Bildirim
Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (34. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaffer53
75 mbit hız var göya. Alın size hız. Wifi den bağlanıyorum hadi biraz düşük olsun. Bu nedir yahu. Arada bir 60 mbit i gördüğüm oluyor. Akşam can çekişiyor resmen.
Hocam ben de aynı sorundan müzdaribim. Sözde internet paketim 75 MB. Sabah saatlerinde aldığım hız 50-55 MB arası; torrent ya da steamde 60MB görüyor.
Fakat akşam olduğu zaman 5MB-20MB arasında değerler alıyorum. Gece 1 den sonra sorun düzeliyor.
Bu problemle ilgili yüzlerce defa kayıt açtırdım. Teknik destek tarafında yetkili kişilere e-posta ulaştım. Konuyla ilgilendiler araştırdılar.
Ama yine çözüm sunamadılar. En son, modeminizde ayar değişikliği yapılması gerekebilir. Asus ile görüşün diyerek konuyu kapattılar. ASUS DSL N16 kullanıyorum.
Öyle kaldı ortada konu..
-
Bir de, 6 ay önce adres değişikliğinden dolayı interneti nakil ettirdim. Önceki adresimde upload hızı 3,50 MB veriliyordu. Yeni adresimde 1.60MB üstünü göremiyorum. Bu konuyu da dile getirdim. Adamların dediği şey; bizim böyle değer verme ihtimalimiz yok. Siz yanlış görmüşsünüzdür. Sistemsel bir problem oluşmuştur. 2MB üstü upload hızı vermiyoruz dediler :D
Türknetin iyi olduğu kadar kötü yanları da var.. ama neyse. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2PÁC
quote:
Orijinalden alıntı: thewhitewolf
quote:
Orijinalden alıntı: 2PÁC
quote:
Orijinalden alıntı: thewhitewolf
Arkadaslar bu degerlere gore en fazla ne kadar hiz alabilirim?? Gunduzleri 45 ve surekli kopmalar oluyor, on gunde on ariza kaydimiz var,geceleri 2-3 mb oluyor. Varmi bunun cozumu, insan gibi interneti kullanamadik
Hocam modem değerleriniz çok iyi. 100-120 mbit arasıda hız da alabilirsiniz ama Türkiye'de vermezler onu malesef :)
Ayrıca kopma sorunu dediğiniz gibi bende de oluyordu anlık şekilde. Saat kenarında bilgisayar simgesi 2-3sn ünlem oluyor sonra düzeliyordu. Arıza kaydı açtırdım sorun bulunmadı usta çağırıp kabloları baktırın dediler. Baktırdım yine hiçbir sorun yok. Sonunda taa ki modemi değiştirene kadar Airties o an gözümde bitti. Asus modeme geçtim. Geçtiğimden beridir ne kopma var ne sorun var. Sizde de sorun modem olabilir.?
Hocam anlamadim bende, surekli kopuo gunde bir iki defa olsa anlarim ama yarim saatte bir kopuo. Unlem cikio, modemi bidaha baslatmadan duzelmio. Gunde en az on kere kapatip aciyorum modemi. Kullandigim modem tp link w9970(telekomdan verildi)
İşte kesin birşey diyemiyorum ona. Ama modem değerleriniz çok iyi. Kaldırmama durumu yok. Deneyebilme şansınız varsa çevrenizde arkadaşlarınızda modem değiştirin öyle deneyin.
Tesekkur ederim birde oyle deneyelim bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Opera hollanda dns'iyle deneyin sorun ortadan kalkar. Yurtdışı portlarıyla alakalı durum malesef -
Bu tür sorunları bence mh ile tartışarak sinirlerinizi germeyin. Destek ekibi sorgusuz sualsiz dediğiniz herşeyi yapıyor. Arıza kaydı açtırın. -
arkadaşlar merhaba
Öncelikle bir sorum olacak hattımın desteklediği max hız 50 mbs olarak görünüyor heryerde hat değerlerim 75 mbs hatta 100 mbs kaldırabilecek kapasitede
Acaba bu hattımın desteklediği max hızı arttırabilmemin bir yolu varmı dır ?
Forumda sanki öyle bir mesaj görmüştüm mh hizmetleri ile görüşerek yükselttim diyerek ama aynısını ben yapıyorum ikna olmuyorlar size öyle bir kampanyamız yok diyorlar.
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar -
10/05/2017 saat : 19.23
11/05/2017 saat : 18.00
12/05/2017 saat : 19.04
Bunlar da hat değerlerim :
Ülen Turknet sen benle kafa mı buluyorsun ?
50 mbit hız alamazsınız modemdeki sayısal değerler gerçeği yansıtmıyor diyorsunuz sonra da hat değerleriniz iyi problem sizde diyorsunuz !!!
50 mbit i bıraktım bari akşamları normal hızımı verin... Sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı hız veriyorsunuz birde topu Turk Telekom'a atıyorsunuz. Bırakın kıvırmayı... Ya bu işi doğru yapın ya da hiç yapmayın. İnsanları sinir stress sahibi yapıyorsunuz !!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaltun
bugün forumdaki @turknet destek hesabına hattıma 100 mbit sinyal gönderilmesi talebinde bulundum.Eve geldiğimde 100mbit sinyal verildiğini gördüm ve hız testlerinde 91-92 mbit hız alıyorum.2016 Eylül ayından beri çözülmesi için uğraştığım problem nihayet çözüldü. Turknet olması gerektiği gibi oldu şuan.Teşekkürler.
hayırlı olsun.
hat değerleriniz nasıldı . şuan nasıl ? atabilir misiniz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vay be ben de ay başında Turknet'e abone oldum, hattım falan da açıldı ama hizmet alamıyorum hala. Bir ara yarım gün hizmet alabildim uzun uğraşlarım sonrası (eve gelip sonra port takmaya gittiler). Ertesi gün yine hizmet alamamaya başladım. Günlerdir bekliyorum. Habire de müşteri hizmetlerini arıyorum ama nafile. Görünen o ki taktığı portu ertesi gün geri çıkarmış Türk telekom.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X