Şimdi Ara

Türkler Nasıl Müslüman Oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
7
Favori
10.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıntıladığın yazının yazarlarından İlber Ortaylı ne diyor?
    Araplar Türkleri Zorla Mı Müslüman Yaptı? | Prof. Dr. İlber Ortaylı & Namık Kemal Zeybek
    https://www.youtube.com/watch?v=16PUqoV5a9c

Bence kimse zorla din değiştirmez ve başka husus diğer Türk boyları 'çok fena zulmediyorlar hadi biz de Müslüman olalım'
    demezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 7 Ocak 2017; 20:28:39 >
  • eemirr kullanıcısına yanıt
    batıcılık hayranı. zannediyorlar ki batılılar barışçıl , mednei vs.(izlediği filmlerin etkisiyle) müslümanlarıda sürekli savaşan bir topluluk zannediyorlar.

eğer batının petrol , para hırsı olmasaydı şuanda ne savaş olurdu ne de başka şey.
  • Yok yahu olur mu öyle şey, onlar zararlı diye oradaki petrolü doğalgazı alıyorlar. Hiç öyle şey yapar mı o medeni ülkeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • starcloth kullanıcısına yanıt
    Hepsi çok basit birer karalama uğraşıdır.
    Sadece 1. ye cevap vereyim.
    Orada spermden değil kadın ve erkekten gelen iki sudan bahsediyor.
    Sen önce embriyo diyorsun sonra sperme dönüyorsun aç oku embriyo nedir, sperm nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 7 Ocak 2017; 20:48:41 >
  • Ben HÜLAGÜ HAN'ın torunu Kök Tengri'nin çocuğuyum. Arap ilahına biat edenlerin değil

TÜRK boyları genelde birlik olamadığı için zaman zaman böyle güç durumlara düşmüşlerdir ama intikam almayı da bilmişlerdir.

TÜRKlerin ölümden korkarak din değiştirebileceğini düşünen aptallara prim vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starcloth

quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Hepsi çok basit birer karalama uğraşıdır.
    Sadece 1. ye cevap vereyim.
    Orada spermden değil kadın ve erkekten gelen iki sudan bahsediyor.
    Sen önce embriyo diyorsun sonra sperme dönüyorsun aç oku embriyo nedir, sperm nedir.

Ayette insanın yaratılışından bahsediyor.Arkadaşın bana örnek verdiği embriyo tasfir ediliyor dediği ayette de su geçiyor.Bunun sperm olduğunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Bakınız tarık 5 de konunun insanın neden yaratıldığı olduğu gayet açık belirtiliyor.

Tarık 5:Öyleyse insan neden yaratıldığına bir baksın.

He kardeşim hepsi birer karalama atayiz lobisinin oyunları bunlar.

O, erkek ve kadının beli ile kaburga kemikleri arasından atılagelen bir sudan yaratılmıştır.

Burada kadındaki yumurta ve erkekteki spermden ve ya onları oluşturan sudan bahsediliyor ama sen sadece spermi ele alarak 'Tanrı embriyonik aşamaları biliyor ama spermin nerde üretildiğini bilmiyor' diyerek çok bayat ve basit bir karalama yapıyorsun.

• Bu forum iyiden iyiye saçmalamaya başladı. İsteyen varsa dinden çıkabilir kimse kimseyi zorla tutmuyor. Siz inanmayanlar !! siz inanmıyorusunuz diye bizlerinde mi inanmamasını istiyorusunuz. Leküm diniküm veliye din.

• alt yazıyı açıp okuyun. nasıl olduğumuzu ve nasıl düzeleceğimizi anlatıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aa gönderdiğin video başlığı kril harflerinden oluşuyor bunlarda rusperest olmalı yada slavperest.

Bilim adına bir soru şu an kullandığımız rakamları kim buldu yani 1234567890 sistemini. Dünyada bu rakamlar ne diye adlandırılır?

