Şimdi Ara

türkiyede nanya ram nereden bulabilirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, notebookumun ramlerini güncellemek istiyorum (2x4gb ddr3 1333mhz ) orjinal ramleri nanya. Türkiyede distribütörü varmıdır nereden bulabilirim. Yada kalite olarak nanyaya yakın hangi markaları önerebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rdybst

merhaba, notebookumun ramlerini güncellemek istiyorum (2x4gb ddr3 1333mhz ) orjinal ramleri nanya. Türkiyede distribütörü varmıdır nereden bulabilirim. Yada kalite olarak nanyaya yakın hangi markaları önerebilirsiniz.

bende iki tane farklı var sorun yok
  • quote:

merhaba, notebookumun ramlerini güncellemek istiyorum (2x4gb ddr3 1333mhz ) orjinal ramleri nanya. Türkiyede distribütörü varmıdır nereden bulabilirim. Yada kalite olarak nanyaya yakın hangi markaları önerebilirsiniz.

model nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.google.com/m?q=nanya+ram+sat%C4%B1%C5%9F&client=ms-opera-mini-beta-android&channel=new

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddr ve ddr2 ramlerde kıngston nanya moduller kullanırdı yenılerde durum nedır bılemıyorum ama alacagınız bılındık marka aynı tımıng lı ramler %99 sorunsuz calısacaktır
  • Module Name : Nanya NT2GC64B88B0NS-CG

daha önce kignston 45 tllik olan modellerinden 2 kere garantiye gitti en fazla 2 gün dayandı bir şekilde bilgisayara takınca bir süre düzgün çalışıp hasar alıyor. anlam veremedik. Notebookun kendi tedarikçisinde var fakat fiyatlar çok uçuk tanesine 150$ istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdybst -- 14 Ocak 2013; 22:45:48 >
  • http://www.ebay.com/itm/Nanya-DDR3-PC3-10600-1333-Sodimm-RAM-4GB-NT4GC64B8HB0NS-/140524051885

burası işine yarar mı? fiyatta uygun gibi tabi nakliye nasıl bilemiyorum. daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur. (nakliye süresi fiyatlandırma gibi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.