Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Canlı desteğe yazmanıza gerek yok. Kategorileri kendiniz seçerek destek kaydı oluşturabilirsiniz.
    https://turk.net/online-islemler/#/supportRecordCreate

Sağol hocam girdim şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

turknet'de yalın internet yok. İnternetin yanında 1000 dakika konuşma var. Hepsi dahil 60 lira.

Bu arada ttneti aradım. 146 lira avantaj (ceza) ücreti çıkardılar. (2 gün geçti tahattütü yenileyeli)

Mevcut internetim 24mbit 35GB AKN 8mbite düşüyor. 60 TL. 2 yılda tahattüdü var.

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 21 Eylül 2017; 13:54:8 >
  • O ücret çok fazla. Tarife ve taahhüt detaylarınıza bir bakalım neler var. Online işlem merkezinde gözüken kampanya adı ne?

24 mbit 35 gb akn tarifesinin liste fiyatı 86 lira + 18 lira yalın ücreti var toplam 104 lira. Siz 10 gün kullanırsanız 34,66 lira ödeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 21 Eylül 2017; 13:57:10 >
  • quote:

O ücret çok fazla. Tarife ve taahhüt detaylarınıza bir bakalım neler var. Online işlem merkezinde gözüken kampanya adı ne?

24 mbit 35 gb akn tarifesinin liste fiyatı 86 lira + 18 lira yalın ücreti var toplam 104 lira. Siz 10 gün kullanırsanız 34,66 lira ödeyeceksiniz.

HesaplıKmpnya_ErkenRezervasyon yazıyor hocam.
  • Ping soran olmuş

Hıza gelince 1-2 mb kadar düşme mevcut.İdm indirme hızım 1.3 mbit civarında.
    Bulundugum bölge santrale uzak ve Nisan ayından beri kopmalar yaşıyorum.Turk telekom kaynaklı çünkü bu herifler bu bölgede nereye internet verse 1 yıl sonra hizmetleri perte çıkıyor,Özellikle akşamları).

tabi bu sorunu SNR değerine müdaahale ederek aşıyorum 6mbit civarına çekiyoruım akşamları.
    Şu interneti ilk 6 ay gibi kullanabilsem burda oldugum sürece Türknet'de kalırım ama adamlar ne yapsın ? mal bu.

ah şu yapa bize bir uğrasa TT'den tamamen kurtulacagım

edit:Adana'da oturuyorum lokasyon Maraş gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Eylül 2017; 14:8:13 >

• https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF
    İmzaladığınız taahhütname bu. Çakallar bir de aylık 2 lira kampanya katılım ücreti diye bir saçmalık itelemiş.

104+2 = 106 lira sizin indirimsiz tarife fiyatınız. Bu fiyatı kullandığınız gün kadar oranlayacaksınız. Başka kuruş ücret alamazlar. Telefondaki eleman sizin mevcut müşteri olduğunuzu görmezden gelerek tekrardan aktivasyon ücreti dahil etmiş. Turknet'e başvururken mutlaka xdsl hizmet numaranızı bildirin ki mevcut port ve hat üzerinden hizmet versinler. İptal işlemini kendileri halledecek.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Lokasyon değil, hız testi yaptığınız sunucu Maraş'ta gözüküyor. Demekki Adana'da speedtest sunucusu yok.
  • quote:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF
    İmzaladığınız taahhütname bu. Çakallar bir de aylık 2 lira kampanya katılım ücreti diye bir saçmalık itelemiş.

104+2 = 106 lira sizin indirimsiz tarife fiyatınız. Bu fiyatı kullandığınız gün kadar oranlayacaksınız. Başka kuruş ücret alamazlar. Telefondaki eleman sizin mevcut müşteri olduğunuzu görmezden gelerek tekrardan aktivasyon ücreti dahil etmiş. Turknet'e başvururken mutlaka xdsl hizmet numaranızı bildirin ki mevcut port ve hat üzerinden hizmet versinler. İptal işlemini kendileri halledecek.

Hocam ilgiliniz için teşekkürler. 2 yıllık 48x2 alo pakatte yitelemişler. 96 lirada o fiyat böyle çıkıyor.

• Alo paket kullandığın kadar öde ise herhangi bir ücreti yok. Dakika paketi tanımlı ise aylık 9-18-34 diye gidiyor
  • Yıllardır Turk.Net kullanırım, oldukça da memnunum, sadece müşteri hizmetleri sorunları yavaş çözüyor, o kadar da olsun, taahhüt yok, kota yok, 75 Megabit, 150 GB AKN interneti taahhütsüz 60 TL'ya alıyordum, şimdi o AKN de kalktı ama benim (ve eminim Turk.net kullanıcılarının %99'unun) 150 GB AKN'yi geçtiğim yoktu zaten, hepten kaldırıp bu şekilde büyük bir reklam yapması isabetli olmuş, kaç kişi aylık 150 GB'ı geçecekti ki? Benim için önemli olan taahhütsüz oluşuydu...

• quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

arkadaşlar sebebini bildiğim halde söylüyorum bunlar yalancı şirket. Başka birşey diyemem.

Ben aktif altyapı var diye türk net e hat taşıdım. Dediler ki hizmetinizde vdsl var 75mbps ye kadar internet verebiliyoruz. Tamam dedim bana sağlıklı bir şekilde 20 verin yeter dedim.

İnternet taşındı geçildi kurulumu yaptım. Hemen arkasından aradım çünkü hattım vdsl değil adsl altyapısı ile gelmişti. Arayıp teyit etmek istedim vdsl abonesiym adsl hat geldi. Modem vdsl desteklemediğinden mi böyle yoksa adsl mi bağladınız diye sordum.
    Cevap olarak modeminizi değiştirin dediler düzelecekmiş. Olmayacağını bile bile modemi değiştirdim. Düzelmemesi üzerine tekrar aradım.
    Dedim ki böyle dediniz yaptım şimdi niye adsl ? 230 tl az bir para değil modem parası ödedim. Söyleyince işte hemen kayıt açalım falan standart çağrı merkezi kurtulma yöntemleri tamam dedim. 2 gün sonra aradılar size santral tarafından bu hızın verilmesinin mümkün olmadığını söylediler. 8mbps adsl olarak tarifeniz DEĞİŞTİRİLMİŞTİR dedi.

Bana sormadan tarifem değişiyor şaka gibi. Dolandırıcılara bak. Tekrar aradım dedim ki bana sormadan değiştiriyorsunuz bir de ukala gibi çok konuştum diye suratıma telefon kapatıyorsunuz (gerçekten oldu 23. dk da suratıma telefon kapattı).
    Tamam beyefendi sakin olun vs. Dedim ki dolandırıcısınız ama size özel değil hepiniz aynısınız. Madem 8 mbps tarife verdiniz kabul, ben neden 4 mbps te kopma yaşayıp hızımı 3 ve 2 mbps olarak kullanıyorum. O da bina içi kablolamanız kötüdür diyip geçiştiriyorlar.
    Bakın arkadaşlar eve gelen hat kablosu direkt olarak telefon direğinden çekilmiş yaklaşık uzunluğu 15metre olan kablo. Bina içerisi falan diye birşey yok.

Bu sahtekarlar evinizin daire numarasına kadar alıyorlar ki evim müstakil ev. O şekilde size salakça bir vaatte bulunup 10 da birini veremiyorlar.

Hepsini geçtim artislik yapıyorlar ama şirketin genel müdürünün twitter ı bile yok. Adama ulaşamazsınız. O kadar aciz.

Tavsiyemmi, interneti ayda 250 gb dan fazla kullanıyorsanız ve hat değerleniz adsl de iyi geliyorsa geçin. Ama telekomun sağlayamadığı hiçbir interneti sağlayamazlar.

Nasıl vdsl bulduklarını da söyleyeyim. Geçenlerde bir ortak altyapı anlaşması yapıldı hatırlarsanız turksat superonline ve vodafone. Bu üçü bu anlaşmaya uyan bir şekilde evin bulunduğu bölgeye vdsl çektiler. Ama santral telekoma ait henüz ve bu yüzden bu kablolar aktif değil. Bunu görüp vdsl veriyoruz dediler veremediler. Affedersiniz benim dediğimi inkar edip g.t gibi kaldılar.

Dostum selamlar,

Bende aynı şekilde ilk başta 50mbps destekliyor diye üyeliğimi taşıdım fakat sanırım biraz da TTNET ibbeliğinden kaynaklanıyor olacak ki VDSL hattı gelemedi evime ve ADSL üzerinden 16mbps tarifye indim. Net gelen 13mpbs kablolu 11mbps kablosuz internet erişimi alıyorum. İlk 3 ay 150mbps kota uygulaması vardı, sonraki aylar bu kotayı da 250mbps yaptılar ki bana fazlasıyla yetiyor zaten bu kota. Sonuç olarak bi önceki ISS Vodafone'du ve onun modemini kullanıyordum. Sürekli kopma ve donma problemi vardı, şu an aynı modem ile kopma ve donma problemi yaşamıyorum. Sadece fazla kullanıcı bağlandığında ping oluşuyor ki bu da tamamen modemin dandikliğinden. Bu arada ben bağlantı yapılırken problem yaşamadım. Aktif internetim olduğu için onun bitmesine 1 ay kala başvuru yaptım ve bitene kadar bir şekilde bağlantım sağlandı.