Bu rakamlar olmasaydı ne olurdu?

Bir de yeter be nedir bu eziklik psikolojisi kendini bu kadar ezik goren sizin gibi bir ucube düşünceye sahip başka bir topluluk var mı acaba?

İslam bilim adamlarının adlarını saymaya kalksak inanın bitiremeyiz. Piri Reis'in haritasını açıklayacak bir tek insan evladı göster bakalım.

Yukarıdaki sorunun cevabını bekliyorum...

Doğrudur onlarda rus asimilasyonuna maruz kaldılar ama yüzdeye vurursak anadolu Türkleri %40 sa onlar %70 Türk diyebiliriz.

Bilim adına verebileceğin tekte tükte örnekler var durma ver bir denizde kum tanesinden öteye gitmez.

Ben kendimi değil sizi küçük görüyorum ben özümü satmadım satanlar utansın. Hadi bana gazeller oku pedofiliyi anlat bana.Çiçeklerle bezenmiş mis kokulu arabistan da kadınları anlat bana

Önce sorduğum sorunun cevabını alirsam bende cevap veririm.

Ayrica o yuzdelikleri hangi ölçü birimine vurdunda çıktı.

Lutfen o kum tanesi dediniz ya o kadar küçük gördünüz işte madem bu kadar basit o sorunun cevabını alabilir miyim?

Tahmin arkadaşım adı üstünde tahmin fakat gerçek olan birşey var ki bizden daha çok Türkler istediğin oranı ver yani.%40 a %50 olsun ne farkeder ?

Ben neyi kanıtlayım merak eden açar bakar batı ve islamın çıkarttığı bilim adamı sayısı ortada gizli saklı birşey değil ki.Benim derdim arapları bilim aşığı olarak addetmeniz yoksa tabii ki çok değerli bilim adamları çıkartmışlardır ona ne şüphe.

Şimdi sen benim derdimin islamla olduğunu sanıyorsun içinden diyorsundur bunu fakat alakası yok.Din kişisel birşeydir inanç özgürlüğü diye birşey var fakat bizim kızdığımız nokta şudur.Müslüman olman kültürünü çöpe atman için bahane olamaz.Dilinden tut kıyafetlerine kadar arap etkisi altında kalmışın.

Sadece islam üstünden gitmeyelim hristiyan olsalardı ve ingiliz gibi yaşasalardı aynı lafları ederdim.

Bak ben ateistim ama hiçbir kuvvet benim Türklüğümün önüne geçemez hatta sembolikte olsa Kök Tengri inancını benimserim.Yaşam felsefesi olarak alınabilecek özellikleri var.Düşün yani bir ateist bir inancı kalpten olmasa bile benimseyebiliyor.

Olması gereken budur neye inanırsan inan önce ırk sonra inanç ki geleneklerin inancı yaşatmama gibi bir özelliği yok ikisi bir arada yaşayabilir.

Ha şöyle müslüman degilim de kurtul benden. Ben sorumun hala cevabını alabilmiş değilim. Sen madem bu kadar Türk'sun peki neden rumuz ismin ingilizce. Veya gömlek ceket giyiliyor eminim sende giyiyorsun kot pantolona hiç girmeyeyim... Ee nerede kaldı senin türklüğün ingiltereye gitsen kimse seni veya beni kiyafetimden ayıramaz. Topluluklar birbirlerinden etkilenir bu çok normal. Annemin babamın kim olduğunu secemedigim bir dunyada ırk sadece bir sıfattir ama elhamdülillah Müslümanım ve bu benim aklımla imanimla kendi seçtiğim her şeyden önemli olan olgudur. Avrupalıları bilimiyle övüyorsun Müslümanların rakam icadı olmasa bu günkü hiç bir bilim olmayacağı gerçeği seni geriyor. Bu da neden bu eziklik dedigimi anlatmaya yeter.

