< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türkiyede 40 Milyon İnsan Çalışmıyor
-
-
"Dolar 60 da olur 600 de" demeyi unutmuşsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük maaşla ev araba - telefon bile almak zor şartlar ağır niye çalışsın insanlar.
-
2 doktorun karı koca ev alamadığı bir yerde çalıştıracak insan bulmak bile mucize. Bence gençlerimiz aşırı çalışkan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve bunun yanında bir de göç alıp/aldırılıyor yani resmen işgal altında ona rağmen bencede aşırı çalışkanlar.
-
-
Asgari ücrete veya üç kuruş üstüne çalışmaya meraklı insan sayısı bence haddinden fazla.Keşke daha az olsa da insanlar hakkını arasa.
Çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşıyorum hocam. İş arayışınız var mıdır, siz de bu çalışmayan nüfusta mısınız ?
Aylık 75.000₺ maaş veriyorum çalıştıracak adam bulamıyorum öyle diyim. Çay toplayıcısı arıyorum bir yandan ona da vericem güzel maaş 100.000₺ belki artı mesai de olur ama yok adam yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de çalışmıyorum
Onca sene okul okudum dereceler yaptım simdi asgari ve 1 tık üstüne çalışmak patron stresi çekmek istemiyorum
Özel sektör adam olup düzgün maaşlar vermeyi ogrenmedikce de özelde calismam zorda kalmadıkça
Bu ülkede emek vererek hiçbir sey olmaz ayda 20k alsan hiç yemesen 15 senede 1 tane ev alırsın o da bugünün parasıyla geçim sorunu olmadığı halde çalışan enayidir :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 16 Haziran 2024; 2:22:21 >
Günlük 600 liraya patates toplayan çocuklar? Mevsimlik isciler?
Yalanciya bir sey yapmiyorlar iyiki yoksa sizin isiniz zor
Çalışmayı düşünen yada iş arayan aylıktan ziyade yıllık ücret hatta kaç yıl devamlı bu aylığı alabileceğini düşünür. Bunun üstüne SGK payı nedir yılık haftalik izin düşünür
Akp getirdiği zorunlu 12 yıl eğitim ile gençleri köyden kopardı tekrar köye dönmesi için şehirden daha iyi maaş ve imkan olması gerekir. Zaten köye dönüş imkanı olmadığı için Afgan Türkmen çalışan köylere yerleşiyor
AKP'nin daha doğrusu RTE 'nin bu ülkeye yaptığı şeyler ilerde daha iyi anlaşılacak ülke ülke olmaktan çıkıyor nerdeyse iktidarda kalmak için bu kadar popülizmi komünistler yapmıştı zamanında sadece. Sovyetlerin 90lardaki durumunu gördük . Komünizme karşı Demirel'in popülizmi ile 30 yaşında emekli olanlar gördük şimdi RTE iktidarda kalmak için yaptığı populizmi yasiyoruz.
Herkesin bir sekilde alabileceği bir ev vardır sen merak etme
benim kardeşim avukat, eşiyle ortak ofisleri var, çok rahat çalışıp yeterli parayı kazanıyolar.
iş gereği başka bi avukatlık ofisinin sahibi olan bi kadınla muhabbet kurmuş kardeşim. ama diğer ofis büyük yani maaşlı çalışanlar var, kardeşimin ofiste sadece kardeşimle eşi var. diğer ofisin sahibi olan kadın benim kardeşime iş teklif etmiş gel bizim ofiste çalış diye. kadın kendi ofisinde çalışanlara zaten aşırı düşük maaş veriyomuş, kardeşim kabul etsin diye iki kat maaş önermiş. kardeşim de nasıl olsa kendi ofisindeki işleri ayrıca eşi idare eder diye gitti orda işe girdi. 3-5 ay dayanabildi. en son bi işi hafta sonu yap pazartesi'ye bitir demiş kadın. öyle olunca kardeşim istifa etti. kardeşim ordaki çalışan kızlara sormuş siz nasıl dayanıyosunuz bu maaş ile bu kadar çok çalışmaya demiş. kızlar demişler ki ailemizden kimsemiz yok mecbur çalışıyoruz.
bu devirde TR'de ya memur olacan ya da kendi işini yapacan. başka türlü hapı yutarsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alıntı
metni:bu devirde TR'de ya memur olacan ya da kendi işini yapacan. başka türlü hapı yutarsın. Aynen öyle
-
Görende ülke nüfusu 50 milyon kişi de bunların 40 milyonu çalışmıyor sanacak. Konuyu açan eleman Çin'de 750 milyon, Hindistan'da ise 900 milyon insanın çalışmadığı öğrense küçük dilini yutar herhalde.
-
Zaten 3 kuruş kazanan insanlardan gidip vergi adı altında maaşının 1/5 ini alırsan insanlar kayıtlı çalışmak istemez.
Çok doğru
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaş15 mi işsiz işsiz baba parası yiyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sineklen can sıkma boş yapma ok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asıl sorun miletvekili sayısı acilen yarıya inmesi gerksiz personel ve birim vede bakanlıların kapatılması gerkli yoksa daha çok vergi öderiz
2 doktorun karı koca ev alamadığı bir yerde çalıştıracak insan bulmak bile mucize. Bence gençlerimiz aşırı çalışkan
|
Düşük maaşla ev araba - telefon bile almak zor şartlar ağır niye çalışsın insanlar. |
Ve bunun yanında bir de göç alıp/aldırılıyor yani resmen işgal altında ona rağmen bencede aşırı çalışkanlar. |
Günlük 600 liraya patates toplayan çocuklar? Mevsimlik isciler?
Yalanciya bir sey yapmiyorlar iyiki yoksa sizin isiniz zor |
Asgari ücrete veya üç kuruş üstüne çalışmaya meraklı insan sayısı bence haddinden fazla.Keşke daha az olsa da insanlar hakkını arasa.
|
Şu forumda senin bir kere doğru düzgün yorumunu göremedim. |
"Dolar 60 da olur 600 de" demeyi unutmuşsun.
|
Abdülhamiti profil resmi yapan birinin lüks içinde yaşama ihtimali yok büyük ihtimalle ay sonunu zor getiriyorsun |
Görende ülke nüfusu 50 milyon kişi de bunların 40 milyonu çalışmıyor sanacak. Konuyu açan eleman Çin'de 750 milyon, Hindistan'da ise 900 milyon insanın çalışmadığı öğrense küçük dilini yutar herhalde. |
Benzer içerikler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- savunma sanayi mühendis maaşları
- 14 temmuz filmi yasak mi
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- ömer aktaşöz yorumlar
- fiat 600 fiyat
- 2025 model arabalar
- kara kutu nedir
- 112. kanal aktif etme iphone
- imei kayıt ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X