Şimdi Ara

Türkiyedeki en fazla bulunan araç modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torosun hale trafikteki en çok araç olması aracın sağlamlığı ve yürütme maliyetini ortaya koyuyor.

Türkiyedeki en fazla bulunan araç modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

2002’den önce bu ülkede doğru düzgün araba mı vardı, nereden nereye...
    Aynen hiç unutmam 2000de falan Ankara da Dikmen den Ulusa katırlarla kağnılarla giderdik,hatta katirlarin gidemediği yerler olurdu yükü sırtımıza alır öyle giderdik.Son 18 senede nerelerden nereye geldik
  • Her yer reno 😀
  • Sağlamlığı diyince bir gülme geldi

Ama doğruya doğru ucuz araba parçasıda kolay bulunur. İlk ciddi kazada masrafsız ve hızlıca öldürür. Alım gücümüz iyi olsa yasaklanması zorunlu hurdaya gönderilmesi gerekli araçlar ama süren kişilerin ya ekonomik imkanları kısıtlı yada dağ taşa vurup eşşek niyetine kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Her yer reno 😀
    Megane Clio yu geçmiş, ilginç. Gördüğüm 3 araçtan 5 i Clio hâlbuki nasıl oluyor böyle
  • 2002’den önce bu ülkede doğru düzgün araba mı vardı, nereden nereye...
  • quote:

Aynen hiç unutmam 2000de falan Ankara da Dikmen den Ulusa katırlarla kağnılarla giderdik,hatta katirlarin gidemediği yerler olurdu yükü sırtımıza alır öyle giderdik.Son 18 senede nerelerden nereye geldik
  • Kuş serisi toplamda daha fazla olması lazım. Doğan ve Kartal modeli sayılara dahil mi?
  • En çok Clio ve symbol var aksini söyleyen yollara çıksın ve ikinci el satışlara baksın.
  • Bu rakamlar hangi yıla ait? Güncel değil gibi duruyor sanki.
  • corolla demeye gelmiştim, 2. sıradaymış.
    egea 10 yıl aynı isimle satarsa, dünya da normale dönerse liderliğe oynar.
  • Fıat doğan Fıat Şahin değil Tofaş Doğan Tofaş Şahin.Bu tenekeleri fıatın başına bela etmeyin.
  • Bu liste Şahin ve Doğan'ı ayırmış.

Aslında ayrılmaması gerekli.

Ben de şaşırdım acaba algıda seçicilik mi yapıyorum diye. Çünkü nereye baksam Şahin, Doğan. İlginç bir şekilde Toros oldukça seyrek rastlıyorum. Yaşadığım şehirle de alakalı olabilir bu durum.
  • quote:

Hem VW fanboyu ( körü körüne ) hem de Akp maaşlı ATM çalışani

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Bu rakamlar hangi yıla ait? Güncel değil gibi duruyor sanki.
    aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Alıntıları Göster
    Valla yalan söylemeyeceğim Volkswagen’ci olduğum doğru fakat Akp’li olduğumu bilmiyordum.
  • Transit yok mu?
  • Kafadan hesapladım Şahin + Doğan toplayınca Renault 12'den fazla ediyor.

Renault 9'lara Spring, Broadway, Fairway dahil mi? Renault 9'un hatchback hali olan Renault 11'in de 9 ile bir sayılması lazım aslında.

Renault 12'lerin de Toros olanı, olmayanı var. İlk çıktığında gelen orjinal Fransız olanları var.

Fiat 131 - Tofaş 131 ayrımı için de aynı. Onların da yerli - ithal olanları var. Benzin TV'de yakın zamanda yayınlanmış bir orjinal ve ithal Fiat 124 videosu var.
  • quote:

Valla yalan söylemeyeceğim Volkswagen’ci olduğum doğru fakat Akp’li olduğumu bilmiyordum.

Alıntıları Göster
    Hocam normal bir insan olsan 2002 yerine 2000 yazardin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 22 Nisan 2020; 15:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 4 Mayıs 2021; 10:18:57 >
  • corolla yada golf demiştim reno 12 imiş vay be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.