hiçbir fikrim yok yol çalışması vardı burada ondan koptu galiba. yerin altındaki kablo sonuçta. |
TURKNET ACİZLİĞİ LÜTFEN UZAK DURUN (4. sayfa)
-
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde arızanın 29/03/2023 tarihinde çözümlenmesinin öngörüldüğü iletilmiş. -
evet verdikleri süre yine doldu ve 3 ay olmasına rağmen yine internetim gelmedi. ALLAH RIZASI İÇİN TURKNETTEN UZAK DURUNUZ. BAKIN EN UFAK Bİ KABLO ARIZASINI BİLE 3 AYDIR ÇÖZEMEYEN İŞLETME BU TURKNET. LÜTFEN UZAK DURUNUZ !!!!!!!!!
-
EVET YENİ TARİH VERDİLER VE BU VERDİKLERİ 10. TARİH. EVET YANLIŞ DUYMADINIZ BU FİRMA TAM 10 KEZ BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEYEREK TEKRAR EDİYORUM "10 KEZ" BANA ARIZAMIN ÇÖZÜLECEĞİNE DAİR TARİH VERDİ. AMA TAM 3 AY OLMASINA RAĞMEN HALA ARIZAYI ÇÖZEMEDİ. HEMDE İSTANBULUN GÖBEĞİNDE. LÜTFEN BÖYLE FİRMALARA ASLA PARANIZI KAPTIRMAYIN. HAKKIM VARSA TURKNET VE TURKTELEKOM ÇALIŞANLARINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BU KADAR LİYAKATSİZ VE REZİL Bİ FİRMANIN BU ÜLKEDEN ÇOKTAN İFLAS EDEREK DEFOLUP GİTMESİ GEREKİYORDU AMA SİSTEM BAŞTAN BOZUK MALESEF. KİM BİLİR HANGİ YANDAŞ DESTEKLİ BİR KURULUŞ. SİZE YAZIKLAR OLSUN....
-
Merhaba, altyapı kaynaklı yaşanılan arızalara maalesef biz müdahalede bulunamıyoruz. Altyapı sağlayıcınız tarafından gerekli işlemler yapılıyor, biz TurkNet olarak iş emri oluşturup takibini sağlıyoruz. Ekiplerimiz sorunun çözümü için yerleşik operatör ekipleri ile sürekli iletişim halindedir. -
Merhaba, yaşadığınız erişim sorunu genel arızadır. Yerleşik operatör ile yapılan görüşmelerde 08/04/2023 tarihinde arızanın tamamlanacağı iletildi. Arıza çözüm süreciniz elimizde olmayan sebeplerden
dolayı uzayabiliyor. Arızanız devam ederken faturalandırmanız da devam ediyor. Arızanız çözüldükten hemen sonra fatura inceleme kaydınızı açın,kullanmadığınız günlerin net tespitini yaparak size iadenizi yapalım. Genel arıza süreciniz ile ilgili uzmanlarımıza şikayetinizi ayrıca ileteceğim. -
Merhaba, kullanım yapılmayan günler için iade işlemi yapıyoruz, konuyu ekiplerimizle paylaştım. Faturalarla ilgili gerekli düzenleme de mutlaka yapılacaktır. Genel arıza süreçlerinde biz müdahalede bulunamasakta takibini sağlayarak saha ekipleri ile sürekli iletişim halindeyiz. Müşterimizin arızasının bir an önce çözümlenmesi için gerekli görüşmeler de yapılıyor ancak biz sahada fiziksel olarak işlem maalesef yapamıyoruz. -
Arıza süreçleri maalesef ki uzayabiliyor ve öngörülen bir durum olmadığı için net tarih bilgisi bizim tarafımızdan iletilemiyor. Süreci tamamlayan ekipelrden aldığımız her güncel bilgiyi müşterimiz ile paylaşıyoruz. -
Sürecin bir an önce tamamlanması ve arızanın çözümü için ekiplerimiz müşterimiz özelinde sürekli takibini sağlıyor, bir gelişme olması ya da güncel bilginin bize ulaşması durumunda eş zamanlı olarak müşterimizle kayıt üzerinden bilgi paylaşıyoruz. -
EVET YENİ TARİH VERDİLER VE BU VERDİKLERİ 10. TARİH. EVET YANLIŞ DUYMADINIZ BU FİRMA TAM 10 KEZ BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEYEREK TEKRAR EDİYORUM "10 KEZ" BANA ARIZAMIN ÇÖZÜLECEĞİNE DAİR TARİH VERDİ. AMA TAM 3 AY OLMASINA RAĞMEN HALA ARIZAYI ÇÖZEMEDİ. HEMDE İSTANBULUN GÖBEĞİNDE. LÜTFEN BÖYLE FİRMALARA ASLA PARANIZI KAPTIRMAYIN. HAKKIM VARSA TURKNET VE TURKTELEKOM ÇALIŞANLARINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BU KADAR LİYAKATSİZ VE REZİL Bİ FİRMANIN BU ÜLKEDEN ÇOKTAN İFLAS EDEREK DEFOLUP GİTMESİ GEREKİYORDU AMA SİSTEM BAŞTAN BOZUK MALESEF. KİM BİLİR HANGİ YANDAŞ DESTEKLİ BİR KURULUŞ. SİZE YAZIKLAR OLSUN....
TÜRKNET REZİLLİKTİR ALMAYIN ALDIRMAYIN........
-
Hocam bence sen de biraz zevk alıyorsun gibi bu işten, 3 aydır internetsiz geziyorsun ve bi sövmediğin kaldı ama hala Turknet'te duruyorsun Madem adamlar çözmüyor ve işin için internet gerekli, geç başka firmaya
-
Merhaba, 29.03.2023' te ekiplerden 08/04/2023 tarihine kadar genel arızanın devam edeceğini bilgisini aldık. Sonrasında bu tarihte bir değişiklik olmadı. Net uzmanımız kullanım yapamadığınız dönem için 3 aylık indirim tanımlamasını yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 2 Nisan 2023; 8:57:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X