Şimdi Ara

Türkiyede Tek ...eşi Yok...passat 1.9 Tdi Comfortline 160hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde görüldüğü gibi olan...hatası olmayan bir araç

2001 model passat 1.9 tdi comfortline 130hp...chip ile 160hp...104000 km de...

Ancak kendini bilmez birinin boydan boya aracı çizmesi sonucu 8 parçada LOKAL boya var. Komple boyalı değil...Lokal boyalı. Bu ne demek ? Sadece çiziklerin olduğu alan boyandı.

Bu bir kusur ise...karar sizin..yok değil ise...araç kusursuz...bagaj kapağında ufak bir çizik var. bende buna nazarlık diyorum.

Kesinlikle darbesi vuruğu değişeni yoktur.

Aklıma sadece yol bilgisayarında dikey 1 adet kısa bozuk çizgi geliyor. Ancak rahatsız edici değil. Dilerseniz 300 lira karşılığında yol bilgisayarı LCD si değiştirilebiliyor...

Araç normalde 130beygir ancak araçta ACT CHIP TUNING tarafından uygulanan Chip Tuning uygulaması var ve araç şuan için 160 beygir. Diğer 130hp lik passatlar gibi değil. Denemesi bedava...

Şehirler arası yolda 90km sabit hızda...10krş yakıt tüketimi var....varsa daha aşağı yakan...hodri meydan...

1 depo ile 64.5litre ile 90km sabit hızda 1200km yol mesafesi...

Otomatik/Tiptronic sürüş keyfi ile büyükşehirde , virajlı yokuşlu yollarda vites değiştime derdi olmuyor ve şoförü ve yolcuları yormadan güzel bir yolculuk keyfi sunuyor. Dilerseniz Tiptronic özelliği ile vitesi kendiniz değiştirebiliyorsunuz.

Araç üzerinde orijinal parça takılmak sureti ile sonradan yapılan değişiklikler.

1. highline farlar ....675 lira

2. elektrikli ve sinyalli katlanır aynalar ( sağ ayna 2 defa dişli sıyırdığı için sistem iptal edildi)....400 lira

3. us-sml side marker kroml çıtalar ....1000 lira

4. navitech cd21t modeli radyo-tv-mp3-dvd-navigasyon-geri vites kamera özellikli cihaz....çerve montaj ve cihaz ...2200 lira

5. shark radyo anten (ancak anten yükseltici için elektrik kablosu bağlanmadı)....50 lira

6. geri vites kamerası....120 lira

7. park sensörü (arka 4 ön 2).....130 lira

8. ön cam aşırı çiziklerden dolayı değiştirildi.

9. chip uygulaması....ACT Chip Tuning tarafında ıuygulandı.....600 lira

10 maf sensörü, n75 valfi ,4 adet enjektör , termostat fan hararet müşürleri korna değişti 1900 lira

11 simota hava filtresi 70 lira

7145 lira değerinde araçta değişiklikler var....bunları ben aracı 2 sene önce aldığımda değiştirdim ve bugüne kadar sorunsuzca araca bindim.

üstelik....4 adet kışlık 4 adet yazlık ayrıca 8 adet jant (hepsi de orijnal jant) kışlık jant lastik 1000 lira yazlık lastikler 600 liraya alındı....yani toplamda 7145 lira değerinde araç üzerinde ekstrası mevcut

yine bunlara ilave olarak 2 adet de orinijal vw kornası verilecektir.

50 bin km önce triger seti komple değişti....şanzıman yağı ve filtresi değiştirildi.....varta marka akü 1 ay önce takıldı , motor yağı ve filtreleri yeni değişti. kutu içi Simota performans filtre takıldı. turbo bakımı yapıldı , maf sensörü , n75 valfi ve bütün termostalar müşürler değişti. 4 adet orijinal enjektör değişti

Aracın altında şuan takılı olan 4 adet kışlık lassa snoways2 ve orijinal 4 VW jant...

Yazlık olarakta 4 adet bridgestone turanza er 300 lastik ve orijinal 4 jant verilecektir.

Araçta orijinal passif alarm mevcut bu özellik bir çok passatlarda yoktur. Aracın özellikleri saymakla bitmez...

