Şimdi Ara

TURKNET ABONELİĞİMİ TURKTELEKOM İPTAL ETMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar size TURKNET ve Turktelekom ile ilgili yaşadığım trajikomik 5günü anlatacağım. 10temmuzdan 14ağustosa kadar İstanbul dışındaydım. İstanbul'a geldik 14ağustosta eve girdim modem kapalıydı açtım bağlandım. Bağlanıyor ama internet yok yazıyor. Her neyse dedim modemi baştan fabrika ayarlarına döndüm. Arkadaşım dedi ki modemi baştan kurar gibi yap. Dediğini yaptım evde bulunan diğer modemi bağladım modemler sağlam. Sorun ben ve apartmandan değil. Türkiye'nin son dönemlerde gördüğü en güzel müşteri hizmetleri olan firmayı yani TURKNETİ aradım arıza kaydı bırakın dedi sağolsun çok yardımcı oldu. Arıza kaydı bıraktım 14ağustosta beklemeye başladım (uzatmak istemiyorum ama her detay rezalet) 24saat geçti bilgilendirme yok. 48saat bekleyin dediler yasal süreç. Bekledik 48 saat 72saat ses yok. 96saati geçtikten sonra yani 5dolu dolu gün. 1günü pazar olarak çıkalım 4 diyelim. Bugun sabah Emine hanım arıyor ve komik kısmına başlıyoruz olayın Haluk bey sorunu bulduk ve sorun TURKTELEKOMUN yanlışlık ile sizin aboneliğinizi iptal ettiğini gördük. Beni sinirden bir gülme aldı. Ee dedim sonra ne olacak. Dedi ki sıfırdan müşteri olarak kurulum yapacağız ama tek sorun ev telefonunuz değişecek sorun olur mu? Yaa dedim ev telefonunu boşver internetten haber ver. Emine hanım dedi ki tekrardan telefonu başlatıp onun üzerinden interneti başlatacağız. Ee dedim ne kadar sürecek maksimum 1hafta dediler. Yani 2sorun var 96saatte beni bilgilendirmeyen TURKNET ve aboneliğimi silen TURKTELEKOM. Daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu bilmem ama benim bu yaşadığım yaklaşık 3senedir en büyük ve turknetten soğumama neden olmuş olaydır.
    İSS firmalara abone olurken bu şekilde olayları yaşamamak adına iyi karar vermenizi tavsiye ederim. Gün içinde akşama doğru fotoğraflar ile konuyu şenlendireceğim teşekkürler.. Esen ve Turknetsiz kalın.

TURKNET ABONELİĞİMİ TURKTELEKOM İPTAL ETMİŞTURKNET ABONELİĞİMİ TURKTELEKOM İPTAL ETMİŞTURKNET ABONELİĞİMİ TURKTELEKOM İPTAL ETMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4zor -- 19 Ağustos 2019; 16:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.