Şimdi Ara

Türkiyede 40 Milyon İnsan Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eeee bu kafa yapısıyla ömür boyu ev alamayacaklar...

40 yaşında hala daha aile evinde gün geçirecek kadar ezik olmayı kabul ediyorlarsa çalışmasınlar...

Ben 6 senedir çalışıyorum yaşıtlarım tembel teneke baba bana para ver modunda Starbucks köşelerinde gün geçiriyor...

İstediğim Ev,Arabaya 26 yaşında sahip oldum hala çalışıyorum...   

• Memurlara laf edene kadar gözünüzü açın özel sektörde çalışkan görünen herif de terfi alayım sonsuza kadar yatayım diye çalışıyor. Orduda bile durum böyle rütbe alan çalışmaz klimalı odadan emir verir geçer. Her yerde sadece işe yeni girmiş genç enayiler çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    İki doktor ev sahibi olur ya 75 75 150 alsalar 50sini yeseler 100 100 kredi odeseler yine ev alamazlar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsizlik + sigortasız çalışanlar + köle olmak istemeyenler. Şaşırmadım, normal.

• berk768 kullanıcısına yanıt

Şuan aylık ortalama 80 kazanan bir doktor bile eli yüzü düzgün bir araba için 16-18 ay yememesi lazım... ki bu kişi evi yok kirada nasıl yapacak? Ekonomi rezil işte uzatmanın manası yok...

• zoltafatih kullanıcısına yanıt

tamam hünkarım

Bırakın bu işleri hiçbir ülkede 1-2 yılda ev sahibi olamazsın...

ABD'de senelerce çalışıp ev alıyor insanlar...   

26 yaşında ev ve araba mı oyuncak araba ve kümesten bahsediyon galiba  

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Senin hiçbir şeyden haberin yok...

Herkes sabit maaşla çalışmıyor...

Sahip olduğum Arabaların ve Evin değerini buraya yazarsam farklı algılanır onun için yazmıyorum. Ama ultra lüks denecek sınıfta bu kadarını bilmeniz yeterli...   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 16 Haziran 2024; 18:18:7 >

2 doktor 300k maaş alır toplamda. nasıl ev alamıyor?

Abdülhamiti profil resmi yapan birinin lüks içinde yaşama ihtimali yok büyük ihtimalle ay sonunu zor getiriyorsun

• Ne 300 ü bazıları 500 + ayda 2 dayak prim alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

hocam peki benim profilime göre nasıl bir çıkarım yapıyorsun

• Seninkini bilemicem ama foruma katılışı 2010 dan eski olan ağır sheep  

• Çalışma koşulları çok ağır çok kötü aldığın maaş ta asgari ücretsen eğer 17k yani köpek gibi çalışıp her ay eksiye düşüyorsun o paraya telefon bile alamazsın eğer ev kirası falan ödüyorsan. Tek başına bekar isen temel ihtiyaçlarını bile karşılayamazsın bırak telefon almayı. Gıda masrafları faturalar ortada. Elektrik bile ayda 300 400den aşşa gelmiyor insan gibi evde yaşayacam dersen klima açık tv açık pc açık buzdolabı tost makinesi derken bu bantta geliyor elektrik faturaları. Düz klavye memurları da işleri rahat diye çalışıyor aldıkları 30 33k para yine öldürmüyor ama sevindirmiyor da. Zaten memur olmayı kapattılar alımlar bitti. EE 25 yaşında 30 yaşında bir genç ne yapacak? Evde oturup ailesinin yanında boş boş pc oynuyor bu ekonomik düzende ne yazık ki hiç bir cacık olmaz. Kimse çalışmaz.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Anası babası yarın öbür gün git çalış elaleme rezil oluyoz senin yüzünden diyincede metronun altına atlayıp intihar ediyor kaçınılmaz son olarak.

İşsiz insanı anası bile sevmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 16 Haziran 2024; 20:38:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Evet ortada çok ciddi sorun var eğitim sisteminin bokluğundan çalışma koşullarına kadar ülkenin içine sıçıldı. AKP bunu bilerek yapıyor zaten insanlar çalışmasın çalışan da köleden daha beter olsun kansere yakalansın ölsün gitsin istiyor. Bunu başka gelecek iktidar çözerse o zaman rayına oturur ekonomi.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Kızlarında çoğu üniversite okumuş ama işsizlikten parasızlıktan ya esc olmuş vaziyette yada onlyfans kölesi,bunu çarşıya avm çıktığında bile çok rahat tespit edebiliyorsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.