2 yıldır severek bindiğim aracı ..başım ağrımasın ...arıza yapmasın...yolda kalmayayım...sorunsuzca bineyim...ve de sadece ankara`da değil tüm türkiyede bile benzerini bulamayacağınız bu araca sahip olmak istiyorsanız kaçırmayın...

aracı ankarada

30 cadde 547 sokak no 21 merkez sanayi sitesi - ivedik de KILIK Oto da görebilirsiniz...

aracın fiyatı 35.000 lira

533 746 07 56
    ca@harmandali.com
    bana ulaşabilirsiniz

not : 08.03.2009 tarihinde muayenesi doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 26 Şubat 2009; 18:46:15 >

• fiyatını bilemem ama araba mükemmel duruyo. çıtalar çok güzel hava katmış gerçekten. hayırlı satışlar.
  • eyvallah kardeş....

türkiye de bu araba 22 bin liraya da var....35 binede var...

ankarada ağırlıklı olarak 30-35 arasında satılıyor...isterseniz 30 bin isterseniz 35 bine satılan araçlarla kıyaslayın....bu fiyata bu aracı bulamazsınız...

aksesuar olarak 7 bin küsür lira para harcadım...yürüyen ve motora harcadıklarım ile 10-11bin lira civarında.

şöyle bir hesap yapalım...27 bine aldınız....bu hale gelmesi için 10 bin lira harcamak lazım...sonuç ?? 37 bin....

yada 30 bine araç aldınız...sonuc ?? 40 bin ....

o yüzden bu fiyata bu araba gerçekten değer...

alıp satmak için karlı değil ..ama binici için kesinlikle kaçırılmaz...

burada lafım elbet size değil....ancak bu yönde bir çok eleştiri alıyorum...onlara istinaden bir açıklama yapmak zorunda kaldım...
  • hocam öncelikle hayırlı satışlar. Aracınız gerçekten çok güzel
    Benim size bir sorum olacak bu navitech marka navigasyonu konsolun içine mi taktırdınız? Nerden ve kaça aldınız? Bende de 2000 model 3b kasa yani sizinkinin bir önceki kasa passar var. Ben de düşünüyorum navigasyon almayı konsolun içine tabi. Bendeki passatta gamma a teyip artı climatronic var resminide koydum sizinkide boylemıydı. Yanı ben de taktırabılırmıyım bu navıgasyondan?

• evet taktırabilirsiniz ancak çerçeve lazım bu çerceve doğuşta 500 lira
    navitechi internetden bir istanbul firmasından aldım

birde iç aparat lazım...bazı ürünlerde o kızak birlikte geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 15 Mart 2009; 0:36:22 >
  • hocam çok teşekkür ediyorum. O çerçeve dediğiniz şey double din mi? (resmini de koyuyorum)
    peki kızak deiğiniz şey nedir? navitech ten memnunmusunuz? özellikleri nelerdir? mümkünse link alabilirmiyim?

Çerçeve:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300299921499#ebayphotohosting

• çerçeve ve iç aparat budur...sanırım ebayde 60-70 euro ancak bendeki maun olduğu için 225 euro vermiştim

navitechten genel olarak memnunum ancak beğenmediğim yönleri var...

1. mp3 dinlerken ya sıradan yada rastgele çalıyor..ve rastgele modu pek başarılı değil ben 800 parça içeren dvd takıyorum inanın sanki içinde 50 şarkı varmış gibi benzer sanatçıları çalıyor duruyor deli ediyor beni...sanatçı adına göre favori gibi tercih hakkın yok...bu bana göre en büyük dezavantajı
    2. cihaz uzun süre kullanıldığında 3*5 saat ...ve bu sürede ısındığında...özellikle mp3-tv-dvd ile eş zamanlı navigasyon açık olursa...navigasyon kapanıyor...
    3. soğuk ortamı sevmiyor ekranda ilk açılışta bozulmalar oluyor ama 5-10 saniye içinde düzeliyor ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu..ancak ilk kışta böyle bir sorunu gördüm :) garantisi var ama götürmedim neticede rahatsız edici bir şey değil

bana göre başka eksi yada sorun diyebileceğim bir şey yok...

