Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu hat değerleri ile 100 mb bile alırsın ama sana 50 mb lik paketi tanımlamışlar mh ile görüşüp sorunu hallet en kötü 77 mb tanımlarlar
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim desteğin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)

şu upload hala yükselmedi. Ek olarak 2 mbit kayıp var ama sabit 48 alıyorum. İbre direk 48 e fırlıyor kalıyor sanırım 48 tanımladılar çünkü upload 4 tanımlı gözüküyor 2 geliyor.

• Türknet online işlemlerde gece 2 ile sabah 8 arasındaki data kullanımlarını ayrı göstermeye başlamış.Detaylı raporda gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuBa2

hocam bu hat değerleri ile 100 mb bile alırsın ama sana 50 mb lik paketi tanımlamışlar mh ile görüşüp sorunu hallet en kötü 77 mb tanımlarlar

Cevap icin tesekkur ederim hocam, bu snr degeri felan nasil? Acaba kopmalar ondanmi oluyor? Normal ince telefon kablosuyla bagli netim, acaba cat6 alip taksam ise yararmi ?

• DaveJones kullanıcısına yanıt
    Ölçüm yapılarak bir şey söylemek mümkün. Mesela binanız Telekom'un sistemine yakınsa ve binadaki kutuda hat değerleri olması gerektiğinden az ise iyileştirme yapmak mümkün. Yine kutuya kadar iyidir sizin dairenizde düşüyordur bunda da ankastreden daireye kadar yeni hat çektirip düzeltmek mümkün. Ama bina Telekom'un sistemine uzaksa yapabilecek çok bir şey yok (300 metreden sonra 100 Mbit verilemez, 700 metreden sonra VDSL verilemez). Apartmanda 1-2 yan apartmanda yada site ise site olarak herkes anlaşıp Telekom'dan özel talepte bulunması, altyapı maliyetini karşılamanız durumunda Telekom altyapı getirebilir.
  • arkadaşlar yoğun kullanımda hızlarınızı paylaşır mısınız ?
  • Aşağı yukarı bir buçuk senedir turknet kullanıyorum genel olarak memnunum soranlara da tavsiye ederim. Aksaklık, olumsuzluk illaki oldu fakat aşıldı. Talep edipte alamadığım hiç bir hizmet olmadı. Umarım bu kaliteli ve uygun fiyatlı birlikteliğimiz bozulmaz.

An itibarıyla kablosuz hız testim 76mb paketini kullanıyorum.

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 24 Kasım 2017; 12:29:36 >
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    snr konusunda herhangi bir sıkıntı göremedim ama cat6 çekerseniz biraz daha iyileşebilir şahsi görüşüm çekmenize gerek olmadığı şeklinde
  • biz 70mbps görünce seviniyoruz eller 300 kullanıyor hatta singapur da 1000mbps kullanılıyor upload da simetrik umarım en kısa zamanda bizim issler de altyapılarını geliştirir ve fiyatlar ucuzlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 12 Mayıs 2017; 19:46:32 >
  • 50gb Dosyayı 30dk indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

biz 70mbps görünce seviniyoruz eller 300 kullanıyor hatta singapur da 1000mbps kullanılıyor upload da simetrik umarım en kısa zamanda bizim issler de altyapılarını geliştirir ve fiyatlar ucuzlar

1000 hızları felan torunlarımız görür herhalde
  • Sa Asus n16 modem ayarları nasıl acaba yardımlarınızı bekliyorum

• İnşallah görürler keratalar :D ileride belki herkes arttırılmış gerçeklikle gezecek yada vr kullanıcak biz yine geriden gelmeyelimde
  • bugün forumdaki @turknet destek hesabına hattıma 100 mbit sinyal gönderilmesi talebinde bulundum.Eve geldiğimde 100mbit sinyal verildiğini gördüm ve hız testlerinde 91-92 mbit hız alıyorum.2016 Eylül ayından beri çözülmesi için uğraştığım problem nihayet çözüldü. Turknet olması gerektiği gibi oldu şuan.Teşekkürler.

• doominsert kullanıcısına yanıt
    keske direk cozum ortagi deseler ilk aradiklarinda cevap vermistim turk telekom dan deyip oltayi atiyorlar usteleyince biz cozum ortagiyiz oluyor yuzune kapatip engeli bastim fakat her ay 4 5 sefer aradiklarini görüyorum. gtb ye sikayette bulunacagim bende

• Recpkt R kullanıcısına yanıt
    forumda muhendis muratin büyük asus modem rehberi diye bir konusu var tüm cevapların orda var dostum

• Turknete yeni geçtim geçmeden 25 mb kadar destekler demişlerdi ama ttnette 16 mb kadar destekleyen paketleri kullanabiliyorduk bu bölgede bundan daha yüksek hız alabilirmiyim bu oranlara göre bide vdsl modem alman gerekiyor demişlerdi illa

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Arkadaslar bu degerlere gore en fazla ne kadar hiz alabilirim?? Gunduzleri 45 ve surekli kopmalar oluyor, on gunde on ariza kaydimiz var,geceleri 2-3 mb oluyor. Varmi bunun cozumu, insan gibi interneti kullanamadik

Hocam modem değerleriniz çok iyi. 100-120 mbit arasıda hız da alabilirsiniz ama Türkiye'de vermezler onu malesef :)

Ayrıca kopma sorunu dediğiniz gibi bende de oluyordu anlık şekilde. Saat kenarında bilgisayar simgesi 2-3sn ünlem oluyor sonra düzeliyordu. Arıza kaydı açtırdım sorun bulunmadı usta çağırıp kabloları baktırın dediler. Baktırdım yine hiçbir sorun yok. Sonunda taa ki modemi değiştirene kadar Airties o an gözümde bitti. Asus modeme geçtim. Geçtiğimden beridir ne kopma var ne sorun var. Sizde de sorun modem olabilir.?

• Speedtest hızım 30 mbps ve idm hızım 3.9 mb/s olmasına rağmen youtube da videolar 720p de sürekli donuyor.Zenmate kullandım fayda etmedi.Var mı bir çözümü?
    Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.