Kampanyaya kaydolduk ama hala böyle ekran çıkıyor. Ne kadar saçma bir sistem. Altyapı görünmediği için mecburen kullanmak durumdayım yoksa bir dakika bile beklemeyecektim başka issye geçecektim. Lanet olsun. |
ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (36. sayfa)
-
-
İnternette faturayı ödediğim takdirde 30dk-1 saat boyunca fatura ödenmemiş olarak gözüktü, sonra düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sistem otomatik güncelleme yapacaktır. 24 saat içinde aynı ekranı almanız durumunda buradan tekrar bilgi vermenizi rica ederim. -
yaklaşık 6 senedir kullandığım Türknet aboneliğimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunuyorum. Çözülemeyen teknik arızaların üzerine, zam olayı da tuz biber oldun ve yollarımızı ayırdık. 2 aboneliğimde Tüknet'ti, ay sonunda diğer aboneliğimi de kapatıp alternatif ISS'e geçmeyi planlıyorum.
-
Merhabalar
Hattımı farklı bir iss ye taşıyorum ( başvuru yaptım)
Türk net tarafından Ağustos-eylül ayına ait 169.90 fatura kesilmiş
Ben faturayı ödeyecek miyim yoksa taşıma işlemi tamamlandıktan sonra kullandığım günler için ayrı bir fatura mı kesilecek?
Merhaba, hizmet iptaliniz sonrası kullanmadığınız gğnler için iadeniz sağlanacaktır. Taşıma işlemi tamamlandığı zaman dilerseniz oim üzerinden fatura kaydı açarak da talebinizi iletebilirsiniz. -
Fatura için ticket açacağım, bana formda başlık seçiminde DSL ışığı yanmıyor diye seçenekler çıkıyor. Buradaki seçenekleri ve süreci iyileştirmenizde fayda var. Alakasız bir başlık seçip kayıt açtım. Fyi @TurkNetDestek
-
Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Ben kontrol ederek güncelleyeceğim. -
10 aylık kampanyaya bende katıldım.
-
Bu enflasyonist ortamda, taahhütlü tarifelere girmenizi tavsiye ederim gençler. Yine de siz bilirsiniz
-
Selamlar, ben de Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi verildiği için başka ISS'e geçmedim, fiyatlar da Türknet ile aynıydı. Şimdi ise o garanti yalan olmuş gibi gözüküyor. Alternatif bir ISS için önerisi olan mesaj yoluyla ya da cevaplama yoluyla iletebilir mi?
-
6 sene türknet kullanımından sonra 8 ay önce iss değiştirdim. Şuan istanbul sultangazide 250/30 fiber kullanıyorum telekom altyapısından. En uygun fiyat internet kutusunda. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Pingler 3/5 ms yüksek. Fiyat performans zirve. Tavsiye olunur.
Not: Referans kodu vermiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba. Başka bir iss'den millenicoma geçiş için başvuru yaptım. Başvurumun üzerinden 24 saat geçmeden geçiş işlemleri tamamlandı. Şu an sorunsuz kullaniyorum. Hız konusunda problem yaşamadım. Hattın desteklediği hızı alabiliyorum.
1254D593 arkadaşını getir kodunu kullanarak https://www.milleni.com.tr 'den veya 08503330333 cagri merkezinden basvurunuzu yapıp tamamlarsaniz bir ay ücretsiz kullanma hakkınız olur.
Üyelik oluştururken mutlaka arkadaşını getir kampanyasından faydalanmak istediğinizi belirtmelisiniz.
-
Hayatımda hiçbir zaman TurkNet kullanmadım. Türk Telekom taahhütüm 2020 yılında bittikten sonra Netspeed'e geçmiştim. Çünkü o dönemde TurkNet'in aylık ücreti 85 TL idi. Ben de zaten Türk Telekom'a taahhüt bitmeden önce ayda 80 TL verdiğim için geçmek istemedim. Onun yerine Netspeed'e geçtim ve 16 Mbps paket aldım. İlk 3 ay 66 TL, sonra 76 TL olmuştu.
TurkNet ne kadar IPv6 gibi teknolojileri kullanıma sunsa da hiçbir zaman TurkNet'e geçmek istemedim. Hep Netspeed ile devam ettim ve Şubat 2022'de 35 Mbps'e, Mart 2022'de ise 75 Mbps'e geçtim.
Haziran ayında ise port ücreti zammından dolayı Netspeed'e zam geldi. İşin daha da ilginç yanı, Netspeed'in port zamlı fiyatları TurkNet'in port zamsız fiyatlarından ucuzdu. 100 Mbps Netspeed'de 134 TL iken TurkNet'te 139 TL idi. Dün akşam ise paketimin otomatik olarak 100 Mbps pakete geçirildiğini görünce hattımı 100 Mbps'e çektim.
TurkNet ise Temmuz sonunda port ücreti zammı yapıp fiyatı 169 TL'ye çıkardı. TurkNet'in port zamsız hali bile Netspeed'den pahalı iken tekrar zam yapması hiç hoş değil.
Ancak en büyük sıkıntı aslında zam değil. Zam yapmak zorunda kalmışlardır, yapmışlardır. Onu anladık. Peki madem zam yapacaktın, o zaman neden sitene "Haziran 2023'e kadar sabit fiyat" ibaresi koyarsın? Zam gelince de bahaneleri şu şekilde: "Efendim, o garanti o ibarenin olduğu tarihlerde abone olanlar için geçerli, siz zamlı fiyattan ödemek zorundasınız". Peki o ibare sitenizde yer alırken "Yeni müşteriler için geçerli" gibi bir ibare yazıyor muydu? Hayır, yazmıyordu. Direkt olarak "Haziran 2023'e kadar sabit fiyat" yazıyordu. Bu da insanların bu sabit fiyat garantisinin herkes için (eski yeni fark etmeksizin) geçerli olduğunu zannetmesine neden oldu. Bu yüzden de diğer servis sağlayıcılarda daha ucuza taahhütlü kampanyalar varken (sabit fiyat garantili) insanlar sırf TurkNet'in ibaresine güvenip diğer sağlayıcılara geçmedi. O kampanyalar bitti, şimdi de TurkNet'e tekrar zam geldi. Ne kadar GigaFiber'e zam gelmemiş olsa da çoğu TurkNet abonesi Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet aldığı için çoğu kullanıcıyı etkiledi. Diğer sağlayıcılarda (Türk Telekom, Superonline, Kablonet gibi büyük sağlayıcıları kastediyorum) şu anda TurkNet'ten ucuza taahhütlü kampanya olmadığı için de insanlar ortada kaldı.
Yani bu noktadan sonra TurkNet'e eğer GigaFiber altyapı ile hizmet almayacaksam asla geçmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turknetten nasil kurtulabilirim yardimci olabilecek var mi?Köprü statu çıkış başvurusu bulunamadığından başvuru alınamiyir diger isslere gecis yapamiyorum.
Merhaba, PM üzerinden verdiğiniz bilgi ile birlikte işlemlerinizin önceliği için ilgili ekibimize bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler. -
Hani bunlar söz vermişti! 139 TL idi 1 yıl sabitti?
Ne biçim firma bu?
İlla küfür mü edelim?
Merhaba, söz verdiğimiz dönemde( 1 mart - 1 Mayıs) abonemiz olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi. -
Kullanıcılardan aldıkları fahiş zamları tv reklamlarına aktarmışlar. Boş işlere para yatıracağınıza altyapınızı genişletmeyi deneseniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Ağustos 2022; 15:51:4 > -
Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X