Şimdi Ara

turkiyeye oy verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorum yeri değil ama bu gerçekten çok önemli

Dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor bu adrese girip turkiyeye oy verirmisiniz 3 durumdayız rusyayı geçtik şuanhttp://www.thevotenation.com/ listendeki herkese bu yazıyı yolla yapıştır listede Türkiyeyi bul karşısındaki like sekmeni işaretle ve listenin en altındaki vote butonuna basıp oyunu kullan

bu yazıyı herkesle paylasın arkadslar ..

• azerbeycan bizi geçmiş beyler azerbeycana - oy atın dislike yani onların oy düşsün biraz sonra 2.ye bakarız
  • bende turkiyeye like diger azerbaycana dislike verdiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightbirdtr -- 17 Ocak 2007; 14:55:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XmanyakX

azerbeycan bizi geçmiş beyler azerbeycana - oy atın dislike yani onların oy düşsün biraz sonra 2.ye bakarız

Hiç te akıllıca değilTurklerin one gecmesi için boyle bişi yapamam sonucta onlarda oy atmıs öne gecmişler.Bunda kıskancak bişi yok.
  • verdim
  • Hemen oyumuzu verip bizde vatandaşlık görevimizi yapalım
  • quote:

azerbeycan bizi geçmiş beyler azerbeycana - oy atın dislike yani onların oy düşsün biraz sonra 2.ye bakarız

İşte sadece Türk dünyasının SORUNU
    Yengeçler gibi yukarı gideni ALTA ÇEKMEK mnq ABi dislike verceksen İlk sırada Sırpbistan var ona ver
    yuh yane yuhh
    İnadına AZerbaycan !
  • Oy vere vere bir hal oldum

Beni7Bitirdi !

• YAW BUNE ŞİMDİ ÜLKELER NE KADAR SEVİLİYO MU DİYE? BÖLE MANTIKSIZ BİŞİ OLAMAZ BAK SİZDE DİYOSUNUZ KAÇ KERE OY ATTIM DİYE YAW BIRAKIN BU İŞLERİ YAW
  • kanka olalım mıı ???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkguide

quote:

İşte sadece Türk dünyasının SORUNU
    Yengeçler gibi yukarı gideni ALTA ÇEKMEK mnq ABi dislike verceksen İlk sırada Sırpbistan var ona ver
    yuh yane yuhh
    İnadına AZerbaycan !

en üsttekine atsak 2 olur 2. 1 biz orda kendi deil komşunun sorununa bakarız azerbeycana dislike yap sen yol yakın bak çok fark yok hemen geçeriz
  • 1. olursak ne olucak
  • aynen verdim de 1. olursak ne olacak
  • dandik bu ya 273814 ken sayfa yenileye bastım 274328 oldu 2 saniyede bu kadar olurmu
  • israil dislike türkiyeye like attım
  • togo o y veren kişiler -6
  • Slovakya önde götürüyor yaw ne iş

Biz 3. sıradayz
  • Togo -1 muhahaha
  • bence türkiyeye 'like' fransaya 'disklike' verin niye olduğunu bilirsiniz
  • hehe ben malesef türk deilim ama türkiyeye dislike atmıcam
    australia like
    france dislike
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.