Şimdi Ara

TURKNET ACİZLİĞİ LÜTFEN UZAK DURUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon arızalı değildir, türknet tarafından telefon kullanma fişi çekilmiş ve zorla iptal etmek istiyor.
    Türknet bana karşı yaptığı haksızlık türkneti bütün sosyal medya ve BTK CİMER ne varsa şikayet Edeceğim gerekirse türknet hakkında tazminat davası açarım çünkü benden habersiz telefon kapatıyor mağdur oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Şikayetinizi ilgili ekiplerle paylaşacağım, konu hakkında size dönüş yapacağız.
  • istanbulun göbeğinde kopuk olan bir kabloyu 2 ayda bağlayamayacak kadar aciz ve rezil bi firma. kesinlikle uzak durun. btk ya şikayetvar.com a cimere heryere şikayet ettim hatta avukatımada evrakları hazırlattım mağduriyetimden dolayı. evim istanbulun ana e5 ine sıfır ve 5 katlı. bugün 8mx3m boyutlarında pankart hazırlattım çalıştığımz reklam şirketine. "türknet pişmanlıktır uzak durun" diye. 3 güne hazır olacak. geldiği gibi komple binaya asacağım. tüm e5 ten geçenler görsün. gelişmeleri ve fotoğrafları burdan paylaşacağım. beklemede kalın. türkiyenin her hücresine kanser gibi sıçrayan bu liyakatsizliklerin bu boşvermişliklerin tepksiz kalma vakti sonu ermiştir benim için her kulvarda. artık yeter...

• Acceleration A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili ekiplerimiz ile iletişime geçerek sorunun çözümü için aciliyetinizi ileteceğim. Gelişmeler sizinle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 16 Şubat 2023; 8:26:55 >
  • Türknet, benden habersiz kafana göre telefon hattımı kapatmış çok uğraştım açmiyorlar. Türknete bulaştığım güne lanet olsun çok iğrenç bir firma uzak durun.

dostum farklı bi konu açıp oradan skıntını dile getirebilirsin. benim konumun içine niye yazıyorsun ?

Merhaba, sorunun çözümü için ekiplerimiz çalışmalara devam etmektedir. Aktif kaydınız üzerinden size bilgi vereceğiz.
    Sana ne? Forum seninmi.

• o kadar gaddar mı bu telekom ya? gerçi arap sermayesi. olabilir de...

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Görevli personel sıkıntılı. Şikayet etmek lazım bisekilde işten atıyorlar yerine yenigelen işçiler şans isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mahkemeye ver tazminat al zaten muhtemelen turk telekomcular çekti fişi turknetle alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Turknet e geçirmiş fakat olayın Turknet ile alakası yok maalesef. Tüm top Türk Telekom'un elinde. Canı isterse yapıyor istemezse yapmıyorlar.

Turknet ekipleri gelip de sokagındaki kabloyu onarma yetkisine sahip degil. Mecbur TT ekiplerinin sorunu çözmesini bekliyor. Bilerek de bekletip yukardaki arkadasın dedigi gibi abone kaybetmesini istiyor bence.

• yşahin isimli şahıs , forum benim değil konu benim. bi sıkıntın varsa başkasının konusunun içine kendi sıkıntını yazamassın. gidersin kendi konunu açarsın oraya yazarsın. forumda senin yaptığın davranış yasak. algılayabiliyomusun ?

@yşahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acceleration -- 16 Şubat 2023; 16:42:2 >
  • konunun türknet ile pek ilgisi yok gibi. telekomu suçlayın. adamlar keyfine göre iş yapıyor demek ki.

• Evren7 kullanıcısına yanıt

iyide kardeşim ben hizmeti türknetten alıyorum. türknet kimden o hattı kiraladıysa orası beni ilgilendirmez. türktelekomu arayp şikayette bulunduğumdada türknet kullandığınız için türkneti arayın diyorlar. lütfen mantık çerçevesi dışında cevaplar vermeyin.

yapacak bir şey yok o zaman beklemeye devam et

• turknet ile alakası çok turknet ilgisiz firma zam üstüne zam yapıp hizmeti azaltan isslerden biri zamanında dil döktük fanboylar kudurdu çıldırdı fakat gerçekleri tek tek gördüler.

• GÜNCELLEME :

Hala internet yok hala kopan bi kablo bağlanamadı tam 1 buçuk ay oldu..

• Kablonet ten 3 ay sonra kaçıcam ve turknet i düşünüyordum konuyu gördüğüm iyi oldu.

Hayatımda böyle bir acizlik görmedim gerçekten yazık!

Merhaba, genel arızalarda arıza durumuna göre maalesef çözüm süreci uzayabiliyor. Kontrol ettiğimde sorunun 2023-02-28 tarihine kadar çözülmesinin öngörüldüğü iletilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.