Şimdi Ara

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
13.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    madem veremiyormuş 100mbit niye bütün konulara 100mbite kadar yazıyorlar. sistem izin vermiyorda ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

iyide hocam o zaman tarifelerde neden 100mbit var?turk telekom mu engelliyor acaba?sokaktaki fiber dolap evimin önünde çünkü.

benim de aynı şekilde camdan bakınca görebiliyorum kabini.
    sizde turknetin sitesinden başvuru yaparken kaç mbit gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

madem veremiyormuş 100mbit niye bütün konulara 100mbite kadar yazıyorlar. sistem izin vermiyorda ne demek.

bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

iyide hocam o zaman tarifelerde neden 100mbit var?turk telekom mu engelliyor acaba?sokaktaki fiber dolap evimin önünde çünkü.

benim de aynı şekilde camdan bakınca görebiliyorum kabini.
    sizde turknetin sitesinden başvuru yaparken kaç mbit gözüküyor ?

turknet müşteri hizmetleri 76 mbit e kadar vdsl2 bilgisi verdi.önümüzdeki hafta internetten başvuru yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağrı merkezi aradı ttnetin fiber/vdsl vodafonunun vdsl/fiber gösterdiği hatta telekom vdsl yok ekranlarımızda görünmüyor diyor. yine aynı ekranlarda vdsl/fiber gözükmeyen farklı hattımda şu an vdsl kullanıyorum. o ekranların bilgiyi nereden aldığını sordum türk telekomdan dedi. Türk telekomdan gelen bilgilere şüpheyle yaklaşmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Ağustos 2016; 15:23:04 >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşada 76 mbit veriyorlar güya modemde tanımlı hızlarına bak gerçekte çıkana bak.

quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

doom usta benim hat 126mbs ye kadar destekliyor. paketim 76 ya kadar
    fakat bana verilen ilk günler de 3-13 mbs gibi hızlardı.
    şimdi 25 civarında hız çıkıyor.santrale 2 metre uzaktayım.
    hattımın hız kapasitesinin 76 civarına çıkarılmasını rica ediyorum

EDİT HIZ TEKRAR 11-15 ARASINDA

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar

• bu hız konusuna bu kadar takılmayın arkadaşlar. sonuçta bu fiyata 60 mbit kullanabileceğiniz başka bir İSS yok. ne demiş atalarımız; aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

bence bu hız gerçekten yeterli günümüz şartlarına göre. zaten çıkan sonuçlarda TR'nin %90'ından daha iyi bir internet deneyimi yaşadığımız ortada.

• cruel35 kullanıcısına yanıt
    o atalar bunuda demiş "Azimle sıçan duvarı deler"

modem hızı 72mbit muhtemelen. speedtest sonucu görüşlerimi destekler nitelikte. doominsert 'e slmlar.
  • Joe_Feyzullah J kullanıcısına yanıt
    bende vdsl fiber göstermeyen hatta vdsl kullanıyorum DSLAM/FTTC saha dolabı yani. aynı şeyi diğer hattım için istediğimde yok diyorlar vdsl modemi bağladım duruyor öyle. gerçekten check edecek mekanizmaları yok gibi görünüyor telekomdan ne derece doğru bilgi alınır orası meçhul. çalışıyoruz diyorlar bekliyoruz bizde.

ama şu videoyu izlerseniz neler döndüğünü anlarsınız.

Konusu:https://forum.donanimhaber.com/m_119007494/tm.htm

Videonun özeti kişi vodafone aboneliğini tamamlıyor vdsl kullanıcı adını ve şifresini alıyor ama telekom bir türlü sinyali vermiyor türlü yalanlar uyduruyor bina tesisatı vodafonda sorun var yalanları sıkıyor. Sonra vodafone aboneliği varken aynı kişi ttnete başvuruyor tak sinyal geliyor hemde vodafone kullanıcı adıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Ağustos 2016; 19:22:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

o atalar bunuda demiş "Azimle sıçan duvarı deler"

modem hızı 72mbit muhtemelen. speedtest sonucu görüşlerimi destekler nitelikte. doominsert 'e slmlar.

