Şimdi Ara

Türklük adına yardım edebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benwww.maya-mu.com(romanya serverı) oynuyorum..Adamlar türklere aşırı şekilde düşman ben bu server da hack yapabilirmiyim yakalanmadan..servere a bi bakıp bana cevap atablirmisinz..çok sinirleri mi bozdu bunlar ...bir de eger yapılabiliyosa programına nerden ulaşabilirim??

• soru sormasan aldigin an nasi yapilacagi videoyla anlatilir pm gonderdigim seyi kimseyle paylasma veya kimseye verme vede turk serverlerinde yapmasan sevinirim
  • pm ile gonderdim iyi aratstir video anlatimida var arkadaslara ait turk serverlerinde yapmasan sevinirim burda bazi arkadaslarla ypaylasmistim ama turk serverlerinde yaptilar
  • eee madem türklere karşılar neden oynuyorsun? saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayhiR

eee madem türklere karşılar neden oynuyorsun? saçma.

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayhiR

eee madem türklere karşılar neden oynuyorsun? saçma.

çünkü bu server a başladıgm da böyle olduklarını bilmiyordum sonra guild Turks diye kurunca başladırlar ve anladım..Şuan server da 5 nciyim bu yüzden de bırakmak istemiyorm ama haddelerini de bildirmek istiyorum bundan dolayı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

pm ile gonderdim iyi aratstir video anlatimida var arkadaslara ait turk serverlerinde yapmasan sevinirim burda bazi arkadaslarla ypaylasmistim ama turk serverlerinde yaptilar

Tmm kardeşim..teşekkür ederim ben bi bakıyım buraya..bu arada hiç süphen olmasın ben bi türk olarak ve türklükten gurur duyan biri olarak bunu asla yapmıcagımı bilmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben geliorum servera
  • beklerim kardeşim gel elimden geldigince yardımcı olurm...server da türk üstünlügü kurmaya çalışıyorm ama oynayan yok benm 2 arkadaşm vardı oynayan 3 kişiydik türk onlarda bıraktı askerlik denediyle bi ben kaldm..
  • bide türklük adına mı hack istmeye başladınız cok komik cidden adamlar türk karşıtıysa ne olmuş konuşmaları laf yapmaları neyi değiştirir sen oyununa bakıp zevk almaya calış hack yaparak oyun oynamış olmazsın kısa yoldan sadece insanların emeklerini çalarsın. Ki sen türklük adına diyerek ne kadar saçma bişi istiyosun adamları %100 destekliyorum iyiki karşılarmış senin gibiler yüzünden hakediyoruz bunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.