|
Türkiye’yi Ay’a taşıyacak yerli roketin ateşleme testi yapıldı

-
-
Rakamsal değerler olmadan inanmak zor. İnş doğrudur temennisi güdelim bakalım şimdilik.
-
Seçime kadar dinleriz artık sert iniş yumuşak iniş, marsa camii
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolar olmuş 30 TL aya sert iniş yapsan ne olur yumusak imiş yapsak ne olur...Çalış çalış hep bir karış sonuç kocaman bir sıfır !
-
Birileri geliştirip üretir zır cahil andavalılarda afedersiniz bakar durur artık neye bakıyorsa.
-
Arif KARABEYOGLU kimdir diye biraz arastirayim dedim adam ciddi egitime sahip birisi, umarim guzel isler basarilir ve uzun vadede buyuk basarilara imza atilir.
-
Bu balistik füze çalışması. Tek eksik nükleer başlık kaldı artık onuda yapmışızdır ve açıklanmıyordur. Pakistanın bu teknolojiyi Türkiye ile paylaştığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 11 Ocak 2024; 15:00:07 >
-
Benzer haberler seçimden sonra da gelirse,
aynanın karşısına geç ve kendi kendinin ANLINI karışla.
Marsa camiye seni fırlatacam,
ama sert iniş yapacaksın
-
Sen önce bir konuşmayı öğren de ondan sonra o dediklerini yaparsın. Sana inanıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: limbeshBenzer haberler seçimden sonra da gelirse,
aynanın karşısına geç ve kendi kendinin ANLINI karışla.
Marsa camiye seni fırlatacam,
ama sert iniş yapacaksın
Ahaha çok komik siyasal İslamcılar komik te olamıyorsunuz la
Hadi naş blok, uçuyoruz kaçıyoruz Alamanya bizi giskaniyooo masallara inanmaya devam allahin cahil cuhela takımı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adam dünya çapında özgün bir teknoloji geliştiriyor ve bütün herkes onun çalışmalarını istiyor.
Bizim insanımız inanmıyor dalga geçiyor amma beyinini yıkamışlar insanların yapamayız edemeyiz diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilinçli olarak ööle yazıyoruk kardeş.
O volkie tolkie söyle,
ben herşeyi ayarlamıştım, konuyu gereksiz uzatmış,
seçimden sonra gelişmeler devam ederse kendine birşeyler yapsın.
Siyasalİslam demiş ama siyaset sevmem ben sadece islam severim.
Siyasetten anladığım şu;
Türk halkı, kendine en az zarar verecek olanı seçiyor.
-
Vallahi roket atılır atmosferide geçer ama aya inmesi oradan geri gelmesi vs ciddi bilim ve bilgi gerektiriyor bir yabancı belgeselde izlemiştim akla gelmeyecek parametre vs
Ha biz Türk aile roketi atarız kaptan indirirse indirir kendi imkanları ile yoksa görev şehidi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güven kalmadı çünkü.
-
Güven kalmadı diyoruz da bazı şeylere güvenmemiz lazım. Tebrikler umarım en azından kendi uydularımızı uzaya kendi roketlerimizle göndeririz.
-
Hocam 2023 yılında aya sert inişi yapınca o yapamayız edemeyiz diyenlerin hepsinin sesi kesilecek inşallah. Hemen arkasına 2028'de yine planlandığı gibi yumuşak inişi de yapınca bir daha konuşamazlar bence. O kadar mühendis rastgele ileri bir tarih sallayacak değil ya. Bunun bir sürü planlaması çalışması var.
Not: Öngörülemez bir aksilik çıkarsa ve bundan kaynaklı gecikme bu gibi durumlar için bırakılan payı aşarsa genel süreçte bir miktar sarkma olabilir tabii. Yani hadi 2023 olmasın da 2024 olsun, çok da sorun değil.
-
Çok güzel seçim yatırımı.. seçimden sonra türkiye uzay şeysini kapatırlar. Marsa ilk camii ay'a ilk külleyi AKP döneminde yapılacak.. yaptıkları yollar ile cuma namazına gideriz.
-
NASA aya gidiyoruz diyince dünya duzdur, içinden cikilamaz, nasa yalanci, yok burasi mars degil meksika çölü diye zirvalayanlar burda bir haberle uzayi fethetti. İşinize gelince nasıl da bilimci oldunuz, kiskanildiniz :D
-
Uzay'a topluma katkısı olmayacak heykel dikilmesindense, topluma katkısı olacak camii inşaat edilmesini tercih ederim.
-
Boş laflarınıza karnımız tok @limbesh. Ekonominin şahlanışından haber verin. Öyle bir şahlanış ki çeyrek 50 tl iken şu an gram altın 2000 tl. Dolar'ı yazmaya gerek bile yok. Ekonomi roket. Ay, Mars hikaye. Bu ekonomik şahlanış roketi ile Güneş'e bile sert iniş yaparız.
Adam dünya çapında özgün bir teknoloji geliştiriyor ve bütün herkes onun çalışmalarını istiyor.
Bizim insanımız inanmıyor dalga geçiyor amma beyinini yıkamışlar insanların yapamayız edemeyiz diye. |
Arif KARABEYOGLU kimdir diye biraz arastirayim dedim adam ciddi egitime sahip birisi, umarim guzel isler basarilir ve uzun vadede buyuk basarilara imza atilir.
|
Seçime kadar dinleriz artık sert iniş yumuşak iniş, marsa camii
|
Birileri geliştirip üretir zır cahil andavalılarda afedersiniz bakar durur artık neye bakıyorsa.
|
Güven kalmadı çünkü. |
Bu balistik füze çalışması. Tek eksik nükleer başlık kaldı artık onuda yapmışızdır ve açıklanmıyordur. Pakistanın bu teknolojiyi Türkiye ile paylaştığını düşünüyorum.
|
Benzer içerikler
- x premium
- instagram engellemek isteyebileceklerin neye göre belirlenir
- uygulama indirmeden karekod okutma
- spotify hifi
- tiktok"tan nasıl para kazanılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X