Ateistlige girerdim ama bu günlerde ateistler sorduğum sorulara bir türlü cevap veremiyor artık sıkıldım.

Rumuz konusunda birşey diyemem haklısın acilen kendimize çeki düzen vermemiz gerekmekte.Arkadaşım sizin zihniyetiniz her türlü değer gibi giyim konusunda da özenti olduğu için geleneksel Türk kıyafetlerinin modern kıyafetle sentezleme şansını yokettiniz.Bugün zaten kimse geleneksel kıyafetlerle dolaşmıyor fakat modern giyim ve klasik Türk giyiminin sentezlenmiş bir biçimini isterdim.

O kadar uzun cümle kurmana gerek yok ümmetçiyim de geç.Arkadaşım aç bak dünyaya yön veren bilim adamlarının kaçı batıdan kaçı islamcılardan çıkmış.Yav he he müslüman bilim adamları olmasa batmıştık taaa antik mısırdan,sümerlerden başlıyan matematiksel işlemler müslümanlar olmasaydı olmayacaktı

Filozoflara bakalım mesela ama pardon islamda felsefe yasaktır.Devlete,insana dair birçok düşünce ve ideoloji neden araplarda yoktu ?

Ümmetçi yapın gerçekleri kabul etmeni engelliyor batı bilim alanında çoğu zaman doğudan üstündü bu bir gerçektir.Kıçını da yırtsan bu böyle.

Lütfen girme !!! Ben o bildiğin ateistlere benzemem hodri meydan aç konuyu çağır beni cevaplarım hepsini.Beni daha mantıksal argümanlarla köşeye sıkıştırabilen müslüman çıkmadı.

Somut konuşmuyorsun hep izafi. Ben sana somut bir şey söyledim nedir o rakam sistemi. Bu gun roma rakamlarını kullandığımızi düşün ve 1.249.500,12 yaz mesela veya 64x64'ü roma rakamları ile veya başka bir rakam sistemi ile göster bakalım. Bak gayet somut ve sınırlı bir örnek.

Madem cevap vereceksin

1400 küsür yıl önce inen kuran'da embriyo oluşumunun sahaları anlatılıyor ki bu gün önce kemik oluştuğunu daha sonra bunun üzerine kasların yani etin geliştiği biliniyor

Mü'minun 14 Diyanet İşleri: Sonra bu az suyu “alaka” hâline getirdik. Alakayı da “mudga” yaptık. Bu “mudga”yı da kemiklere dönüştürdük ve bu kemiklere de et giydirdik. Nihayet onu bambaşka bir yaratık olarak ortaya çıkardık. Yaratanların en güzeli olan Allah’ın şânı ne yücedir!

Bunu nasıl biliyorlardı

Kiyame suresi 4. Ayet 2 - Diyanet İşleri: Evet bizim, onun parmak uçlarını bile düzenlemeye gücümüz yeter.

Yeniden diriltmeyi anlatan bu ayette parmak uçlarından bahsediyor ve onları bile yeniden diriltilecegini söylüyor biz en fazla 100 yıldır parmak izinin eşsiz olduğunu biliyoruz. Bunu nasıl biliyorlardı.

Yunus suresi 5. Ayet Elmalıli Hamdi Yazır O Allah'dır ki, senelerin sayısını ve hesabını bilesiniz diye güneşi bir ışık, ayı da bir nur yaptı. Ve aya menziller tayin etti. Allah bunu hak olarak yarattı. O, bilecek olan bir kavim için âyetlerini ayrıntılı olarak açıklar.

Ne diyor güneş ışık kaynağı ama ay nur yanı kendi ışık kaynağı değil. Ee eskiden insanlar ayın ışığının kendi ışığı olduğunu sanıyordu ama Kuran gerçekte ne ise öyle buyurdu.

