Şimdi Ara

Türkiye yollarında bir garip yolcu 'kyk'nın daf tırı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bizim (Bozüyük) Cumhuriyet meydanın'da Kütahya Yapı Kimyasalları'na ait tanıtım amaçlı tır vardı dünyada sadece 3 tane olan tırın 1 tanesini görünce foto makinamı yanıma almadığıma pişman oldum çünkü içinede girme fırsatım oldu :) bende netteki fotoları paylasayım dedim. Not: araç bugünde Eskişehir'de espark avm'nin açık otoparkında ;)

quote:

Buda yerel bir haber sitesinde ki haberi: Bozüyük’e gelen bir eğitim tırı görenleri hayrete düşürdü. Bir İnşaat Firması tarafından yalıtım malzemeleri ve mantolama ile ilgili İnşaat Sektörü Temsilcilerine ve bu işe emek vermiş ustalara tanıtım ve bilgilendirme semineri veren Treyler Atatürk Meydanında meraklı bakışların odağı oldu.”DAF” Marka olduğu belirtilen Tır uzay aracı görüntüsü ile bir hayli ilgi çekti.Komşu İlimiz Kütahya’nın en tanınmış Ailesi Kütahya Seramik’in sahibi Gürallar Ailesine ait olduğu belirtilen Tırın değerinin 1 Milyon Euro olduğu dile getirildi.Dorsesindeki yana açılan motorlu salonları sayesinde büyük bir konferans ve tanıtım alanına dönüşen tıraylerden dünyada sadece üç tane olduğu bir tanesinin de dünyaca ünlü elektronik devi Samsung’a ait olduğu öğrenildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çoksakatvar -- 19 Mart 2012; 17:37:15 >

• Her şey güzel de, o aynalar nedir öyle ya... Araç 2020 model, aynalar 84 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Her şey güzel de, o aynalar nedir öyle ya... Araç 2020 model, aynalar 84 model.

:)) buna hiç dikkat etmemiştim hakikattende öyle :)
  • bizim kaportacılar daha çirkinini yapabilir :D
  • Luigi Colani 1978'de çizmişiti. 1986'da Mercedes için bir modeli vardı, değişik markalar için pek çok defa model yapılmıştı, belki on kadar versiyonu var.

Şimdiye dek şansımız iyi gitti, böyle devam ederse 2010'ları da üretilmeden atlatacağız
  • Ucube
  • TTNET'in de benzer bir TIR'ı vardı, şenliklerde gelmişti... Mercedes Logosu vardı önünde

İTÜ Bahar Şenlikleri - 07.05.2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 19 Mart 2012; 20:06:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Luigi Colani 1978'de çizmişiti. 1986'da Mercedes için bir modeli vardı, değişik markalar için pek çok defa model yapılmıştı, belki on kadar versiyonu var.

Şimdiye dek şansımız iyi gitti, böyle devam ederse 2010'ları da üretilmeden atlatacağız

Hocam şuna benzetiyorum, katılır mısınız?

Ayrıca Renault Radiance'ın fotoğrafı aklıma geliyor, ileride bu tür tasarımlar ağırlık kazanır mı?

• Kabin içini çok merak ediyorum bu meretin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Kabin içini çok merak ediyorum bu meretin.

Hocam disi ne kadar modernse ic kabin kismi da o kadar eski ve koseli hatlara sahip. Bi gorsen bu kabin buna ait degil dersin,kafayi yersin. Bir tv programinda gostermisti icini. 1980 model man gibi bisey iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Luigi Colani 1978'de çizmişiti. 1986'da Mercedes için bir modeli vardı, değişik markalar için pek çok defa model yapılmıştı, belki on kadar versiyonu var.

Hocam şuna benzetiyorum, katılır mısınız?

Ayrıca Renault Radiance'ın fotoğrafı aklıma geliyor, ileride bu tür tasarımlar ağırlık kazanır mı?

Tabii, Colani aerodinami mezunu, zaten deniz canlılarına da meraklı.

Pazar tarafından bakarsak 1983'teki Ford Sierra stilde bir krılmaydı belki ancak form arayışı her zaman var. Ugulanabilr bir alan içinde yaygın olabileceği kadar yaygın. Kamyonlar da otomotivin arkasından geliyorlar. Koca koca kompozit panelleri kolay şekilde üretebildiklerinde yaygınlaşabilirler, mesela yukardaki örnekte 2.5 metrelik panellerde metal kalıpçılığı pek çok durumda sınırlarına ulaşır, kompozit akıllı görünüyor ama analizi zor ve üretimi uzun sürüyor. Otomotivde çeşit azaldı, bunun parasal nedenleri de var aslında. Firmalar biribirlerini aldılar ve azaldılar, yakın rekabet birbiririni izlemeyi getiriyor, kalan firmalar da devlet gibi güçlüler haliyle benzer hastalıkları oluyor, form konusundaki fikirleri de pararlel şekilde pek derin değil. Eğer üretim ve üretimdeki kolaylaşma böyle artmaya devam ederse bana kalırsa ilerde bu durum kozmik bir hale gelecek ve otomotive de tekstil endüstrisine olan şey olacak. Her an her stil ulaşılabilir hale gelecek. Şimdi bir model çıkacağı zaman sanki kente büyük bir bina yapılıyormuş gibi bakılıyor, ama üretimi değiştirmek kolaylaşırsa (ki kolaylaşıyor) o zaman pek kimsenin umrunda olmayacak.

Panhard/Levassor Dynavia - 1948

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.