Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, kullanıcılarının istekleri doğrultuda, kullanıcısının yanında olan bir İSS olmaya çalışıyoruz. Beraberken daha güçlüyüz. Bizimle olduğunuz için size ve diğer kullanıcılarımıza buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sınırsız internet dünyasında iyi kullanımlar diliyoruz
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Merhaba, attığımız bu gol jeneriklik oldu . Hiç bir zaman şut çekmekten çekinmeyeceğiz . Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gerçek gerçek . Gelin sizi bekliyoruz
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorgulama yaparken adresinizi doğru girdiğinizden emin olun. Güncel faturalarınızın üzerinde yazan adresi yazmaya çalışın.Eğer yine bir hata ile karşılaşırsanız bize PM ile ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba, sizi yanıltmadık . İyi kullanımlar dileriz.
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle PM'den iletişime geçmiştik. Tekrar GSM numaranızı iletir misiniz? Yardımcı olmaya çalışacağım.
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizinle daha güçlüyüz ve daha çok güçlenmeye devam edeceğiz. Kullanıclarımızın yanında olmak birinci önceliğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizinle daha güçlüyüz ve daha çok güçlenmeye devam edeceğiz. Kullanıclarımızın yanında olmak birinci önceliğimiz

Yapa ilde hangi bölgelerde bulunuyor nasıl öğrenilir? Türknete geçmeyi düşünüyorum ama antalyada 3 bölgede sorgu yapınca 3’üde yapa olan bölgede değil dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba, sizinle PM'den iletişime geçmiştik. Tekrar GSM numaranızı iletir misiniz? Yardımcı olmaya çalışacağım.

Benimle hiçbir zaman pm den iletişime geçmediniz.
  • karahuso K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz hız sorununuz ile isterseniz ben ilgileniyim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayır eski abonelerimizin alabildikleri maksimum hız değerlerinde bir değişme olmayacak.
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bu konuda ben yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı bu yazdığınız ileti ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • yaklaşık 3 aydır türknet kullanıyorum çok ama çok menmunum şimdi akk kaltı daha ne olsun tesekkürler türknet

• quote:

Merhaba, sorgulama yaparken adresinizi doğru girdiğinizden emin olun. Güncel faturalarınızın üzerinde yazan adresi yazmaya çalışın.Eğer yine bir hata ile karşılaşırsanız bize PM ile ulaşabilirsiniz.

Dün tweeter üzerinden verdiğim adresle kontrol yaptılar. Adresimde superonline fiber, tt fiber var ama malesef Turknet yok.
  • 3 ay once tasindik ev de port yoktu.portu gorur gormez basvurdum.

belgeleri kargoladim.telefon icin gelip bagladilar

. numara belli oldu . ama kargo bugun erismis. halen aktif edilmedi.

siteden yeni basvuru denedigimde yine port yok gozukmekte. benim basvuruma etki eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    tt fiber gpon veya cat6 ise bu altyapıyı diğer iss'lere kiralamıyor maalesef.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bizce çok. Bütün servis sağlayıcılar fiyat düşürsün. Sınırsız, kotasız, vergiler dahil en fazla 39.99 TL. olsun. (Umarım Troll değilsinizdir.)

https://youtu.be/MqS6ojerLqw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 22 Eylül 2017; 12:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Adsl için bölgenizde varsa netsepeed'in akn'sız taahhütsüz 8 mbit 40 lira, 16 mbit 50 lira tarifeleri var (telefon yok yalın internet + tek seferlik 60 lira aktivasyon ücreti veya 6 ay taahhüt şartı var). Bundan da ucuzu maalesef yok. tt hazretleri port kiralamada fahiş bedeller alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 22 Eylül 2017; 11:21:10 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    50Mbit TTnet hipernet kullanıyorum benim şuan bulunduğum yere max 35Mbit hız veriyormuşsunuz eğer 35 değilde 50 verseydiniz turknet’e belki geçerdim ama 35Mbit beni kesmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    15 ağustostan önce geçseydiniz 50 mbit veriyordu, adamlar tt'nin zamlarına daha fazla dayanamadı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.