Bu üç ayeti açıklamaya başlayabilirsin. Peygamber efendimiz bunları rast gele bilmesi ihtimali herhalde 1/100000'den fazladır. Bunun gibi bilimsel olarak bilinebilecek 100'lerce ayet var. Onlara da sırasıyla geliriz. Bunları bir açıklayın. Ama rica ediyorum kahvehane ağzı ile değil gerçekten bilimsel açıklamasını bekliyorum yani bunları nasıl bilmişler onu soruyorum.

Savaş mı istiyorsun kam onnnn

Arkadaşım karmaşık yapıtları inşaa edebilen medeniyetler vardı bunlar matematiksiz nasıl yapmışlar acep bu işleri ? Göster veya göstereme sorun burda değil sen diyorsun ki bütün matematik birikimlerini araplara borçluyuz onlar olmasa katiyyen bilim olmazdı.Tartışığımız konu buydu.Bilim insanın merakından güç alır o yapmasa yüzyıllar sürse bile merak seni yine bazı keşiflere zorlayacaktı.O yüzden şunun temeli bu bunun atası budur işleri hepten saçma.Üstüne koya koya giden bir durum var antik medeniyetler temelleri inşaa ettiler arapta onun üstünden gitti bu mantıkla mısırlılar,sümerler olmasaydı bilim olmazdı mı diyelim yani ?

Din konusuna girerek çok büyük hata yaptın sen kaşındın

1400 küsür yıl önce inen kuran'da embriyo oluşumunun sahaları anlatılıyor ki bu gün önce kemik oluştuğunu daha sonra bunun üzerine kasların yani etin geliştiği biliniyor
    Mü'minun 14 Diyanet İşleri: Sonra bu az suyu “alaka” hâline getirdik. Alakayı da “mudga” yaptık. Bu “mudga”yı da kemiklere dönüştürdük ve bu kemiklere de et giydirdik. Nihayet onu bambaşka bir yaratık olarak ortaya çıkardık. Yaratanların en güzeli olan Allah’ın şânı ne yücedir!

Burda öyle bilimde çığır açacak birşey yok.Bir kitap yazan insan basit gözlemlerle bunu kitaba çok kolay aktarır.Hiç mi ölü görmedin insan veya hayvan farketmez.Kemiğin üstüne giyrilmiş et kısımları felan hiç etkileyici değil.Bu ''alaka'' ''mudga'' meseleleri felan kitabı olan dinlerin hepsinde farklı farklı şekillerde geçiyor.Aşamalardan esinlenilmiş birşey sonuçta 9 ay boyunca içinde büyüyen enteresan birşey var.Bunun aşamalar halinde büyüdüğünü tahmin etmek pek zor olmamalı.Demokritos mö atomun varlığını keşfetti.Bu mantıkla zeus a mı tapalım ?

Kiyame suresi 4. Ayet 2 - Diyanet İşleri: Evet bizim, onun parmak uçlarını bile düzenlemeye gücümüz yeter.
    Yeniden diriltmeyi anlatan bu ayette parmak uçlarından bahsediyor ve onları bile yeniden diriltilecegini söylüyor biz en fazla 100 yıldır parmak izinin eşsiz olduğunu biliyoruz. Bunu nasıl biliyorlardı.

Klasik bir aha bu kuranda vardı argümanıyla karşı karşıyayız.Ordan parmak ucundan nasıl dna ya geçiverdin hayret doğrusu ! Şu an ki bildiğin şeyleri üstü kapalı cümlelere atfederek kuranın bilim de çığır açtığını iddia ediyorsun.Parmak ucunun düzenlenmesinden ne anlamalıyız ? Eğer ki cidden parmak izini kastediyorsa o ayeti şu şekilde yazsa daha anlaşılır olurdu.

Parmaklarınızın ucunda rahmanın size özel yarattığı şifreler vardır.

Tamamen şaibeli bir ayet istediğin yere çekiştirebilirsin.