Selamlar saygılar bizden üstadım
  • Taahhütsüz ttnet+ev tel aboneliğim var. Turknet aboneliğe geçmek için ttnet kapatmak gerekiyormu yoksa kapatmadan mı geçiş oluyor.
    Müracatlara ay sonu mu olmalı, abone olunan ay kullanıldığı kadar mı ödeniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: didim

Taahhütsüz ttnet+ev tel aboneliğim var. Turknet aboneliğe geçmek için ttnet kapatmak gerekiyormu yoksa kapatmadan mı geçiş oluyor.
    Müracatlara ay sonu mu olmalı, abone olunan ay kullanıldığı kadar mı ödeniyor?

direkt geçiş yaparsan daha iyi olur. 2-3 güne taşınıyor hattın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@doominsert hocam aşağıda şuanki turktelekom hattımın değerleri var.127 mbit download kapasitesi gözüküyor.Sokaktaki fiber dolap ile evin mesafesi 15 metre. Turknetten 100 mbit hız alabilir miyim?

ben 24mbit kullanırken snr margin 40-41db di.
    ttnet 50mbite geçince 30-31e düştü.
    şuan turknet 76mbite geçince 19db e düştü.

yarın @doominsert ilgilenecek. 100mbit deneyeceğiz bakalım. 100mbit sinyali kaldırabilecek mi hat.

bence 100 mbit için yeterli hat değerleri ama turknet verebilir mi bilmiyorum.

veremiyoruz dedi doominsert .sistem izin vermiyormuş

Buradaki yanlış algıyı düzeltmek istiyorum.

Sistem karşımıza verebilecemiz max. hızı çıkartır. Senin hattını kontrol ettiğimizde 76 mbiti görüyoruz. Doğal olarak bu hızın üstünde hız vermemize sistem izin vermiyor.
    76 yerine 102 mbit görmeydik ozaman dediğiniz olurdu ama henüz bu hızı destekleyen abone görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

quote:

quote:

quote:

quote:

@doominsert hocam aşağıda şuanki turktelekom hattımın değerleri var.127 mbit download kapasitesi gözüküyor.Sokaktaki fiber dolap ile evin mesafesi 15 metre. Turknetten 100 mbit hız alabilir miyim?

ben 24mbit kullanırken snr margin 40-41db di.
    ttnet 50mbite geçince 30-31e düştü.
    şuan turknet 76mbite geçince 19db e düştü.

yarın @doominsert ilgilenecek. 100mbit deneyeceğiz bakalım. 100mbit sinyali kaldırabilecek mi hat.

bence 100 mbit için yeterli hat değerleri ama turknet verebilir mi bilmiyorum.

veremiyoruz dedi doominsert .sistem izin vermiyormuş

Buradaki yanlış algıyı düzeltmek istiyorum.

Sistem karşımıza verebilecemiz max. hızı çıkartır. Senin hattını kontrol ettiğimizde 76 mbiti görüyoruz. Doğal olarak bu hızın üstünde hız vermemize sistem izin vermiyor.
    76 yerine 102 mbit görmeydik ozaman dediğiniz olurdu ama henüz bu hızı destekleyen abone görmedim.

hocam bence bu turk telekomun bir engellemesi.adım gibi eminim 127 mbit hat değeri olan bir yere 100 mbiti turk telekom aboneliği ile alabilirim.turk telekom diğer iss lere üvey evlat muamelesi yapıyor.türkcellin şikayetinden de bu açıkca görülüyor.

• selamlar,
    abone olmak istiyorum ne yapmam lazım. mahellemde port yok turk telekomda. sizde böyle bir sorun var mıdır. ya da binamda olması gibi..
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Hocam firma yetkilisi olarak bu konu hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Turkcell in şikayetinide okudum bakalım sonuç ne olacak.
  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Dostum ÇM den yada turk.net sayfasından basvuruda bulunman yeterli. Fakat port sorunu varsa aynı sorunla burda da karşılaşabilirsin. turk.net sayfasından başvuru yaparken port sorunu var ise sana bu hatayı veriyor bi kontrol et istersen
  • turk nette vdsl abonesi olupta 63 mbit daha fazla hızlara ulaşan yok burda ya turknet yada ttnet kısıtlama yapıyor yada iki kurum arasındaki anlaşmalar o şekilde
    farklı durum varsa kanıtlasınlar çünkü ttnet yada vodofone abano olanlar 70 mbit ve 90 mbit üzeri hızları alanlar var. aynı kişiye turknet neden 60-65 mbit üzeri hız veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 12 Ağustos 2016; 10:51:40 >
  • hızım 60mpbs ye sabitlendi. sorun düzeldi
  • burdan anlaşılan turknette en yüksek hız 60 -65 mbit upload en yüksek hız 3,00-3,50 mbit gibi ona göre abone olanların beklentisi olması gerekli farklı bir durum olduğunda hızlarla ilgili
    muhakkak görseller ortaya çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip68 -- 12 Ağustos 2016; 11:04:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.