Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu türknet ne oluyor ben baktım şimdi sitesine 150 GB kota veriyor,150 GB kota bitince hız 3 mb düşüyorsa istemem öyle şey.Sınırsız 8Gb kullanmaya devam ederim.Birde telefon şart mı turknet satın alabilmek için.Birileri yardımcı olursa sevinirim harbiden bi halt anlamadım
  • Telefon takmana gerek yok bende takmıyorum sadece net var
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sevinirim. Gelişmeler olumlu olursa superonline ile olan anlaşmamı bozmak istiyorum.
  • TurkNet maalesef sistemlerini düzeltemedi gitti. Gece 02-08 arası downloadları aynen kotadan düşüyorlar. Sabah AKK nin yüzde80 i geçtiniz diye mail ve sms attılar.

Canlı destek hattına yazdım, aynen bu veriler doğru diyorlar. Geceleri eklemişsiniz diyorum, başka yardım edeceğimiz bir konu var mı diyorlar. İnternet veri alıverişi sayfası eklenmiş , oraya üç yıldız koymuşlar gece indirimleri ile ilgili, tamamen uydurma veriler. Zerre alakası olmayan veriler , birileri kafasına göre gece indirilenleri gün içine serpiştirmiş gibi gözüküyor.

TURKNET OİM CANLI DESTEK bölümü bence işini yapmıyor ve firma farkında değil. Kopyalanacak 15 tane cümle bulmuşlar, sadece onları kesip yapıştırıyorlar, sorduğunuz sorunun içeriği bile önemli değil. Yapıştır gitsin mantığıyla çalışıyorlar.

TURKNET'te gece 02-08 arası indirmeler kotayı yiyip bitiriyor, ve bugün 13.gün hala bunu çözemediler ya da çözmek istemiyorlar, ya da daha vahimi hakkını arayanların işini hallediyorlar, geri kalan çok konuya hakim olmayanların kotasını eritme politikası güdüyorlar.

Şuanda yüzde 80 kotam doldu , 2 gün sonra kotan doldu deyip, hızımı 16mbitten 5 e düşürecekler adım gibi eminim.
    Ayın başında aynen bunu yaptılar, kotam dolmadan hızımı düşürdüler, arıza kaydı bıraktım 5-6 gün sonra döndüler, bir daha olmayacak dediler ama hakkımı geri vermediler. Tamam dedik, hadi yeni sisteme geçiliyor, bizde yardımcı olalım, idare edelim, ama beni 2. kez öpmek üzereler.

• quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

TurkNet maalesef sistemlerini düzeltemedi gitti. Gece 02-08 arası downloadları aynen kotadan düşüyorlar. Sabah AKK nin yüzde80 i geçtiniz diye mail ve sms attılar.

Canlı destek hattına yazdım, aynen bu veriler doğru diyorlar. Geceleri eklemişsiniz diyorum, başka yardım edeceğimiz bir konu var mı diyorlar. İnternet veri alıverişi sayfası eklenmiş , oraya üç yıldız koymuşlar gece indirimleri ile ilgili, tamamen uydurma veriler. Zerre alakası olmayan veriler , birileri kafasına göre gece indirilenleri gün içine serpiştirmiş gibi gözüküyor.

TURKNET OİM CANLI DESTEK bölümü bence işini yapmıyor ve firma farkında değil. Kopyalanacak 15 tane cümle bulmuşlar, sadece onları kesip yapıştırıyorlar, sorduğunuz sorunun içeriği bile önemli değil. Yapıştır gitsin mantığıyla çalışıyorlar.

TURKNET'te gece 02-08 arası indirmeler kotayı yiyip bitiriyor, ve bugün 13.gün hala bunu çözemediler ya da çözmek istemiyorlar, ya da daha vahimi hakkını arayanların işini hallediyorlar, geri kalan çok konuya hakim olmayanların kotasını eritme politikası güdüyorlar.

Şuanda yüzde 80 kotam doldu , 2 gün sonra kotan doldu deyip, hızımı 16mbitten 5 e düşürecekler adım gibi eminim.
    Ayın başında aynen bunu yaptılar, kotam dolmadan hızımı düşürdüler, arıza kaydı bıraktım 5-6 gün sonra döndüler, bir daha olmayacak dediler ama hakkımı geri vermediler. Tamam dedik, hadi yeni sisteme geçiliyor, bizde yardımcı olalım, idare edelim, ama beni 2. kez öpmek üzereler.