ancak unutmayın bu tür cihazlar yani double dinlerin ekranları aydınlık güneşli ortamlarda parlak ve canlı değil...o yüzden bunu eksi olarak değerlendirmeyin...genel olarak bütün cihazlarda bu sorun var.

navigasyonu bana göre başarılı %90...bazen sapıtıyor...harita dışına çıkıyor..bazen sola dön diyor ama haritada sola dönüş göstermiyor ve üstelik yolda da zaten gerçekten sola dönüş yok :) kapı numaralarını vermiyor ama haritada okul hastane cami alışveriş merkezi akaryakıt istasyonları falan var isimlerine kadar veriyor...(üzerine mouse ile gelince adını ekrana yazıyor)
    ancak anlaşmalı market akaryakıt istasyonlar var..sanırım reklam meselesi...misal 200 mt ileride market oluğu halde bana 5km ilerdeki yada 200 km ilerideki marketi gösteriyor...petrol ofisi shell total opet bp gibi istasyonlar var...

kullanımı basit kumanası var...fiyatına göre bence alınabilecek bir cihaz...ben o dönem 1400 liraya almıştım...isterseniz araştırın öyle alın...

ses çıkışı çok yüksek ve güzel...dvd film izlerken sinemada gibi oluyorsunuz :)

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4310.0003

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu ne hız çok teşekkur ediyorum kapsamlı cevabınız için. Ben de düşünüyorum almayı ama öncelikle şu maddi krizi bir atlatalım
    Siz Ankaradasınız galiba. Ben de istanbuldayım. İstanbul ve Ankara performansı haliyle diğer şehirlerden daha iyidir navigasyonun tabi benimkisi bir tahmin. Tabi yapılması gereken iş çok orası da ayrı. Peki siz bu navigasyonu nerede taktırdınız? Takarken herhangi bir sorunla karşılaşıldı mı? Kesme biçme yapılması durumları falan? Ayrıca güvenlik koruması var mı? Ön ekranın çıkması falan vs gibi? Arka koltuklara monitor takıldıgında arkadakıler fılm ızleyıp sız on kısımda radyo+navi yapabiliyormusunuz? Bluetooth desteği var mı? Varsa performansı nasıl? Tv özelliği kullanışlı mı? GPS çekişi nasıl? Sinyal kaybolma sıkıntısı var mı? Biliyorum çok soru soruyorum kusura bakmayın. Ve yardımlarınız için çok sağolun.İyi günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: CHE

hocam bu ne hız çok teşekkur ediyorum kapsamlı cevabınız için. Ben de düşünüyorum almayı ama öncelikle şu maddi krizi bir atlatalım
    Siz Ankaradasınız galiba. Ben de istanbuldayım. İstanbul ve Ankara performansı haliyle diğer şehirlerden daha iyidir navigasyonun tabi benimkisi bir tahmin. Tabi yapılması gereken iş çok orası da ayrı. Peki siz bu navigasyonu nerede taktırdınız? Takarken herhangi bir sorunla karşılaşıldı mı? Kesme biçme yapılması durumları falan? Ayrıca güvenlik koruması var mı? Ön ekranın çıkması falan vs gibi? Arka koltuklara monitor takıldıgında arkadakıler fılm ızleyıp sız on kısımda radyo+navi yapabiliyormusunuz? Bluetooth desteği var mı? Varsa performansı nasıl? Tv özelliği kullanışlı mı? GPS çekişi nasıl? Sinyal kaybolma sıkıntısı var mı? Biliyorum çok soru soruyorum kusura bakmayın. Ve yardımlarınız için çok sağolun.İyi günler.