Yunus suresi 5. Ayet Elmalıli Hamdi Yazır O Allah'dır ki, senelerin sayısını ve hesabını bilesiniz diye güneşi bir ışık, ayı da bir nur yaptı. Ve aya menziller tayin etti. Allah bunu hak olarak yarattı. O, bilecek olan bir kavim için âyetlerini ayrıntılı olarak açıklar.

Sözlükte “aydınlık, ışık” anlamına gelen nûr kelimesi Kur’ân-ı Kerîm’de ve hadislerde “insanların önünü aydınlatıp doğru ve gerçek olanı görmelerini, hak ile bâtılı, hayır ile şerri ayırt etmelerini sağlayan mânevî ve ilâhî ışık” mânasında kullanılmıştır. Bunun karşıtı zulmettir.

Nur kelimesinin farklı anlamlarını kullanarak ayın ışığı olmadığını yazdığını söylüyorsun.Nur aydınlık ışık demektir tanrısal kaynaklı bir ışık.Şimdi bunu tanrı kullarına bizzat veriyor diye Tanrıyı güneş insanı da ay yaparak bu ayetten neler çıkarmışın.

----------------------------------------------------------------------

Şimdi müslümanların en büyük yaptıkları hata bizim hiç bahsetmemize rağmen kuranı bilim kitabı olarak göstermeleri.Gelelim kuranda ki bilimsel hatalara...

1.Embriyo kısmında sudan yaratılma kısmına gelelim.

Tarık 6-7:O, erkek ve kadının beli ile kaburga kemikleri arasından atılagelen bir sudan yaratılmıştır.

Spermler testisler de üretilir bel ile kaburga arasında değil.Tanrı embriyonik aşamaları biliyor ama spermin nerde üretildiğini bilmiyor.

2.Bakara 74: Sonra bunun ardından kalpleriniz yine katılaştı; taş gibi, hatta daha katı oldu. Çünkü taş vardır ki, içinden ırmaklar fışkırır. Taş vardır ki yarılır da içinden sular çıkar. Taş da vardır ki, Allah korkusuyla (yerinden kopup) düşer. Allah, yaptıklarınızdan hiçbir zaman habersiz değildir.

Taşlar allahtan korktukları için yuvarlanıyorlarmış !

3.Hacc 65:Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah, insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir.

Allah göğü üstümüze düşmesin diye tutuyormuş.Allah yerçekimi denen şeyden habersizmidir ? Gökyüzü yeryüzünün çekim kuvvetiyle oluşmuştur yerçekimi olmasa hepsi uçar gider.Peki gelelim sorumuza sis olduğu zaman allah gökyüzünü tutmayı bırakıyormudur ?

4.Nur 43:Görmez misin ki Allah, bulutları sevk eder. Sonra, onları kaynaştırıp üst üste yığar. Nihayet yağmurun, onların arasından yağdığını görürsün. O, gökten, oradaki dağ (gibi bulut)lardan dolu indirir de onu dilediğine isabet ettirir, dilediğinden de geri çevirir. Bu bulutların şimşeğinin parıltısı neredeyse gözleri alacak.

Allah doluları istediğine isabet ettirir diyor.Allah sniper mıdır ? Dalga geçiyorsun diyeceksin ama napıym şimdi bu bildiğin ilkel çağlardan beri karşılaştığımız doğa olaylarını doğaüstü ile açıklamaktır.Ne alaka yahu koskoca allah işi gücü bıraktı dolularla insanları mı vuruyor ?

5. Yasin 40:Ne güneş aya yetişebilir, ne de gece gündüzü geçebilir. Her biri bir yörüngede yüzmektedir.

Güneşin ve ayın birbirlerine yetiştikleri zamanlar mevcut güneş ve ay tutulmaları gibi.Ha bu arada bunu sizde bakın kuran yörüngelerden bahsediyor olarak lanse ediyorsunuz ama oturup sabahtan akşama kadar güneşi izlerseniz bir yörüngede hareket ettiğini görürsünüz.Orda kastedilen doğudan batıya olan hareket mi değil mi nerden bilcez ?

