Şimdi Ara

Türknet 100 Mbs İnternet başvurusu Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar turknet üzerinden 100mbs internet sağlayıcısı aldım altyapı sorgulamasinda 100 mbs desteklendiği söylendi fakat daha kurulum icin gelmediler internette biraz araştırdım bana açılan kullanıcı adı adsl olarak açılmış bilgim olmadığından yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bilgi sahibi çok makbule geçer.tesekkurler Türknet 100 Mbs İnternet başvurusu Yaptım Türknet 100 Mbs İnternet başvurusu Yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erqun5234 -- 28 Nisan 2020; 4:38:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hızın gelince kontrol edersin kaç mbit diye.
  • Zaten adsl diye açıyor turknet adsl adını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 28 Nisan 2020; 9:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 Mbps değil, 100 Mbps'e kadar tanımlanıyor ve santrale olan uzaklığına göre değişiyor.

Size 100 Mbps tanımlayacağız deyip gözünü boyuyorlar, ardından 10 Mbps bile veremiyorlar. Sonra suçu iç tesisata atıyorlar, asla santrale olan uzaklığımızdan ötürü düşük hız alıyorsunuz demiyorlar.

Umarım santrale yakınsınızdır ve yazdıklarımı boşa çıkarırsınız.
  • hocam türknetin size atadığı kullanıcı adı hizmetini adsl-vdsl farketmeksizin 11111111adsl@turk.net olarak açılıyor onda bir sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, tüm abonelerimizin kullanıcı adı uzantısında "adsl" yazmaktadır. Yapa santralimiz üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelere altyapısının desteklediği maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz.

Kurulum konusunda yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Dün itibariyle hat açıldı fakat böyle bişey yok tamam ben 100 mbs hız denildi 100ünü kullanıcam diye almadim en azından 30 mb 40mb arası alırız diye düşündüm fakat hiz testi yaptığım da 6 mb hız çıkıyor dün itibariyle şikayette bulundum eğer duzeltilmezse ise hız bu şekildeyse hatti kullanmadan kapatıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türknet 100 Mbs İnternet başvurusu Yaptım Türknet 100 Mbs İnternet başvurusu Yaptım

• Hocam sizi YAPA altyapısına almışlar. Bu altyapıda santrale uzaklık ve kablo altyapısı önemli eğer santrale uzaklığınız artarsa hız düşüyor. Online işlemler merkezinden teknik bilgiler kısmında santrale uzaklığınız yazıyor, onu ve VAE altyapısında altyapınızın desteklediği hızı da konu içerisinde paylaşır mısınız? İsterseniz imzada bulunan konuma da göz atabilirsiniz.

VAE altyapısı sorgulama için kullanabileceğiniz bir bağlantı;
    https://www.extranet.com.tr/altyapi/
  • Vermis olduğunuz yerden sorgulama yaptım maksimum 9 mbs çıktı. Türknet 100 Mbs İnternet başvurusu Yaptım

• Dediğiniz şekilde turknet teknik bilgiler kısmından ulaştım santrale uzaklık bilinmiyor yazıyor ssntralde GÜZELYALI benim olduğum konuma 1.4 km uzaklıkta

• Attığınız fotoğrafa bakılırsa altyapınız için bu hızlar gayet normal. ADSL altyapısında gözüküyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu hızdaki bir internete vdsl destekli modem gerekir mi yani hız zaten 5 6 mb filan daha üstü yok yani vdsl olursa hızda değişiklik olur mu YAPA altyapısı var santrale uzaklık haritalardan kontrol ettim 1.4 km mesafede degisicekse modem alicam yardımcı olur musunuz

• Erqun5234 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
    Hocam VAE altyapısında alabileceğiniz hızı YAPA altyapısında size sunuyorlar. 100 Mbps hıza KADAR dedikleri günümüzde her türlü firmanın kullandığı küçük hile, eğer altyapınız iyileşirse durumu yine belirtin fakat şuanlık bir yanlışlık gözükmüyor. Virüs sonrası Türktelekom ile görüştüğünüz zaman belki sizin altyapınız için çalışmalar yapabilirler eğer o vakit size bağlantısını attığım sitede sorgulama yaptığınızda yüksek değerler veriliyorsa ve siz YAPA altyapısında bunu alamıyorsanız konu ile ilgili tekrardan görüşün ama tabi ki YAPA'da santrale yakınsanız attığınız bu değer yüksek çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masahanajin -- 1 Mayıs 2020; 16:54:26 >
  • Ben ilk defa internet aldığım için bana YAPA yada VAE denilmedi hatta müşteri temsilcisi bizim altpamizi kullanıyorsunuz 100 mbs destekler filan dedi hani benim beklentim zaten 100 mbs değildi ama 4 sokak aşağıda kardeşlerim kullanıyor VAE Altyapısında 38 mbs hızları var benimkinde bi anormallik var 5 6 mbs birde adsl modem kullanıyorum vdsl modeme geçsem bu hizds değişiklik olur mu bilginiz var mı

Merhaba, kontrol ettiğimde aktif altyapımızdasınız. YAPA' da müşterilerimize 100 Mbps' te kadar olan paketini tanımlıyoruz ve altyapınızın desteklediği hızdan yararlanıyorsunuz. Sizinle aynı binada olup daha yüksek hızda hizmet alan birisi varsa destek kaydı oluşturarak onun referans numarasını kaydınıza detay ekler misiniz? Yerleşik operatörden durumu sorgulayalım.
    Hocam arka sokaklarında fiber olup veya yan apartmanda fiber olup kendileri ADSL kullanan kullanıcılar görüyoruz. Dediğim gibi VAE altyapısında sunulan hızın aynısını YAPA'da size sunuyorlar en iyisi siz destek kaydı oluşturun kontrol etsinler çünkü YAPA'da santrale yakınsanız ve altyapıda bulunan kablolar iyi ise VAE altyapısında sunulan hızdan daha fazlasını verebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.