kardeş
    1. navigasyon illerde başarılı ancak ilçelerde denemedim..ankara izmir istanbul bursa konya kayseri adana hatay mersin gibi yerlerde denedim
    ancak dediğim gibi bazen sinyal gidiyor gps yok diyor ama kapatıp açınca düzeliyor bu her zaman olmuyor nadiren oluyor. bazen de dediğim gibi haritada yol olmayan yeri gösteriyor. ama tekrar ediyorum çok nadir oluyor.
    başka navi denemediğim için kıyaslama yapamıyorum. ama genel olarak başarılı...
    2. navigasyonu elektrikçiye taktırdım oto teyp falan takan bir yerde. montaj için orj askısı var içeride onu söküyorlar ve birkaç plastik aksamı kesiyorlar. bu olmadan olmaz.. sorun çıkmıyor ama konsol içinde plastik bir kaç yer kesiliyor ve metal askı sökülüyor ve yukarıdaki aparla gelen metal askı monte ediliyor. edilmezse ne olur ? cihaz sağlam durmaz.
    3. güvenlik koruması yok. kasko yıllık 150 liraya kasko yapıyor. ekran çıkmıyor.
    4. arka koltuklara çıkış verirsiniz ancak öndeki ekranda ne varsa arkayada o görüntü gidiyor.
    5. naviya bakarken film izleme şansınız yok ama mp3 radyo ile eşsamanlı navi oluyor. arkada müzik çalarken siz navi ekranında olabiliyorsunuz. arada müzik kesiliyor ve bayan sesi araya girerek size yol ile bilgi veriyor sonra müzik devam ediyor.
    6. bluetooth desteği yok
    7. tv özelliği güzel ama iyi bir anten almalısınız.
    8. gps dediğim gibi bazen sinyal kaybediyor sonra kendi tekrar devreye giriyor. olmazsa kapat aç yapıyorsunuz düzeliyor

keşke farklı markalar deneme şansım olsa ama yok...o yüzden bu cihaz bence fiyatına göre iyi ...

bana göre tek sıkıntısı mp3 de liste olayı...

• http://www.sahibinden.com/volkswagen_passat_1_9_tdi_128_bin_km_de_-97WQQaXQQ12294212WQQpXQQdisplayitem

rakamı yüksek buldum. emsali bir araca baktım. 24 yazıyor,

km olarak da yakınlar.

navigasyona vs ye harcadığınız 7 bin ytl önemli bir para. ancak bunlar satarken çok geri dönüsü olan eklemeler gibi gelmiyor bana.

size iyi satışlar umarım bu vergi indirimi döneminde satabilirsiniz bu rakama.
  • merhaba ankarametinerr

km olarak yakınlar modelleri de aynı ancak o araç manuel bendeki tiptronic....sanırım normalde dahi yanş sıfır alsanız dahi manuel vites ile tiptronic arasında fark vardır...birde o araç adanada....ankara piyasası daha farklı...istanbulda isterseniz 22 bin liraya da aynı araçtan var...ama ankarada bu fiyata bu arabayı bulamazsınız...ister netden araştırın ister galeriden...

aksesuar olarak yada sonradan yapılanlar bunlar...
    1. renkleri ve tiptronic vites farkı var
    2. krom çıtalar....1000 lira / ki bu çıtalar burada yok ve burada satılan düz krom çıtalar 1500 lira
    3. elektrikli katlanır ve sinyalli aynalar....400 lira
    4. highline farlar....675 lira
    5. 4 adet kışlık lastik ve orj vw jant 1100 lira
    6. xenon lamba 150 lira
    7. park sensörleri 130 lira
    8. navitech c21td cihaz 2000 lira
    9. 4 adet yeni yazlık lastikler bridgestone turanza er300...600 lira

yaklaşık 6600 bin liralık fark ...

motor ve yürüyende yeni yapılanlar
    1. triger seti değişti ...350 lira
    2. fren balataları değişti....200 lira
    3. aküsü değişti...200 lira
    4. şanzıman yağı ve filtresi değişti... 250 lira
    5. kat iptali yapıldı....100 lira
    6. performans tipi kutu içi hava filtresi takıldı ..70 lira
    7. chip yapıldı ve 160hp beygir oldu....oysa o araç 130hp ...800 lira
    8. aks başları değişti ...180 lira
    9. enjektörler değişti komple takım olarak ...1400 lira
    10. termostat..fan..hararet müşürleri değişti ...150 lira
    11. maf sensörü değişti..225 lira
    12. n75 valfi değişti...125 lira

yaklaşık 4 bin liralık da burada masraf var...

toplamda 10-11 bin lira bu arabaya ben para harcadım...

