Şimdi Ara

TURKNET ACİZLİĞİ LÜTFEN UZAK DURUN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 aydır bekliyorum hayırlısı bakalım.

• bigdesigner kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kobi ekibimize tekrardan bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Müşterimiz kobi hizmetimizden yararlanıyor ve kobi hizmetlerinde süreçler değişiklik gösterebiliyor. Kontrol ettikten sonra kobi ekibimiz kullanıcımız ile iletişime geçecek.
    Merhaba, evet müşterimizin sorunu çözümlendi. Şu an hizmet aktif ve erişim bulunuyor.
    Desteğiniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz
  • EVET BEYLER 5 AY SONUNDA EVET YANLIŞ DUYMADINIZ TAM 5. AYIN SONUNDA İNTERNETİ YAPTI BU UTANMAZ HERİFLER. BU ALLAH KORKUSU OLMAYAN , KAZANDIĞI PARANIN 1 KURUŞUNU BİLE HAKETMEYEN BU REZİL FİRMA 5. AYIN SONUNDA İSTANBULUN MERKEZİNDEKİ İNTERNET SORUNUNU ANCAK ÇÖZEBİLDİ.

BURADA ARTIK TÜM TURKNET KONULARINA BU REZİLLİĞİ YAZACAĞIM. HERGÜN HİÇ ÜŞENMEDEN HER KONUDA BUNU PAYLAŞACAĞIM. TWİTTERDA İNSTAGRAMDA FACEBOOKTA HERYERDE BUNU YAPACAĞIM. YADA BANA 5 AY ÜCRETSİZ İNTERNET VERECEKSİNİZ. SEÇİM SİZİN. VERİRİRİM 10BİN LİRA ALIRIM 300BİN TAKİPÇİLİ TWİTTER HESABI ORDAN HERGN REZİL EDERİM SİZİ. HADİ BAKALIM SAVAŞ BAŞLASIN SİZİ BECERİKSİZ ORDUSU...

• Acceleration A kullanıcısına yanıt

Öncelikle geçmiş olsun. Aslında gördüğünüz üzere türknet'in diğer telekom altyapısından internet verilen sağlayıcılardan farkı yok. Kendi altyapısı olmadan işe karışamıyor. Topu türk telekoma atıp kenara çekiliyor.

Ben de sizin kadar ağır mağduriyet değil ama her gün kesilen internetim sebepli pişman olup başka bir iss'ye geçmiştim ve sorunum düzelmişti geçer geçmez.

Türknet'in müşteri hizmetleri sadece durumu telekoma bildirdiklerini söyleyen insanlardan oluşuyor  Başka yapabildikleri bir şey yok. Tekrar geçmiş olsun 5 ay nedir? Benim 5 ay internetim kesilse gider vodafone veya turkcell'den superbox tarzı düşük hızlı bile olsa internete bağlanılabilen bir şey alırdım işime gücüme bakardım.

5 ay beklenilecek bir süre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 31 Mayıs 2023; 16:21:54 >

Merhaba, ilgili ekiplere konuyla ilgili dönüş sağladım. Talebinizi ve şikayetinizi ileterek öncelikli size ulaşılması için bilgi verdim. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.
    Merhaba, müşterimizi asla mağdur etmeyeceğiz. Ben ilgili ekiplere konuyu ileterek müşterimizin şikayetini de paylaştım. Gerekli düzenlemeler yapılarak kendisi ile iletişime geçeceğiz.
  • Evet bekliyoruz bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kimse iletişime geçmedi benimle 1 hafta oldu ??

Merhaba, 64518793 numaralı kayıt ile bilgi verdim. Uzmanlarımız size dönüş sağlayacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.