Şimdi Ara

TurkNet 150 gb 59 tl paketi mevcut müşterilerede vermeye başlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben aradım müşteri hizmetlerini geçtim ,
    taahüdüm modem dolayısı ile devam etti ama o bitince taahütsüz devam edecekmişim 59 tl e , 150 gb a geçtim aynı fiyata hatta birde 200 gb var dediler 69 TL'e ama onu istemedim

• Nasıl memnunmusun bağlantı hızı, hizmet, kalite vs ben ttnetteyim pişman olurmuyum diye düşünmeden edemiyorum.Fiyatı uygun doğal olarakta bütçeyi düşünmek lazım.
  • walla hocam TTnetten kendimi zor dışarı attım ne yalan soyliyim orada sürekli kopma sorunum vardı uzun süre aradım zorla hızımı düşürerek çözmüşlerdi ,
    burada bağlantıda sorun olmadı , hizmet alınıyor bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ,
    AMA bu işler biraz şans meselesi anladığım kadarıyla bazıları çok iyi diyor bazıları sıkıntı oldu düzeltemediler diyor
    ben kendim geçerken araştırmıştım şu var altyapı herkesde aynı bildiğim kadarı ile
    herkes Türk telekom altyapısını kullanıyor dolayısı ile GSM deki Bimcell gibi bir durum var ortada , yani Avea 5 çekiyor ama Bimcell çekmiyor gibi bir durum olmuyor olamazda zaten altyapı aynı çünkü bana başka telefon kablosu çekmediler aynı kabloya bağlı sonuçta
  • Selfservice S kullanıcısına yanıt
    ben engelli tarifesindeyim ve 2yıl taahhütlü 100gb 45 tl fiyat değişmeden 150gb geçirirler mi birde 1000dk her yöne ona geçirirler mi bilgin varsa yaz lütfen yada taahütsüz olur mu?Zaten şuan için en uygun kampanya engelliler için 45 tl ve herşey var birde vdsl 2 olaydı 32mbit kimse önünü alamazdı bu firmanın çok hakkını yiyorlar küçük firmaların çok ttnet deyip duranlar hizmet alamasada geriside aynı diyor ttnetten daha ucuza veriyor diğer tüm firmalar sözde ttnetin alt yapı ama en pahalısıda o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 7 Nisan 2016; 11:55:59 >
  • turknette yalın var mı?
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Bu tahadütsüz 150GB lık özelliği avantajı iyi olan paketi yalın gibi düşünebilirsin. Telefon kullanmazsan yalın gibi olur. Zaten her halklarda eve bir telefon hattı gelecek. Telefon takmazsın ücretsiz 1000dk her yöne kullanmazsın
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    hayır sabit hat aboneliği olmayan aboneye vermiyoruz diyorlar mı? bende telefon yok mesela hat tabiki var ama telefon sinyali yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

hayır sabit hat aboneliği olmayan aboneye vermiyoruz diyorlar mı? bende telefon yok mesela hat tabiki var ama telefon sinyali yok.

dostum bulunduğun evde telefon altyapısı varsa,yani evine sorunsuzca sabit tlf hattı çekiliyorsa mesele yok...
    tam tersine sabit hat aboneliğiniz yoksa onlar hallediyorlar zaten sıfırsan herşeyi.

aynı işlemi bende gerçekleştirdim beklemedeyim.
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    ben istemiyorum sabit telefon hattı bu şekilde oluyor mu
  • bende telefon kullanmadıgım ıcın mecburen aldım sadece modeme bagladım telefon hıc kullanmıyorum..sadece ınternet ıcın ..
    extra bısı yazmıyacak o zaman sure astı v.s..
    sadece 59,99 tl net ıcın odeyecegım..telefona o kadar takmıyorum..gorusmeye kapattırdım -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 8 Nisan 2016; 11:27:31 >
  • quote:

ben istemiyorum sabit telefon hattı bu şekilde oluyor mu

yani sen istesende istemesende mecbur tlf hattı çekiliyor ve bir numara atanıyor.ama sen telefon bağlamazsın kullanmazsın mesele değil..sonuç itibari ile internet ve tlf herşey dahil ödeyeceğin para 59.90
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    sonra onu kapatmakla uğraş iş değil ki bu niye zorla veriyor.
  • quote:

sonra onu kapatmakla uğraş iş değil ki bu niye zorla veriyor.

türktelekomun altyapısını kullandığı için mecbur veriyor olabilir..ayrıca kapatmak istendiğinde internetin ayrı telefonun ayrı kapanacağını sanmıyorum.tek hamle ile ikisini turknet halleder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.