Şimdi Ara

Türkiyedeki ustaların usta olmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev tadilatı yaptırdım müteahhit'e vererek herhalde biliyorlardır diye rahat bırakıayım dedim bir baktım elektrikçi kabloyu geçirmek için kolonu kırmış "bir şey olmaz" diyor.Belki ileride bir şey olur diye fotosunu çekip çıkarttım.Birde kıyafetlerimi çalmışlar.TLC veya DMAX da yabancı evlerin tadilatına bakıyorum adamlar bahçe, dış cephe ve evin içini hem estetik hem çok sağlam yapıyorlar.Birde buraya bak bir küçük evin tadilatında bile çektiğimiz sorunlar.Birde yabancıların evleri çok büyük bazıları havuz bile yaptırıyorlar.

• Benim komşu kahvecilik yaptı sonra o olmayınca tesisata geçti.

Memlekette zaten nerede okumamış adam var bedensel zorluk verici işte kendini geliştirmeye çalışıyor.

Eğitim olmayınca, ingilizce bilmeyince, çeşitli platformlarda iki video izliyim de kendimi geliştireyim hiç demiyor.

Ezbere kelimeler ve terimlerle dandik ustalığını konuşturuyor.

Üç çeyrek boru diyor, bir parmak boru diyor olm öyle ölçümü olur lan, bu muhabbet 3/4 inç'den falan geliyor.

İnçi geçtim metrik bir değeri yok mu bunun? Bunu bile düşünmekten aciz insanlar çalışıp para kazanıyor.

Bir borunun bile ölçü hikayesini bilmeyen, düşünemeyen cahil cühela dolu memleket.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.