Şimdi Ara

Turkiyede ilk corona vakası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 7 Mart 2020; 2:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir akrabamin is arkadasinin net olarak Corona dan dolayi oldugunu ve teshisin bu oldugunu biliyorum. (Istanbul veya Ankarada imis sahis)

Iyi uykular Turkiye...

Saglik bakanligi suan cinayet isliyor. En azindan insanlar DOGRU bilgilendirilse bazilarinin cani kurtarilabilir.

Ama bir kac kurus Kur farki veya oy daha onemli. Devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nl63 eski model corana...şahin doğan yani

• Herşeyin peşinden gitmeyin.Fahrettin Koca şuana kadar beklenin üstünde performans gösterdi, hiç ümidim olmamasına rağmen.

Ayrıca İran bile virüsü saklayamıyorsa Türkiye hiç saklayamaz.Uluslar arası arenada adeta bizi rezil rüsva ederler.Üstüne ortaya çıkması durumunda Erdoğan'ın istifası bile işe yaramaz kendi kulları parçalar iktidarı.
  • Bu eski versiyon yıllar önce vardır.

"HUMAN CORONA VİRÜS NL63"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Herşeyin peşinden gitmeyin.Fahrettin Koca şuana kadar beklenin üstünde performans gösterdi, hiç ümidim olmamasına rağmen.

Ayrıca İran bile virüsü saklayamıyorsa Türkiye hiç saklayamaz.Uluslar arası arenada adeta bizi rezil rüsva ederler.Üstüne ortaya çıkması durumunda Erdoğan'ın istifası bile işe yaramaz kendi kulları parçalar iktidarı.
    Ben de öyle düşünüyorum.Virus suan ulkede olsa istihbarat teşkilatlari guclu olan ulkeler turkiye ye ucuslari durdururdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.