6. Mülk 5:Andolsun biz, en yakın göğü kandillerle donattık. Onları şeytanlara atılan taşlar yaptık ve (ahirette de) onlara alevli ateş azabını hazırladık.

Yıldızlar şeytanlara atmalık taşlarmış hmm..

7. Mülk 19:Üstlerinde kanat çırparak uçan kuşlara bakmazlar mı? Onları (havada) ancak Rahmân tutuyor. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla görendir.

Kuşları da havada allah tutuyormuş.

8. Kehf 86: Güneşin battığı yere varınca, onu siyah balçıklı bir su gözesinde batar (gibi) buldu. Orada (kâfir) bir kavim gördü. “Ey Zülkarneyn! Ya (onları) cezalandırırsın ya da haklarında iyilik yolunu tutarsın” dedik.

Güneş balçıklı suda batıyormuş.

9.Nisa 11-12

Meşhur miras ayetimiz allah tarafından gönderildiği iddia edilen bir kitapta dört işlem hatası yapılıyor.

10. Furkan 53:O, birinin suyu lezzetli ve tatlı, diğerininki tuzlu ve acı olan iki denizi salıverip aralarına da görünmez bir perde ve karışmalarını önleyici bir engel koyandır.

Denizler birbirine karışır içerikleri farklı olduğu için sanki karışmıyormuş gibi gözükür ama sonuçta karışırlar.Burda detaylıca anlatmışlar.

http://www.evrimagaci.org/fotograf/56/3917

11. Şura 32-33: O, dilerse rüzgârı durdurur da onlar denizin üstünde durakalırlar. Elbette bunda çok sabreden, çok şükreden herkes için ibretler vardır.

Bu o zamanlar için geçerli birşey günümüzde gemiler rüzgar durduğunda dahi gidiyor.Muhammed verdiği örneğin 21.yy da okunacağını tahmin etmemiş anlaşılan.

-----------------------------------------------------------

Bu ve bunun gibi bir sürü bilime aykırı ayet varken kalkıp kuran şöyle bilimden bahseder böyle görmüş dersen ayetleri böyle yapıştırırlar.

M.ö adamlar atomu bulmuş o zaman Demoktritos a mı tapalım ? Ayrıca varsayalım ki kuran bilimsel bilgilerin hepsini 1500 yıl önce vermiş olsun embriyonun oluşumunda tut dna ya kadar yine de bu onu doğru yapmaz.Bir kitabın doğruluğunu yine o kitaptan bilgileri kullanarak kanıtlayamazsın.''Kuran doğrudur'' bunu kim söylüyor kuran.'' Allah vardır ''kim söylüyor muhammed.''Muhammed peygamberdir '' kim söylüyor kuran.

Bu nasıl kanıttır 3. bir kanıt olması lazım doğrulayacak.2x2=5 kaynak ben.Kuranın durumunun bundan farkı yok.

Keşke karşılıklı konusabilsek böyle yazı ile sınırlı bir iletişim oluyor. Sen muhtemelen bir siteden kopyalayıp yapıştırdigin için çok zor olmasa gerek. Sadece birinci verdiğimiz örneklerden gidelim eğer kabul edersen.

1. Embriyo safhaları o dönemde nasıl bir gözlem ile bilinebilecekmis. Burada bahsettiğimiz ÖNCE kemik SONRA kasın oluşması yoksa kemiğin üstünde kas olması değil. Hangisinin önce olduğunu bilmeleri mümkün mü?

Senin 1.ornek

Sperm testiste üretilir tamam ama tek başına vajene atılsa dolleyici değildir kısa sürede ölüp gider.

