Şimdi Ara

TURKNET ACİZLİĞİ LÜTFEN UZAK DURUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ekipler gerekli iletişimi yaparak sorunun çözümü için çalışmaları yürütmektedir. Kendi altyapımızın olmadığı bölgelerde arıza durumlarında maalesef müdahalede bulunamıyoruz.
  • 60 gün internet kesintisi mi olurmuş ya? Hangi devirde yaşıyoruz?

• Tam 1 haftadır internetimiz yok bunların yaptığı adı altında ş....

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızda yaşanan arıza için saha ekipleri çalışmalara devam etmektedir. En hızlı şekilde sorunu çözümleyerek size bilgi vereceğiz.
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşterimizin bölgesinde genel arıza mevcut. 28/04/2023 tarihine kadar sonuçlanması öngörülmektedir.
  • Altyapı Turknet'in değil, niye çığırmış konu sahibi anlamadım. Türk Telekom abonesi olsa da aynı sorunu yaşayacak.

bu kadar bağıracağına Telekom aboneliği açtırsın bi tane, madem firmadan kaynaklı.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

tt vae erişimini belirli bir sözleşme dahilinde turknet'e satıyor.

tt de hattın bakımını yapmakla yükümlü. sözleşmeye göre burada işini yapmayan kurum hangisi merak ediyorum.

ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz.

• TTnet fiber evime kadar 1000mb internet hizmeti getirmişti.

Türknet abonelik başlattım 100 mb , ilk günden beri akşam saatlerinde hızım düşüktü arıza kaydı açtım 10-15 gün böyle devam etti , uğraşıyoruz network falan filan söyleyip beklememi söylediler

iptal ettim ertesi gün Türk telekom 200 mb bağlattım sıfır sorun yaşıyorum akşam saatleri dahil. Türknet maceram kötü başladı malesef

• Şaşkınlık içerisinde okudum olanları. 4 ayda düzelmeyen sorun. 5 yıldır turknetliyim anladım ki bir sorun oluştuğunda turknet seni yalnız bırakıyor, ne halin varsa gör diyor. 1 haftadır ben de internet, telefonsuzum. Umarım benim işim de böyle uzamaz. Gerçekten rezillik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açtığınız diğer konuda verdiğiniz bilgiler ile birlikte önceliğinizi ekibimize ilettim. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.