28 bin lira ortalama fiyatı baz alacak olursak....ve ben harcadıklarımı üzerine koyacak olsam en az 38 bin liraya satmalıyım....öyle değil mi ?

bence araçları kıyaslayacak olacaksak...tarafsız olarak....o arabayla bu araba aynı kefeye konamaz.

eğer ankarada iseniz...sizin yanınıza geleyim....aracı almanız için değil görmeniz için...en azından diğerleri ile kıyaslarsanız sizin için bir referans olur...

bu arada araç şehirler arasında...90km de sabit süratda 3.8L/100km de en iyi değeri elde ettim...10krş yakıyor...1200 km menzili var...
    otomatik bir araç için benzersiz değerler....

• quote:

Orjinalden alıntı: harmandali

merhaba ankarametinerr

km olarak yakınlar modelleri de aynı ancak o araç manuel bendeki tiptronic....sanırım normalde dahi yanş sıfır alsanız dahi manuel vites ile tiptronic arasında fark vardır...birde o araç adanada....ankara piyasası daha farklı...istanbulda isterseniz 22 bin liraya da aynı araçtan var...ama ankarada bu fiyata bu arabayı bulamazsınız...ister netden araştırın ister galeriden...

aksesuar olarak yada sonradan yapılanlar bunlar...
    1. renkleri ve tiptronic vites farkı var
    2. krom çıtalar....1000 lira / ki bu çıtalar burada yok ve burada satılan düz krom çıtalar 1500 lira
    3. elektrikli katlanır ve sinyalli aynalar....400 lira
    4. highline farlar....675 lira
    5. 4 adet kışlık lastik ve orj vw jant 1100 lira
    6. xenon lamba 150 lira
    7. park sensörleri 130 lira
    8. navitech c21td cihaz 2000 lira
    9. 4 adet yeni yazlık lastikler bridgestone turanza er300...600 lira

yaklaşık 6600 bin liralık fark ...

motor ve yürüyende yeni yapılanlar
    1. triger seti değişti ...350 lira
    2. fren balataları değişti....200 lira
    3. aküsü değişti...200 lira
    4. şanzıman yağı ve filtresi değişti... 250 lira
    5. kat iptali yapıldı....100 lira
    6. performans tipi kutu içi hava filtresi takıldı ..70 lira
    7. chip yapıldı ve 160hp beygir oldu....oysa o araç 130hp ...800 lira
    8. aks başları değişti ...180 lira
    9. enjektörler değişti komple takım olarak ...1400 lira
    10. termostat..fan..hararet müşürleri değişti ...150 lira
    11. maf sensörü değişti..225 lira
    12. n75 valfi değişti...125 lira

yaklaşık 4 bin liralık da burada masraf var...

toplamda 10-11 bin lira bu arabaya ben para harcadım...

28 bin lira ortalama fiyatı baz alacak olursak....ve ben harcadıklarımı üzerine koyacak olsam en az 38 bin liraya satmalıyım....öyle değil mi ?

bence araçları kıyaslayacak olacaksak...tarafsız olarak....o arabayla bu araba aynı kefeye konamaz.

eğer ankarada iseniz...sizin yanınıza geleyim....aracı almanız için değil görmeniz için...en azından diğerleri ile kıyaslarsanız sizin için bir referans olur...

bu arada araç şehirler arasında...90km de sabit süratda 3.8L/100km de en iyi değeri elde ettim...10krş yakıyor...1200 km menzili var...
    otomatik bir araç için benzersiz değerler....

hocam arabanıza lafım yok. gayet önemli seyler yapmısınız.

ama işte bu yapılanların ne kadarı fiyata yansır.

mesela akü değişimi gibi konular da bence fiyata nasıl dahil edilsin.

Sonuçta servise sokunca aküsü bitik arabayı kim alır. çıkar hersey serviste.

Dilerim istediğiniz fiyata satarsınız.

• eyvallah iyi dileklerin için teşekkür ederim...

ancak vurgulamak istediğim nokta şu...

alacağınız araçta motorda ve yürüyende...yada lastik yada akü...hiç masrafı olmayacak mı ?

bu araçta kuruş masraf yok...işte bu da fiyatını elbetde farklı kılacak...

istediğiniz yere götürün baktırın....lokal boya dışında araçta bir eksik yok...
    bana göre bu da büyük bir artı...alacak olan...yağını bile değiştirmeyecek...basıp gidecek....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.