Sperm testiste üretilir oradan ductus deferens ile inguinal kanaldan her iki tarafdan karına girer ve seminal vezikulde depo edilir burada içinde semen denilen Fruktozdan zengin sıvı katılır işte şimdi dolleyici özelliği kazanmıştır sonra ejekulasyon olursa prostat bezi içindeki kanaldan idrar kanalına katılır ve atılır. İşte bu seminal vezikul sacrum denilen bel kemiğinin hemen önündedir.

Bunları internetten almadım ben doktorum. Merak etme Allah bizden tabiki daha iyi biliyor.

Şimdi hatanı anlayıp iman edebilirsin veya inkarcı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 7 Ocak 2017; 22:00:42 >

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123113516

• Kraven kullanıcısına yanıt
    Bilmediğin kesin canım aynı soruya aynı cevabı ve kaynakları on defa attım hala anlamadın :D
  • Tabi canım kendi halifeleri katleden emevi, mezhepler arası savaşlar, yüzyıllarca süren haçlı ve arap dini mensupları arasında olan din savaşları, emevinin geliştirdiği arap dinini kullanarak sözde din yayma uğruna keyfi yapılan talan, katliam, kadınların fahişe oalrak alınması, vergiye bağlanan masumlar buna türklerde dahil... Bunların hepsini batı filmleri yaptı :D batı ve petrol hırsı. Hatta arap dinini kuranda şirk olarak geçmesine rağmen mezheplere obamanın ataları bölmüştür :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 7 Ocak 2017; 22:49:32 >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Zihni herhangi bir ideoloji( din, ırk, milliyetçilik )ile şekillenmiş bir insan taraflı olarak görebilir ve algılayabilir, aklını ve zihnini tam kapasiteyle kullanamaz, zekası bu nedenle sınırlı gelişir. Bu nedenle eğer bir ideolojinin etkisindeyseniz önünüzde boylu boyunca yatan dünya tarihini ve uzmanların açıklamalarını muamma olarak görürsünüz, yani ideolojiler algınızı sizi tarafı yaptığı konuya ve mantığa yönlendirir. bunun tespiti psikoloji bilimi ile kanıtlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 8 Ocak 2017; 0:36:54 >
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle arapların yanında fetonun ortakları ülkeye 100.000 üzerinde işidçi soktu, hem abd nin emrini yerine getirdi yani bop projesi kapsamında abd kuklası işide destek verdi hemde şeytanın şeriatının ilan edildiği gün bu işidli 100.000 terörist halkı bastırmak ve fetonun ortaklarına halkı boyun eğdirmek için destek verecek isyan edenleri kafir ilan edecek katledeceklerdi. Bizim ülkemiz kafir ya işdin gözünde, fetonun ortaklarıda bunlara şeytann şeriatını vaad etti mesele bu. Fetonun ortaklarının hesap vermemek için mutlak din ideolojisindne başka şansı yok ki zaten başka şekilde yönetmeyide bilmez bunlar imam kafalı adamlardır. Şu an eğitim kurumlarının ve okulların hepsi imam hatibe dönüştürülüyor. ( Önceden de yazdım din ideolojisi daha çok çocuklar üzerinden yayılır, çünkü çocukların zihni savunmasızdır ) Bu ülkemizdeki işidi muhalefete karşı elinde bir koz gibi kullanıyor, fakat bu arada darbe kumpasıyla suriyeye sokulan türk askeri ve işidin vurulması ülkemizde koz olarak kullanılan işidlilerin terör eylemleri düzenlemesine neden olmaya başladı. Reina ve bombalı saldırılar bu koz olarak kullanılan işidlilerin saldırılarıdır, sonuçda fetonun ortakları kazanıyor ceremesini halk çekiyor. Bütün bu yaşanalara rağmen halkın cahilliğine ve hala fetonun ortaklarına oy veren halka kızan bahçeli beyaz bayrağı çekti, madem bu milletin hak ettiği budur o zaman hak ettiğini alacak dedi. 100.000 işidciyle şu an beraber yaşıyorsunuz, bu 100.000 işidlinin bu kadar zamanda ülkemizde kaç kişiyi daha sempatizanı yaptığını yazmıyorum bile rakamı siz tahmin edin, kısaca kendinize dikkat edin.
    http://kardanadam.tv/burasi-gaziantep-isit-konvoy-yapmis-tur-atiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 7 Ocak 2017; 23:31:14 >

