Şimdi Ara

Türklerin neden çirkin olduğunu asıl ben açıklıyorum [POPÜLER KONUDAKİ YANLIŞ TESPİT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek avrupalı insanlar olsun batıda yaşayanlar olsun türklerden çok daha güzel tipte olmalarının sebebi bizden çok çok daha önceden beri aşık olarak severek evleniyorlar, yani güzel kızlar yakışıklılarla evleniyor vs. bizde hala görücü usulü ile evlenen var, daha detaya inersek olay şudur;

Örneğin avrupalılar. Sallıyorum misal belki 1950'den beri hatta belkide çok daha eskiden beri severek evleniyor güzel kızlar yakışıklı erkeklere aşık oluyor. Yakışıklı gençler güzel kızlarla evleniyorlar ve çocuklarıda güzel oluyor. Onlarda aynı şekilde evleniyor ve hep bu şekilde gittiği için anne babaları gibi güzel veya yakışıklı oluyorlar

Bizde ise görücü usulü olayı her ne kadar uzun süreli evlilikler sağlasada, kültürlerimiz ve geleneklerimiz aile bağlarımız onları bine katlasada biz daha yeni yeni azalmaya başladı hala çoğu yerde görücü usülü evleniyorlar. Yani demek istediğim tipi olmayan birine güzel kızı veriyorlar çocuklarıda ortalama seviyesinde güzellikte oluyor. Tamam çocuk kesin olarak anne veya babaya benzemez dedesine ebesine amcasına vs benzeyebilir ama onlarda hep bu şekilde evlendiği için çocuğun tipi ortalama seviyelerde oluyor

Örneğin izmir antalya istanbul vs. illerimizde medeniyet biraz daha ileride olduğu için hep bu bölgelerde çok güzel ve yakışıklı gençlerimiz var çünkü anne babalarıda güzel tipleri var severek aşık olarak evlenmişler. tamam hepsi güzel ve yakışıklı değil severek evlenen tipsiz insanlarda var ama çoğunluk böyle. Misal kötüleme amaçlı söylemiyorum bende çok yakışıklı sayılmam annem babam köyde yetişmiş insanlar ama doğudaki insanlarımız veya daha doğrusu kırsal bölgelerde yaşayan insanlarımızın içlerinde yakışıklı veya güzel bulma oranı düşüktür az çok tiplerini biliyorsunuz maşallah mülteci gibi tiplere sahibiz :)

Örneğin suriyeliler kürtler araplar vs. genelde çok güzel tipleri yoktur çünkü anlattığım sebepten dolayı. Olay budur gençler, kesinlikle ırkçılık yapmıyorum yanlış anlaşılmak istemem bende doğu karadenizli bir insanım ve annem babamda görücü usülü evlenmiş

• Çirkin gen baskın he mi
  • türklerin çirkin olduğunu forumca kabul ettik şimdide nedenlerini tartışıyoruz yani
  • çirkin değiliz,
  • Adam haklı beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin mantıkla düşünürsek görücü usulünde bile bir erkek kendi dengi birine talip olur
  • bu böle gelmiş böle gider değiştiremezsin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek şey var yaşam standartları yüzünden
  • Güzel güzelle evlense çirkinle çirkin evlenecek her türlü. Bir şey değişmeyecek ki. Mesele genlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalıtım
  • bence daha çok akraba evliliklerinden dolayi insanlar bir birine çok benziyor,tabiki guzellikde kayboluyor,sihhatde
  • Habasından suyundan başka bişey değil.
    Türk ama Yurt dışında yaşayan kızlarında %90'ı güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle balkan ve Ege bölgesinden yakışıklılar çıkıyor gördüğüm kadarıyla.Tamamen genlerle alakalı bir durum Slav geni Pomak geni falan taşıyorsan yakışıklı oluyorsun eğer Arap geni Fars geni taşıyorsan çirkin oluyorsun genelde.Bende Slav geni de var balkan geni de hiç problem çekmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.