Şimdi Ara

Türkiye'yi 20 Yıl ABD ya da İngiltere Yönetimine Devretmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir benzer konu ekşidede açılmış bunca enflasyon kötü yönetim işsizlik hayat pahalılığı kıtlık için çare olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanTurks -- 4 Ocak 2025; 21:12:16 >

• Anayasa degismedigi surece 100 yilda devretsen hikaye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manda yönetimi var zaten örnek özelleştirmeler kafalarına göre satıyorlar istedikleri fiyata yerinede hiç birşey koyamıyorlar akp hangi yönetim belli zaten batının dediklerini yapıyorlar devamlı halka hiçbirşey soran yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 5 Ocak 2025; 21:31:26 >
  • üretmek yerine var olanlarıda satıp, vergiyle harçla geçinmeye çalışırsan kim olsa kurtaramaz ekonomiyi bile isteye batırmışsın

• koyduğun kaynak über komik almanyanın kendisi işgal atında ezik sümsük bir sömürge zaten.

iphone refahını güç sanmaktan bıkmadınız gitti

Atatürk zamanında yırtık donla yamalı çorapla dolaşırken halk olmadığına göre şimdi hiç olmazsın kafanı yorma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2025; 13:49:53 >
  • Tam ekşi zihniyeti cahilliği konusu olmuş. Ülkeyi ABD'liler ve İngilizler geri bırakmak için herşeyi yapıyor zaten onun bile anlamamışlar yıllardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Ocak 2025; 13:43:44 >
  • "Vatan hainliği nedir? Nasıl ufak ufak kabul ettirilmeye çalışılır?" adlı çalışma.

Siz kafayı mı yediniz? Bunlara kafa yoracağınıza berbat muhalefeti kenara atıp kendiniz yeni bir muhalefet yaratın. Hiç mi M.Kemal'den örnek almadınız? Hadi o olmadı, Enver'den?

Ya devlet başa, ya kuzgun leşe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Japonlara teslim edelim

• Novagate N kullanıcısına yanıt

allah korusun ülkede bir gün ingiliz mandası olalımmı çok zengin olucaz üstümüze sterlin yağacak bir al bayrağın yanına kraliyet arması çaktırmamız yeterli diye refarandum yapılsa 4 nala evete gidecek kesimi az çok tahmin ediyorum. 

bu ülke ne krizler yokluklar fakirlikler gördü aile büyükleriniz çocuk yaşından beri sırtından ter gele gele çalıştı fabrika köşelerinde esnafta eve ekmek getirdi babasının eline maaşı saydı he canlar he.

şimdikiler amele olmam,işçi olmam dandikte olsa okudum masa başı yatış laptop,kayfe bol tatilli iş isterim, kaçın ab ye yatıracaklar sizi 2.80 bir gitmediler gitti ne olucaklarını biliyorlarda orada ondan gitmek sıkar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2025; 13:59:3 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Atatürk zamanı Amerika çok iyiydi sanki . Gangsterler vatandaşı soyuyordu trump'un babası altın peşinde koşanlara kadın pazarlıyordu 1929 krizi oldu ünlü gangster kacakciliktan yüksek bir server edinip siyaseti avucuna aldı ve gizli başkan al capone oldu deniliyordu ...

2. Dünya savaşı Amerika'yi zengin etti altına dayalı dolar bastı Avrupa'nın altınlarını aldı ama 1971de bu sistemden çıkıp Avrupa'nın altınlarina el koymuş oldu

• Konu kötü olsa da iktidara korku salmak için benzer şeyler söylemek lazım

Bende benzer olarak ülkeyi israile ve batıya satsak 100 trilyon dolara aile başına 4milyon dolarla istediğimiz hayatı yaşardık gibi bir konu açmıştım .Tabii ciddi olarak değil ne kadar kötü durumda olduğunuzu göstermek icin. Akp ülkenin %5ini sattı 80milyar dolar özelleştirme geliri elde etti yabancıya vatandaşlık verdi , vergi avantajı verdi. Böyle gıdım gıdım değil bir anda satalım 100 trilyon dolara her aile 4 milyon dolar alsın istediği hayatı yaşasın gibi

