Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar o kadar mükemmel bir şirket ki zamanı olan dinlesin.
    Şubat 2016 da geçtim.2 ay gayet güzel net kullandım ve online platformda yer alıyorum.
    Steam , Origin , Uplay vs vs.
    Yaşadıklarımı sizlere anlatayım sistemim yazıyor imzamda bakabilirsiniz.Asus N66U modem kullanıyorum evde harici notebook, 2 adet telefon var ve hepsi ile testleri yapıldı.
    Apartmanın ankastre kutusundan ev içi tesisatına kadar cat6 kablo çekildi sonuç aynı.
    6 aydır sürekli arıza kaydı bırakmaktan ben yoruldum ve iptal ettirmek için başvurdum.
    Herhalde tam sayı vermem ama 100 e yakın arıza kaydı bırakılmıştır cevaplar daha komedi.Bilgisayar ya da modem kaynaklı sorun yaşıyorsunuz.Donanım desteği alın.Gel arkadaş sana donanım desteği vereyim.2 modemimde , bilgisayarımda , 2 adet telefonda , notebookta ( denemek için hepsiburada dan modem isteyip geri gönderdim )
    Sonuç değişti mi ? HAYIR
    Şimdi AKK yi kaldırdık diye reklam yapın.Ayıptır haksız kazanç ahlaksızlıktır.Tabii sizlerde ahlak anlayışı olmadığından bu sözcüğün anlamını yitirdiğini biliyorum.
    An itibari ile TÜRKNET HIZ TESTİ SONUÇLARI BÖYLE FİRMANIN DA İNTERNETİNİN DE ............................................................................................................... UYGUN ŞEKİLDE DOLDURDUM.ANLARSINIZ DERİMDE ANLAMAZSINIZ.
    TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

• VitoMoriz V kullanıcısına yanıt
    @VitoMoriz benim değerlerim yorumumda var, ping "0" (sıfır) . Bildiğin sıfır ve oyunlarda ise 5-10 arası değişiyor. Hattında bi problem olmasın.
    Not: Yorumumda da yazdığım gibi, fiber yok, telefon hattı üzerinden alıyorum, sadece pc modeme cat ile bağlı

• 6-7 Mbps alıyorum. Kimine göre az olabilir ama buradaki altyapı berbat, VDSL teklif ettiler ama geçmedim, TTNet'te 3-4 alınca seviniyordum. Pingi BF3'de denedim 70 civarı. Geçen ay faturayı 5 gün geciktirdim hayvan gibi faiz binmemiş 1 lira fark etti sadece.

Bunun dışında bir ara akşamları kesiliyordu düzeldi, ev telefonunda cızırtı var 1 aydır giderilmedi, başka da sorun pek yok.

Neyse ölümü görüp sıtmaya razı olduk işte, TT'den iyidir. Dağıtım kutusunda başka ISS kullanan tek kişi benim. Bu heriflerin tekelini kırıp bir an önce kurtulmak lazım. Bizden emdikleri kârı ülkelerine akıtıyorlar. Umarım batacak duruma gelir de devlet el koyar. Devlet düzeltir mi bilmem ama şimdiki durumdan iyi olur herhalde.