Dün gece aynı problemi bende yaşadım. Canlı destek de bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyor. Çözüm getirmediler. "2-8 arası AKN ye yansımayacak" sözü aldatmaca kısacası.

• 75 mbite kadar kullaniyorum ben de ve upload 1.5 civari hep. Burada gordugum testlerde ise 4 mbit upload var. Oim ile gorustugumde de 2 mbit sizin baglantiniz normal diyor. Sorun bende mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav sanki tt'de aynı kısıtlama var. max indirme hızı 1.2 mb alıyorum. hız 16 m/s
  • Şimdi hız kısıtı kalktımı kalkmadı mı? Bazı kişiler kalktı diyor bazıları kalkmadı eskisi gibi oldu nedir son durum ona göre ilk mesajı güncellesin konu sahibi veya adminler.
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    sana kaç mbps hız geliyor işte ona göre düşecek hızın 150gb dan sonra telefonu ise bilmiyorum
  • 29 liraya 50 GB AKK li fiyat versin hatta 35 AKK bile olabilir. Türknet'e anında geçmezsem neyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed var oturduğun yerde varsa
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Hız kısıtlaması kalktı 3-5 sorun yaşayan arkadaşlar var bunlarda zaten hız kısıtlaması değil hat veya modemle alakalı sıkıntı yaşayan arkadaşlar.

Anlık bir test.

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

Benim hat değerlerimde aşağıda bende defalarca kez turknet müşteri hizmetleri ile görüştüm benimde hızımı 50 mb,t den yukarı cıkarmadılar.

75mbit cok rahat alır

Hocam Forumdan TurknetDestek arkadaşada yazdım ama mesajımı okumamış daha bakalım bekliyorum. Son umudum o kaldı. Port 75 mbit hızı kaldıramama gibi bir durum olabilir mi ?

• adsl de 799 upload 1024 olan varmı? yıllardır bu saçmalığı çekiyorum. vsdl2,fiber burada olmadığı için onların durumunu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Benim hat değerlerimde aşağıda bende defalarca kez turknet müşteri hizmetleri ile görüştüm benimde hızımı 50 mb,t den yukarı cıkarmadılar.

75mbit cok rahat alır

Hocam Forumdan TurknetDestek arkadaşada yazdım ama mesajımı okumamış daha bakalım bekliyorum. Son umudum o kaldı. Port 75 mbit hızı kaldıramama gibi bir durum olabilir mi ?

Sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobe Bryantın Koltuk Altı

quote:

Orijinalden alıntı: zaffer53

75 mbit hız var göya. Alın size hız. Wifi den bağlanıyorum hadi biraz düşük olsun. Bu nedir yahu. Arada bir 60 mbit i gördüğüm oluyor. Akşam can çekişiyor resmen.

hattın sorunludur kardeşim. MHye bildir biz aylardır kullanıyoruz ne hızımız düştü nede ping

Bu sorun kronikleşmiş. Bende de var. 17:00-23:00 arası QoS gibi bir şey çalıştırıyorlar sanırım.

• PaNoZ kullanıcısına yanıt
    ben mh e dedim hız düşüyormuş yok dedi düşme yapmıyoruz filan ama benim korkum var baktım çok fazla hız düşüşü olursa iptal ettiririm
  • İp alma sorunu olan varsa nasıl düzelttiniz acaba kaç gün sürdü yardımlarınızı bekliyorum

• 51200Kb tanımlı. 38-40Mbit görüyordum. Şuan 46-48Mbit görülüyor. Yalnız upload bende değüşmedi. 1.9Mbit civarı. 4Mbit görmek güzel olur.
    Ping halen 6-8ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 13 Mayıs 2017; 20:38:6 >
  • Arkadaslar tasindigim bölgede uydunet olmadigi icin hattimi aldiramadim. Daha once yayin yaptigim icin upload degerim yuksekti, simdi mecbur turknet baglattim, bu upload limitini arttirmanin bir yolu yok mudur?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.