Ama başka bir arkadaşıma önerdim ve malesef ona 1 ayda bağlantı yapamadılar. Bunun sorumlusu onlar olduğu kadar TTNET. Çünkü onların alt yapısını kullanıyorlar ve yeterli desteği alamıyorlar.

Geçmiş olsun.

150mbps kota nedir hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza237 -- 21 Eylül 2017; 15:7:30 >

• quote:

Alo paket kullandığın kadar öde ise herhangi bir ücreti yok. Dakika paketi tanımlı ise aylık 9-18-34 diye gidiyor

Sanırım en pahalı olanı tanımlamışlar benim tahattüt'e.

En son Müşteri temsilcine Turknet kotayı kaldırdı tahattüt yok, ttnette kimse kalmaz, bu konuda bir çalışması varmı ttnetin kota konusunda dedim. Anladığım herhangi bir şey yok yakın zamanda.

Bu arada Turkneti aradım ttnetten ceza ödemem gerekiyor 120 TL'ye kadar karşılarız biz dediler. Yarın geçiyorum sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 21 Eylül 2017; 15:8:5 >
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    60i veren 70de verir hocam ama bizim semtte sanirim adslden baska cozum yok.Parasindan gectik artik mesele altyapi meselesi 10 yillik yamali kablolardan baglaniyoruz burda.

Kabloneti mustakil eve baglatabiliyomuyuz yoksa altyapisinin olup olmamasiyla mi alakali ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Yıllardır Turk.Net kullanırım, oldukça da memnunum, sadece müşteri hizmetleri sorunları yavaş çözüyor, o kadar da olsun, taahhüt yok, kota yok, 75 Megabit, 150 GB AKN interneti taahhütsüz 60 TL'ya alıyordum, şimdi o AKN de kalktı ama benim (ve eminim Turk.net kullanıcılarının %99'unun) 150 GB AKN'yi geçtiğim yoktu zaten, hepten kaldırıp bu şekilde büyük bir reklam yapması isabetli olmuş, kaç kişi aylık 150 GB'ı geçecekti ki? Benim için önemli olan taahhütsüz oluşuydu...

Aynen 150-250gb arası kullanıyordum ben hep.

Turknet te istatistiklere baktı abonelerin. atıyorum %90 ı kotayı bile dolduramıyor kaldırdı komple kotayı

15dk önce turknet aradı .akk yi kaldırdık vs diye ses kaydı dinlettiler

Bakalım diğer iss ler nasıl cevap verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir durumda TürkNet Genel Müdürünü konuk etmemek olmaz. Tarih verin soruları hazırlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

turknet'de yalın internet yok. İnternetin yanında 1000 dakika konuşma var. Hepsi dahil 60 lira.

Bu arada ttneti aradım. 146 lira avantaj (ceza) ücreti çıkardılar. (2 gün geçti tahattütü yenileyeli)

Ne dersiniz?

O kadar ceza çıkmaz çıksada turknet belli miktara kadar ödüyor. Birde şöyle düşünün siz 2 yıl yeni taahhüt vermişsiniz ya 5 aynız olsaydı ozaman 400 tl civarı çıkacaktı yol yakınken dönmek sizin için avantaj olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Ne dersiniz?

O kadar ceza çıkmaz çıksada turknet belli miktara kadar ödüyor. Birde şöyle düşünün siz 2 yıl yeni taahhüt vermişsiniz ya 5 aynız olsaydı ozaman 400 tl civarı çıkacaktı yol yakınken dönmek sizin için avantaj olacak.

Hocam Türknetle görüştüm. 120 TL ye kadar karşılayacaklarını söylediler sizinde bahsettiğiniz gibi bende Turknete geçmek için başvuruda bulundum ancak yalın internette boş port lazımmış ve şu an benim binamda boş port yokmuş. Mevcut aboneliğini kapatırsanız port bulma işinin bir garantisi yok dedi yani aylarca yıllarca bekleyebilirim ki ttnet boş port açsın diye...

Turktelekom anlaşılan işleri zorlaştırıyor.

• quote:

Lokasyon değil, hız testi yaptığınız sunucu Maraş'ta gözüküyor. Demekki Adana'da speedtest sunucusu yok.

bu aralar sıkıntı var bende ankarada oturuyorum speedtestte maraş gösteriyor.
  • İyiki geçmişim her türlü desteğide hakediyorlar

• Geçen gün Türk Telekom dan aradılar.
    79,9 TL ödediğim 16mbps hızındaki internetimin AKK sini aylık 40 TL karşılığında kaldıracaklarmış ayrıca ilk iki ay 10 TL den toplam 20 TL indirim yapacaklarmış. Bende 119,9 TL lik internetimle mutlu olacakmışım. İstemez ben alıştım bu kazığa daha büyüğü acıtır dedim kapattım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.