Şimdi Ara

Türkiyeye kalitesiz arabalar mı gönderiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araçalar fabrikalarda üretilirken rast gele mi üretiliyor yoksa banda girmede hangi ülkeye gideceği belli mi?

0 araçlarda çok fazla hata var bu nokta çok ilginç.

Renault,Vw,Opel,Seat,Nissan

Gidin araç servislerine kayıt hata tutanaklarına inanamazsınız?

Bilgi sahibi olan var mı?

• Günaydın. Ama sadece otomobilde değil. Elektronikte de kanıtlanmış bir gerçek bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerlı araclara bakarsak bizim alım gucumuze benzınlı motora sahip 1.4 1.6 gibi araclar uygun fiyata satılıyor. Diğer 1.6 dizel vs araclar yurt dısına yollanıyor ya da bızde dizel fiyat farkı eklenerek yuksek fiyattan satılıyor. Bakıyorsun aynı araba benzın motorlu ile dizel motor farkı 15-20 bin TL arasında değişiyor en az
  • Motor olarak öyle'de tasarım konusunda (bazen) bize daha güzellerini gönderiyorlar.

Bkz:

Amerika

Türkiye

• Megane 3 sport trourer kullanicisiydim. Megane sw normal hb megane 3 privilige 'in içinden geçer. Hele fluence'i 4 e böler. Aybi şekilde jetta golf arasi malzeme farkini koklayarak bile anlarsiniz

• Ha şunu bileydiniz. Gavur abi bu... sen onun gözünde kendisine sürekli kazıklanması muhtaç edilmesi gereken karşılıksız emek vermesi gereken insanımsısın.. bunları yapmamakta direniyorsan senle uğraşır.. sana rahat vermez.. hatta seni yok eder.

• mesleğim icabı şunu söyleyebilirim, sadece biz değil afrika gibi ülkelerede giden elektronik ürünlerin çoğu o markanın gerçek fabrikalarından çıkmıyor bile, fason ve düşük kalite üretim oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok yok 3 gündür Roma dayim. Hayatim boyunca bu kadar tipsiz arabalar görmemiştim. Hakkini yemeyin distrib...torlerin (ondan işte)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine,ab ulkelerinde teker direksiyon bombosline arabalar yogunluktadir.o paketleri tr tüketicisi selam vermez diye ulkeye sokmuyorlar

• anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    Hatta girerken o aracın nereye gideceği bellidir. Fabrikalar stok yapmaz modern üretim sistemlerinde. Çok az yapar diyelim. Ama bu hatalı üretim yapmak anlamına gelmez hiçbir üretim hattı bu hatalı olsun çıksın demez.

• üretim bandında aracın nereye gideceği belli oluyor.kendi aracımdan örnek verirsem avrupada Ambiance donanımlı stepwayler 4 hava yastığı standarken Türkiyeye gönderilen Ambiance donanımlı stepway 2 hava yastıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasnaktp

Motor olarak öyle'de tasarım konusunda (bazen) bize daha güzellerini gönderiyorlar.

Bkz:

Amerika

Türkiye

Amerika versiyonu çok tipsiz bizimkine göre. Yakından görmüştüm.

• predator93 kullanıcısına yanıt
    malzemeden caliyorlar 1 aracta ki yastigi 2 araca takiyorlar ayip ya bu renoyu ulkeye getiren oyak mi

• telefonlarda bile fark ediyor. türkiye ye gelene dandik ekran vs koyabiliyorlar.
  • Belli bir kalitenin altındaki markalar malzemeden çalabilir mantıklı

• Yok tabi ki oyle bir sey.

(Donanim olayi modelden modele degismekle birlikte farkli)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrikada çalışmış biri olarak söyleyeyim, evet araçların nereye gideceğine göre parça takılıyor. Araç gövdesi boyahaneden çıkıp montaj alanına geldiğinde şasi numarası ve konfigürasyonu belli oluyor. Gövde mesela radyatör montaj istasyonuna geldiğinde operatör Almanya içinse başka radyatör ve hortum, yerli piyasa içinse başka hortum takıyor. Klima kompresörü, cam motoru, şarj dinamosu vb. hep farklı. Hangisinin daha kaliteli olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Ancak şöyle bir durum var, mesela Türkiye'ye yılda 20.000 tane satılan passat için VW gidip ucuz parça tedariki yapmaya uğraşacaktır. Ama Türkiye'de çok az satan ve üretimin büyük kısmının Avrupa ülkelerine satan modeller (Mesela bir station araç) için Türkiye için ucuz parça bulmaya uğraşmayacaktır. Yani Türkiye'de az satılan bir araç alırsanız Avrupalıyla aynı kalite malı almanız olası; eğer peynir ekmek gibi satan bir modelse Türkiye'ye özel düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yasnaktp kullanıcısına yanıt
    Biri b7 diğeri b8 kasa passat.Aynı kasa araçlar değil

• Kesinlikle var. Türkiyede üretilen arabalar malzeme bakımından hem daha kalitesiz hemde işçilik kötü. Ayrıca aşırı şekilde donanım farkı var atıyorum herhangi bir markanın en boş modeli bile olsa içinde güvenlik paketleri tamdır, espsinden 6 hava yastığına akliniza gelebilecek bütün güvenlik paketleri standart olduğundan genelde avrupada donanım olarak boş arabalar kullanılir.

Ama turkiyede öyle mi? Geçen gördüm symbol alan biri aracında mevcut olan fakat kullanamadigi özellikleri sanayide actirmisti.. Yadırgamamak gerek 3. Dünya ülkesiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 16 Ekim 2016; 1:45:43 >
  • Yeni honda civici gordukten sonra buna emin oldum. O arabayi abd de ya da bae de satmaya kalkissinlar hondayi o ulkeden surerler japonlarla soguk savas baslar.

Bu aralar civici dilime cok doladim farkindayim ama hakliyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.