Şimdi Ara

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
5
Favori
34.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!

Hahaha 😜

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnternet Kutusu’na geçmek için Türknet’i iptal ettirmeye gerek var mı? Yoksa direkt geçirebilirler mi?

• keeNNN kullanıcısına yanıt

Geçiş yaptırın. İptal ettirmenize gerek yok, geçeceğiniz firma hallediyor onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 21 Temmuz 2022; 18:6:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keeNNN kullanıcısına yanıt

Turknet online işlem merkezine girin teknik destek altında teknik bilgilerden Devre numaranızı alıp. Abone olacağınız ISS arayarak direk geçişinizi yapın. Mevcut portunuzu kaybetmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 21 Temmuz 2022; 20:30:34 >
  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

İnternet kutusudamı zam yaptı ne oldu.

• 100mbps 99 TL yazıyor sitelerinde. Yalnız adamlara helal olsun en azından 100Mbps üzeri paketlerle ilgili çalışma yaptıklarınıda gösteriyorlar. İnternet sitelerine eklemişler.

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 21 Temmuz 2022; 18:13:42 >
  • mertolix kullanıcısına yanıt

haa iyi değişmem,iş bende internetkutusuda zam yaptı sandım.

• Yok o konuda tek fırsatçılığı Turknet yapıyorZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!  Zirveyi başka ISS bırakmaz. 2 ayda bir zam:) Birde 10 aylık peşin ödeyin hukuksal olarak fiyatı sabitlemiş garanti olacak diye kendi forumlarında akıl veriyorlar. Yani peşin ödemeyen her an sürprizle karşılaşacağı kesinZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 21 Temmuz 2022; 20:30:56 >

Kendi forumlarında kendileri çalıp kendileri oynuyor.

• BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!  Oradaki Mod. onayda bekleyen mesaj'ım var aktif başlığın altına herkes yazıyor. Onaylamayıp bekletiyor. Sonra ben bir tane daha yazıyorum oda onayda bekliyor yayınlanmamış mesajı flood diyip onayda bekleyen mesajı siliyor. Mesaj daha başlık altına aktif bile olmamış. Onaylasa bekletmese mesajlar arka arkaya onayda beklemeyecek. Zam için eleştiri yazınca firma itibarını zedeliyormuşum. Sen söz verip 2023 hazirana kadar sabit fiyat diye müşterini kandırıp herkese zam yaparken firmanın itibarı zedelenmiyor. Birde çok sempatikler ya bir moddo edinmişler fiyat artışından bizde memnun değilizZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! Pandemi döneminde bile 69 tlden 85TL sonra çok kısa sürede yeni aboneyi 99TL eski aboneyi 95TL yaptılar sonra eski aboneyide 5 ay sonra 99TL. Fiyat artışından memnun olmamış halin buysa demekki memnun olsan ayvayı yemişiz.

İtibarmış, itibarlarını kendileri bitirdi haberleri yok. Eğer firma böyle dava açmakla falan tehdit ederse sakın sessiz kalmayın. Bana açsın, ters teper.

• Tweet'ırda firmayı eleştirdim beni dava açmakla tehdit ediyorlar yazmam yeter.

Valla açan açsın hakaret etmiyorum, kafamdan bir şey uydurmuyorum. Doğuları yazıyoruz, hakkımızı arıyoruz. Onların ortalıkta paylaştığı görsel, yazı ve Ceolarının röportajlarını millet paylaşılıyor. Düpedüz bu müşteriyi mağdur etme fırsatçılık yapma biz dava açmadığımıza dua etsinler.

Verdikleri hizmet 5 para etmediğinden, şimdi bu hamle ile müşteride kaybediyorlar:) Şirket zararını dava açarak kapamak istiyordur. Sonuçta adamlar port fiyat artışından dolayı peşin ödeme isteyerek bile sırf müşterileri için riske girdi.ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! Davalardan 3-5 gelirse firma kara geçerZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! 

Hocam niye eleştiriyorsunuz taahhüt yok bir şey yok.
    Zam yaptılarsa kendi ayaklarına sıkmışlardır demek birsürü ucuz hizmet veren firmalar var tek imzayla 2 günde hattınız kapanmadan taşınıyor. Ne aktivasyon ne de kurulum ücreti hiçbir şey ödemiyorsunuz. Buradaki insanlar sövüyorlar ama ne icin sövüyorlar anlamadım. Sanki taahhüt war

Teknik bilgiler gözükmüyor bende. Mobil uygulamadan dolayı olabilir mi?

• Bu arada zammı eleştiriyorsunuz diye hahikaten firmanın itibarını zedeliyorsunuz mu dediler size ciddi ciddi?

Hakkımızı aramak bir firmayı eleştirmek ne zamandan beri suç oldu EYYY TURKNET!

@TurkNetDestek

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Hocam hattımı taşıdım sıkıntı yok. Sonuçta yapılan sizce ticari ahlaka uygun mu? Taahhüt yok, alternatif var eleştirme bas git. Bir sürü evrak ıvır zıvırla uğraş. Belki bunun için ben uğraşabilirim ama hiç vakti olmayan insan ne yapacak. Martta zam yapacağız dediler hatta haziran denen zam mayısta yapıldı kimse ses etmedi neden? çünkü senesi gelmiş piyasaların durumu belli maliyetler artıyor %40 zam yapmış. 2023 hazirana kadar zam yok diyor tamam dedik kimse ses etmedi.Ama bu fırsatçılık. Ben aboneliğimi taşısamda fikrimi tabiki paylaşıcam kimse kusura bakmasın. Yeni abone olacaklar araştırırsa nasıl bir firma ile muhatap olacaklarını görsünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 21 Temmuz 2022; 18:43:51 >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Verdikleri söze güvenemeyeceksek o firma nasıl güvenilir olur? Mesele zam değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 21 Temmuz 2022; 18:42:36 >
    Ben burda ilk zamma tepki verirken çoğu kişi tabi gelecek filan diyordu. Tepki vermezseniz ikinciyi de yaparlar üçüncüyü de.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.