daha insancıl bir maaş verecegini.. şimdi kına göndermek lazım aylardır orda korku yaşayanlara...
ha bir de şöyle bir gerçek var .
Slovakya'da asgari ücret :520,00 EUR
Türkiye'de asgari ücret :240 EUR
bakın bu tabloya ragmen gelmedi.
ekonomimizdeki istikrarsızlıklar yüzüne Türkiyeyi sallamadılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 10 Kasım 2020; 21:58:32 >
-
Ekonomik sıkıntıların sadece Türkiye'de olduğunu sanan arkadaşların anlamasını beklemek de biraz saflık olur sanki. Adam yeni, sıfırdan yapılacak yatırımdan vazgeçiyor varolanın kapasitesini artırma yenileme yoluna gidiyor ekonomik sebeplerden ve daralan pazar yüzünden, farkında mısınız bilmiyorum ama?
-
cehennemin dibine gitsinler . doktor mühendis mimar olmadıktan sonra zaten golf ten tut passata kadar alabilmek mümkün değil . iki s. bkt. cilaya kanıp milyonlarını dökenlerde kabahat ..
hiç bir zaman alman arabası sevmedim sevmiycem de .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 11 Kasım 2020; 10:10:12 > -
Japon forever 😊😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de asgari ücret 240 euro. 422 eurokim alıyomuş ki :)
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
Güle güle umarım birde vw vergisi çıkar özelde malıda satılmaz daha. Utanmazlar suriyeden çık diye hadsizce emir veriyorlar devletimize birde.Puhahaha, VW'nin bir araç başından ettiği karın bin katı devlete vergi olarak gidiyor. Devlete senin lafın değil, onların laf geçirmeye çalışmasına niye şaşıroyrsun?
Renault,Citroen Fransız hükümetine ait, hisseleri var. Bi ton laf yapılıyor fransız hükümetine, halen birşey göremedik? Clio vs peynir ekmek gibi 20 senedir satılıyor? Müslümanlara yaptıkları için fransız hükümetine küfreden müslümanlar sonra gidip clio'ya biniyor.
Evet, VW kesinlikle azalır satışı türkiyede kesin
Adamlar daha düşük asgari ücrete rağmen seni tercih etmiyor, millet burda laf yapıyor. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış
-
Almayın abicim şu VW artık. Prim yaptırmayın artık.
En azından iç piyasada üretilenleri tercih edin kısmen de olsa memleketimize faydası olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum inan polemik derdinde değilim. Ama şu yaptığınız yorumları görünce iki çift laf etmeden duramıyorum doğrusu. Adamların yatırımdan vazgeçmemesinin sebebini nası Almanya'nın ekonomik kriz geçirdiğine bağladın bana da anlatır mısın? He ortada evet küresel bazlı sıkıntılar var ama bizim ülkemizdeki ona bağlı değildi o sadece tuz biber biraz da bahanesi oldu. Şu an dış yatırımcıların ülkemize yatırım yapmama sebebi onların ekonomik güçsüzlüğünü göstermez. Dalgalanan kur politikası, fitch yatırım yapılabilir ülke puanın düşmesi, ülkedeki vergi politikası ve en önemlisi ülkenin adalet sistemi bi dış yatırımcının yatırım yapmayacağını belirleyen en önemli hususlardır.
Yahu herkes yine vw ye sallamış. Hic kimse demiyor 250 euroya adam calisiyor ona bile adam korkusundan gelip yatırım yapmiyor neden çünkü burasi kabile devleti. G.tunde yapraklı adamlar bile bir yere mızrakla saldırırken istişare ediyordur bizde tek adam ne derse o.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen siyasal olarak verilmiş bir karar bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sana bir soru man gelirde yatırım yaparsa ne diceksin ki man da Volkswagen AG nin
-
Yatırımın çapı ne olacak? Vw fabrikası ile aynı mı? Bunları göz önüne alın önce. He velev ki de bi yapsın ondan sonra konuşuruz bu meseleyi
quote:
Orijinalden alıntı: SLIFEPuhahaha, VW'nin bir araç başından ettiği karın bin katı devlete vergi olarak gidiyor. Devlete senin lafın değil, onların laf geçirmeye çalışmasına niye şaşıroyrsun?
Renault,Citroen Fransız hükümetine ait, hisseleri var. Bi ton laf yapılıyor fransız hükümetine, halen birşey göremedik? Clio vs peynir ekmek gibi 20 senedir satılıyor? Müslümanlara yaptıkları için fransız hükümetine küfreden müslümanlar sonra gidip clio'ya biniyor.
Evet, VW kesinlikle azalır satışı türkiyede kesin
Adamlar daha düşük asgari ücrete rağmen seni tercih etmiyor, millet burda laf yapıyor. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış
Alıntıları Göster50 yıldır ülkemizde üretim yapan Renault'yu kapatalım tam olsun. Yarattığı istihdamı da şahlanan ekonomimizin bir yerine sokarız nasıl olsa.
Ufak Not : Renault'da Fransız devletinin %15 payı mevcut fakat Citroen'in bağlı olduğu PSA grubunda artık payı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önce şu tipik dostumlu muhabbetleri geçelim dostun arkadaşın falan değilim senin ve olmanın da imkanı yok bu kafa yapınla.
Neyse o kısmı çabucak geçersek haberi okumuyor musunuz siz? Neyin peşindesiniz mahsus mu yapıyorsunuz bunları siz ben de cidden polemik olsun diye sormuyorum?
Daralan araç pazarı, talebin azalması yüzünden böyle bir karar aldıklarını yazmıyor mu haberde?
Almanyanın ekonomik güçsüzlüğünden falan mı bahsediyorum ben? Onlar da sıkıntı çekiyor sadece bizde problem yok diyorum anlayamıyor musunuz basit cümleleri bile?
Tamam birşeylere düşmansınız anladık o kısmı da şuurunuzu kaybetmeyin bu konuda yeter artık yahu bu nedir? Adalet sistemi hede hödösünü araya sıkıştırmasanız olmuyor. Artık o kadar tahmin edilebilir oldunuzki anlatılır gibi değil.
Neyse blokladım gittin arkadaş sizin gibilerle uğraşamıyorum artık. Laf anlatabilmenin imkanı yok çünkü bu zihniyete ben vazgeçtim artık. Basıyorum bloğu yallah güle güle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 10 Kasım 2020; 22:43:0 >
-
yatırımın büyüklüğü mevzumu saydığın kriterlere göre selam bile vermemesi lazım büyük yada küçük yatırım ne madem demokratik hukuk devleti değiliz hiç yatırım yapmaması lazım demi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X