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

küba çok iyi şu an havyar yiyor halkı onurlu mutlu bir halkı var, parayı tanrı yapmayı azaltın mutlu olursunuz.

kuru ekmekle sofradan kalkarım çadırda yaşarım nağmerde satılcak vatan yok bende sizin kanınızda varsa bilemem haydi güle güle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2025; 14:40:33 >

Zaten sizin zihniyet bizi Küba k.kore vatandaşı yapacak. Yandaş kuzu etlerini götürecek mercedes binecek vatandaş ekmekle, İETT otobüsü ile mutlu olacak

Buna isyan etmeyen bir halk herşeye müstehaktır zaten

• 25 sene denediler sonuç felaket görmüyor musunuz

• Kurulduğundan beri İngilizlerin,
    1971 'den itibaren Amerika'nın yönettiği ülkenin hali bu zaten.

• 0 mesaj, sırf bunun için üyelik almışsın ama yazayım.

Saf mısın kardeşim? Yoksa hiç bir tarih ve ekonomi bilgin yok mu??

İngiltere, zaten yeryüzünde bir çok devleti yönetti - aslında son damlasına kadar sömürdü-.

Sen Batı'nın ne olduğunu anlamayacak kadar safsın, kusura bakma lütfen. ama öylesin:)

----

Bi kere de şunu düşün ya,

Bir ülke zenginleşmesi ve halkının rahat yaşaması için neler yapması, sen neler yapabilirsin? Cevabı bu.

----

Japonya'nın 13 tane otomobil markası var (gerçi son 2 yıldır Japon ekonomi aşağı gidiyor, Almanya da öyle, ben demiyorum onların ekonomistleri diyor bunu).

Senin ülkenin kaç tane kendi markası var dünyaya sattığı?

Bu ülkede, Vecihi Hürkuş, bu coğrafyanın ilk savaş uçaklarını ürettiğinde dönemin İngiliz hayranı yöneticileri bu uçağa ruhsat vermediler. Uçurdu diye para cezası kestiler. Hürkuş da ruhsat almak için uçağını parçalara böldü trene koydu ve çekoslovakya'ya götürdü orada uçurdu ve ruhsat aldı.

Sonra n'oldu, ürettiği uçaklara dönemin hükümeti yurtdışına satamaz şerhi de koydu ve Hürkuş Havacılık iflas etti. İflas ederkene Sivas'ta Teyyare Okulu kurmuştu, senden daha genç çocuklar dönemin savaş uçaklarını üretebiliyordu.

Sonra iflas eden Hürkuş, fabrikasını Hollanda'ya sattı ve Hollanda ilk milli uçağını bu fabrikada üretti ve uçurdu.

---

Az bi yakın tarih oku, neden ülkemiz mühendislerimize rağmen dünyaya birşeyler satamadık!!!

Kızdırma adamı, bu kadar da cehalet fazla bize...

• Sonra Devrim Otomobilinin hayatına bak, Hyundai ile aynı zamanda kuruldu bizim Devrim müzede, Hyundai senin sokağında şu anda.

-----

Bu ülkenin yönetimi senin hayran olduğun İngilizlerin elinde idi zaten. Atatürk zamanında kurulan tüm ağır sanayi ve fabrika ve üretimlerin hepsi Atatürk'ten sonra durduruldu bir şekilde.

O eski hükümetler olsaydı bugün senin ülken İHA/SİHA ve diğer askeri ürünleri de üretemezdi emin ol buna. Geçmişte hep engellemiş hükümetlerimiz..

Rahat yaşayalım da nasıl olursa olsun gerekirse emperyalist manda ve himayesine girelim sorun değil kafasında olan bir CHP sol kesim türedi. Kurtuluş Savaşı bugün olsaydı kimse savaşmazdı

• İngiliz Muhripler Cemiyetinin bugüne gelmiş uzantısı bir zihniyet.....

• manda olmak istiyorsan yallah suriyeye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.