Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Adsl için bölgenizde varsa netsepeed'in akn'sız taahhütsüz 8 mbit 40 lira, 16 mbit 50 lira tarifeleri var (telefon yok yalın internet + tek seferlik 60 lira aktivasyon ücreti veya 6 ay taahhüt şartı var). Bundan da ucuzu maalesef yok. tt hazretleri port kiralamada fahiş bedeller alıyor.

İlginize teşekkürler. Vergi cennetiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    %18 kdv, %5 öiv. Bunların haricinde tt hazretlerinin fahiş kârını da unutmamak lazım. 50-75-100 mbit hızlar için port ücreti vergi hariç iki katına çıktı.
  • İnternet sitelerinde upload hızınız 4-5 mbit yazarken, bugün başvuru sırasında maksimum 2 alabiliyorsunuz dendi bana. Bu yeterli değil. Zaten mevcut internetimin hızları da aynı, AKN zaten geçemiyorum hiçbir ay.

Ayrıca diğer bir ilginçlik, geçen hafta başvuru yapmaya çalıştığımda 16mbit görünüyor, bugün bakıyorum 35 mbit görünüyor. İki türlü de olması fark etmiyor gerçi, bana gereken iyi bir upload hızı. O da maalesef sizde yok.

• AtomCmyLMz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızlarımız ortak altyapıda olanlar için 2 Mbps, YAPA santrallerimiz içerisinde olan kullanıcılarımız için 4 Mbps'e kadardır. Bir diğer konu ise siz adres kontrolü sağladığınızda bağlı olduğunuz santral dolabında boş VDSL portu olmadığı için sizi otomatik olarak ADSL portuna atıyor. Şuan santral dolabınızda boş VDSL portu açılmış ve sizi VDSL portuna aktarıyor. Durum bundan ibaret.
  • Ben de diyorum Bayram değil seyran değil Türkcell neden benim sınırsız fiberi 100tlden 90tlye indirdiii :) biliyorlar millet akın akın türknete geçecek vay çakallar vayyyy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

%18 kdv, %5 öiv. Bunların haricinde tt hazretlerinin fahiş kârını da unutmamak lazım. 50-75-100 mbit hızlar için port ücreti vergi hariç iki katına çıktı.

Yolan yolana...

• Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizde gelsenize . Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ayrıca taahhüt fesih bedeliniz varsa 120 TL'sini karşılıyoruz.
  • 35 mb e kadar hız veriyorlar yetersiz.

• sp@wn kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Güldürmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizde gelsenize . Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ayrıca taahhüt fesih bedeliniz varsa 120 TL'sini karşılıyoruz.

Zaten işyerimizde kullanıyoruz lakin max 10mbps alıyoruz bu da evdeki ihtiyacın yarısını dahi karşılamıyor hızlarla ilgili bir düzenleme yaparsanız belki o zaman düşünebiliriz ev aboneliğimizi de taşımayı.

• Merhaba güzel bu gelişme
    haziran ayında abone oldum Turknet e
    75 mbps hizim vdsl2 gündüzleri 65-70 hızları gördüm
    Akn kalkti güzel oldu
    yüklenecek bu durum yok aile kullanıcısının kullanımımda bu değişiklik olmaz aylık 200 gb filan geçmiyoruz zaten
    Genelde memnunum TürkNet den
    Akşamları 30 lara filan düşüyor hız
    onuda normal karşılıyorum hiçbir internet işime engel olmadı bu hızlar

Tebrikler TürkNet desteğe devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet in güzel taraflarından biri, ihtiyacınız olmadığı dönemlerde, senede iki defa ve toplam 6 ay için hattınızı dondurabilirsiniz. Böylece kullanmadığınız zamanlar için para ödememiş olursunuz.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öğrenciyim ve bu yüzden TürkNeti tercih ettim. Bu sene mezun olacağım ve TürkNeti bir sorun olmadığı taktirde hep kullanmayı düşünüyorum. Bizi düşünen firmayı biz de düşünmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Türksat hepsinden iyi. Türknette arıza olmayagörsün. Bekle ki yapsınlar. İnternet sürkekli dalgalanıyor ve çok yavaş. Kopmalar fazla. Hız taahüt edilenden düşk

Kablonet'in şuan tek sorunu fiyatlar, fiyatlar iyi olsa gene ondan vazgeçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Benim altyapım 100 mbps üstünü destekliyor fakat şuan 70 mbps hızım var. Hız artırımı konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
  • İnsanları çekmeye çalışmanızı anlarım ancak işinizi adam gibi yapmadığınız için ttnete aylık 75 tl vereceğim.
    22.09.2017 Tarihinden öncesine ait yaklaşık 50 ve üstü arıza kaydı bıraktım.2 defa btk ya şikayet ettim.Sonuç : Modem be PC kaynaklı donanım desteği alın diye cevap verdiniz.Buyrun sistemim imzamda yazıyor 3 adet modemim , notebook , 2 adet telefonum var hepsi sorunlu bir siz düzgünsünüz. Bu arada ankastre kutusundan evimin iç tesisatına cat 6 kablo çektirdiniz ve suç atacak yeriniz kalmadı.6 ay sorunu çözemeyip oyaladığınız için verdiğim para haram olsun.Aynı altyapı ile ttnet e geçtim 35 mbit 3 mbit 100 gb kotalı nete 75 tl ödeyeceğim ve adam gibi işinizi yapmadığınız için 24 ay tahaattüt verdim.Sizde hız değerlerim mesajların başında yer alıyor 0.85 mbit download söz de 50 mbit veriyorsunuz 140 ms ping 3.40 lar da upload
    TTNET te 35 mbit paket 33,5 mbit down 2,40 mbit 28 ms ping İNSANLARI KANDIRMAYIN.AYIPTIR.

• geçen şerefli superonline bizim biraderi aramış 2 senelik abonelik bitiyor yenisini verelim demişler neymiş yarı hıza düşüyorsun birde aylık ödemen gereken ücret daha fazla o telefonu kaldıran ben olsaydım onlara üzüleceği türden kelimeleri rahatlıkla sarf ederdim yüreklerinin yağları erirdi hoşlarınada giderdi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 22 Eylül 2017; 21:55:18 >
  • Bende turknet kullanıyorum. Ve bağlantı sorunlarını ttnet yapıyor diye düşünüyorum. Beni kaç kez arayıp interneti bizden alın. Bağlantı sorunu yaşıyormusunuz hız sorunu yaşıyormusunuz diye sorular sordular. Ttnet alt yapısından kurtulmaları gerek.

• Ah bir de müşteri hizmeti olsun, destek kısmı olsun bunları geliştirebilseler ne güzel olacak.

Evet biliyorum henüz zaman lazım bunlara, sabırlı olmak lazım ancak, her müşteri aynı hizmeti alamıyor ve haftalarca beklemek zorunda kalanlar oluyor.

Umarım en kısa sürede halledersiniz, başarılarınızın devamını dilemekten başka bir şey kalmıyor.

(İnternet için iss seçmeye çalışan birisi olarak yavaştan kaymaya başladım TürkNet'e bu arada)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.