E yani sırf inkar etmek için o dönemde mikroskop yok teşekkülü hastane yok bir kadın düşük yapıp tövbe tövbe gelin buna bakın mı diyecek. O düşük fotoğraflarından ilkinde ne görüyorsun Allah aşkına makroskopik olarak.

Anlattık ya sperm tek başına yaşayamaz semen olmadan o da seminal vezikülde katılıyor. Yollarını söylemiyorum. Senin lise Bilgin gibi değil bu iş. Bu resimi pm olarak sana atmıştım ama buraya da atayım artık sonuçta tıbbi bilgi

Millet sperm tek başına dölleyici değildir Seminal vezikülde içine katılan semen denilen bol fruktoz içeren sıvıya ihtiyacı vardır bu vezikül yani kese de sacrum denilen bel kemiğinin önündedir. Artık seninki inkarcılık başka birşey değil.

Türkler Nasıl Müslüman Oldu

• quote:

quote:

E yani sırf inkar etmek için o dönemde mikroskop yok teşekkülü hastane yok bir kadın düşük yapıp tövbe tövbe gelin buna bakın mı diyecek. O düşük fotoğraflarından ilkinde ne görüyorsun Allah aşkına makroskopik olarak.

Anlattık ya sperm tek başına yaşayamaz semen olmadan o da seminal vezikülde katılıyor. Yollarını söylemiyorum. Senin lise Bilgin gibi değil bu iş. Bu resimi pm olarak sana atmıştım ama buraya da atayım artık sonuçta tıbbi bilgi

Millet sperm tek başına dölleyici değildir Seminal vezikülde içine katılan semen denilen bol fruktoz içeren sıvıya ihtiyacı vardır bu vezikül yani kese de sacrum denilen bel kemiğinin önündedir. Artık seninki inkarcılık başka birşey değil.

Türkler Nasıl Müslüman Oldu

O kadar evlilik yapmış o bilmeyecekte ben mi bilecem ?

Artık nasıl gördüyse bilemem ama bir yolu varmış demek ki görmenin kabul et zorlama.İlk fotoğraf o ''alak'' dediğiniz kan pıhtısı tanımına cuk oturuyor.2.si ise mudğa denilen çiğnemelik et gibi.

Pm de de yazdım bu ''su'' meselesinde cevap bakış açına göre değişiyor.Seminal sıvılarında katıldığı son aşamayı sayarsak iş karışıyor saf halde ki spermlere bakarsak epididimis son durak.Fifthy fifthy olduk napalım daha fazla ilerletemeyiz bunu.

Arık seninki saygısızlık eğer inandığımız değerlerle alay edeceksen bende sana küfründe boğul derim.

sende biliyorsun o dönemde bunun mümkün olmadığını ama işkembeden sallıyorsun.

Sen cevap vermiyorsun inkarın için uyduruyorsun.

Son sözüm hidayetini dilerim. Yok olmadı mı ahirette birisi bana saatlerce yazdı ama ben inkar ettim demeni dilerim.

SON

• Barnabas incili nedir ne değildir öğrenin, sonra müslümanlığa geçin zavallı boştakiler.

Bakınız İsa'nın anadili olduğuna inanılan Aramice kullanılmış olması Barnabas İncili'nin en önemli özelliğidir.

Play store de 2mb.
  • Birisi 2 kuruş kazanmak için blog açmış birşeyler sallamış gerisi onun tartışmasını yapıyor
  • Türkler arapların dinini kabul etmezdi konuyu okumadım nasıl oldu bilemyecegim çok garip
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.