Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

Orijinalden alıntı: rwenky

hocam speedtest 13 mbps hız gösteriyor ama steam saniyede 4.2 mb indiriyor 13 mbps hız ile böyle birşey mümkün mü? kabloyla bağladım bilgisayarı.

13 Mbps hız ile 1.5 MB/s hızları ancak görürsünüz.Ancak steam 4.2 MB/s indiriyor demişsiniz.Bu yaklaşık 35 Mbps hız demek oluyor.Demek ki size 35 Mbps veya üzeri bir hız atamışlar.Aksi halde 4.2 MB/s hız görmeniz mümkün değil.Hız testinde düşük hız almanız ise ilginç.Hız testi yaparken farklı bir lokasyon seçerek denemek gerek.

hız testi hatalı sonuç veriyor sanırım teşekkür cevabınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar memnun musunuz? 200 tl gibi taahhüt bedeli ödeyip çıkmayı düşünüyorum. Bıktım bu akn den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen benimde 4 ayım kaldı taahhüt bitmesine. Sağlayıcı, Maksimum 200TL çıkar dedi cayma bedeli.
    120 TL sini ödeseler 80 TL bi bedel ödeyeceğim.. Onuda ilk ay arkadaş indiriminden düşsek düşsek 20 TL olacak gibi..

Herkes memnun mu Turknet'ten?
  • Türknet sitesinden baktığımda 35 Mbit hız alabileceğimi gösteriyor. Modem olarak VDSL destekli bir cihaz almam gerekiyor değil mi? VDSL, VDSL2 fark eder mi? Bir de Uydunet ile kullandığım Netmaster CBW-383ZN modemi bu hizmet ile kullanamam değil mi?
  • yakamoz40 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkür ederiz . Siz değerli kullanıcılarımızın desteği ile hareket edersek daha iyi yerlere kısa sürede geleceğimize inanıyoruz .
  • usmcsas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu güzel düşünceleriniz için size teşekkür ederiz . Unutmadan, siz öğrencisiniz ve çevrenizde sizin gibi bir o kadar öğrenci arkadaşınız vardır. TurkNet'e kendi davet kodunuz ile ne kadar arkadaş getirirseniz o kadar ay ücretsiz internet kullanırsınız. Bu sene son seneniz ise dokuz arkadaşınızı kendi davet kodunuz ile TurkNet'e geçirin, dönem sonuna kadar ücret ödemeyin
  • kargo92 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız arttırımı konusunda yardımcı olabilirim ancak sizin hizmetiniz zaten şuan 100 Mbps'e kadar tanımlı olduğu için muhtemelen altyapınız o kadar hızı desteklemiyor. Alabileceğiniz hız değerleriniz santral dolabınıza olan uzaklığa, kullanmış olduğunuz modem özelliklerine, ev içi tesisatınıza göre farklılık göstermektedir.
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetimiz taahhütsüz biliyorsunuz. Eğer memnun kalmazsanız herhangi bir ek ücret ödemeden hizmetinizi sonlandırabilirsiniz.
  • losthero15 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu aktivasyon işlemlerini TurkNet olarak biz gerçekleştirmekteyiz. Ek bir ücreti yoktur.
  • ennnes58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu arada unutmadan taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz. Boşuna 200 TL ödemiş olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hız arttırımı konusunda yardımcı olabilirim ancak sizin hizmetiniz zaten şuan 100 Mbps'e kadar tanımlı olduğu için muhtemelen altyapınız o kadar hızı desteklemiyor. Alabileceğiniz hız değerleriniz santral dolabınıza olan uzaklığa, kullanmış olduğunuz modem özelliklerine, ev içi tesisatınıza göre farklılık göstermektedir.

Benim de demek istediğim buydu. Altyapım 100 destekliyor fakat benim paketim 75 mbps olarak tanımlı gözüküyor. Onu 100 yapmanızı rica edecektim. Ben mesaj gönderemedim size. Bana mesaj gönderirseniz abonelik bilgilerimi iletmek isterim. Saygılar.
  • AKK tüm ülkede tüm operatörlerce belirlenen bir süre sonunda kaldırılması BTK kararı olduğunu biliyor musunuz ? ISS hiç biri bu konuda itiraz hakkı yok. Burada önemli olan müşteri memnuniyeti olacak. Siz kullandığınız devrenin dışında sunuma dikkat edeceksiniz.Ve kullandığınız dönemde size sunulan destek hizmetlerine...Turk net in abone sayısına bakın neden ilk o uygulamaya başladığını daha iyi anlarsınız.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bu düzenlemenin arkasından dolanmak için da aşım ücretli kotalı tarifeleri hortlattılar. Bu iss zihniyeti hiçbir zaman makul fiyata sınırsız internet vermez. Turknet ve netspeed bu düzene karşı gelerek çok büyük bir adım attı.
  • kargo92 K kullanıcısına yanıt
    PM attım size. Oradan iletişime geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Merhaba. Hattım 35mbit'i kaldırır mı?

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

Cevap evetse VDSL modem tavsiyesi alabilir miyim?

telefon no ile sorgula
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 28 Eylül 2017; 22:10:41 >

• bu zamana kadar iyiydi ama internet bugün sabahtan beri internet felç oldu kaç kere aradım teknik servisi halledemediler inşallah işleri ayarlamaya koyarlar yavaş yavaş da altından kalkarlar vazgeçmeyip
    edit: müşteri hizmetleri o kadar yoğunki 30 dk bekledim hala sıra gelmedi artık saat 8 den beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 29 Eylül 2017; 22:44:3 >
  • bu kargo parasını ödememenın bir yolu yok mudur? arkadaşlar 2 seçenek var birinde ücretsiz gözüküyor
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuan kullanmış olduğunuz internet hizmetimizde bir sorun yaşıyor musunuz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj yoluyla ulaştım, bugün bakabilirseniz sevinirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM yolladım kontrol eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.