• Valla bence yalan. Zira Donanımhaber'de Turknet'in sahibi ile yapılan ropörtajı izledikten sonra Turknet'e geçtim. İlk aylarda iyiydi. Sonra geçen gün kotam epey varken gece 2 den sabah 8 e kadar çok indirme yaptım. Ama modemi falan resetlemedim. Sabah mesaj geldi ve kotamı doldurduğumu söyledi. 150 yi doldurmuşum. Hızım da 24 den 8 Mbit e düştü. Turknet'i arayıp anlattım. Bana gelen mesajı önemsemememi, 125 GB kullanmış olduğumu ve 25 daha kaldığını söyledi ve arıza kaydı açtı. 2 gün sonra tekrar aradım. Aynen devam ettiğini söyledim. Hız testi yaptık ve yine 8 Mbit çıktı. Bu sefer 1. derece önemden tekrar açtılar. Üzerinden 3-4 gün daha geçti. Birkaç mesaj geldi. Bir sorun yokmuş. Ben de daha o gün yıllık 4 tane 50 GB fazladan hakkımın birisini kullanıp bu ayki kotamı 200 e çıkarttım. Buna rağmen o bile etki etmedi. Halen günlerdir 8 Mbit olarak çalışıyor. Ama Turknet'e sorarsan hiçbir sorun yok. Bana "Modeme kabloyla bağlanın" gibi komik şeyler söylüyorlar. Yaw 18 yıllık bilgisayarcıyım. Her halde kabloyla bağlı. Makinem eski de değil. Kaç bin liralık makine. Makineyi bahane etmeye çalışıyorlar. Demin telefonu modemin 1 santim yanına koyup test ettim ve ekran görüntüsü de aldım. Yine 7.77 Mbps çıktı. Yani sorun bende falan değil. Başka bağlı olan bir cihaz da yok. Daha ne diyeyim.

• Bende bu yalanlara kanıp geçtim çok iyi reklam yapıyorlar ama hizmet sıfır devamlı kopmalar devamlı düşük hızlar allah belasını versin boş bi vakit bulup kurtulucam bunlardan interneten video dilan izlemek hak getire bi vdsl geçirip duruyorlar bi adsl e geçirip ama sorunlar hiç çözlmüyor vodofone da 36 mps alıyordum bunlarda 12 diyor ama 12 nin 1 i yok

• Bu haberi okurken turk.net ten kotamın dolduğuna dair SMS’in gelmesi de manidar oldu 😊

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

Şimdi turknet kötü diyorlar ama tıpkı diğer iss sağlayıcıları gibi bölgeden bölgeye hizmet kalitesi değişiyor gerçekten. Ben türk telekomdayken 75 gb kotam 10 günde doluyordu kalan 20 günde 3 mb internet almam gerekirken 1 mb ile bağlanıyordum. Türknete geçtim hızım 75 mb 150 gb akn dolunca hızım 24'e düşüyor. Download hızına geçmeden önce inanmıyordum. 5 dk önce başlattığım hız testi ekran görüntüsü ektedir.

• 23.08 de başvurduğum aktif kullanmakta olduğum güzel tatlı bir o kadar da sevimli şirket. Korkmayın bu iltifatlar fiyattan dolayı.
    Aktif TT kullanıcısı idim. 35mbps 100gb AKN+Tivibu IPTV faturam 120 tl geliyordu.
    Sözleşmem bitmesine yakın bana yeni önerilen fiyat 135 TL !!! 24 ay taahhüt arayana sadece salak mıyım dedim ben ve suratıma kapadı.
    Sözleşmem bitmesine yakın başvurdum(taşıma yolu ile daha az zahmetlidir) ne hikmet ise belgelerim TT ye iletildikten sonra TT de ulaşılabilir hızım 44mb iken bir anda 8 lere indi. Arıza kaydı bıraktım TT ye pazartesi Türknete geçtiğim için gelen ekip bakamayacaklarını söylediler. Kapıma kadar gelen telekom ekibi hattıma aboneliğim değişti diye bakamadı.
    Çağrı merkezi kalitesi orta düzeyde Türknetin derdimi 2 3 kişiye anlatınca randevu ilettiler telekoma telekomda aradı randevulaştık. İşte her şey orada gelen arkadaşın sınıf arkadaşım çıkması ile değişti.
    TT'ye iletilen talebimden sonra sevgili telekom ekipleri portumu dandik ile değişiyorlar. (hat beslemem çok iyi etrafımda fiber hat ve CAT6 beslemeler olduğundan zayıflama 0 ping 10 max ama kaldırım olmadığından bina önünde fiber çekmeme saçmalığı mevcut). Üstüne üstük binaya bana gelen hat dandik bağlantı sayesinde yanmış. Neyse hattımı değiştirdim ve sonuca inanamadım. 50MB anlaştım Türknet ile ama eve gelen ulaşılabilir 82 civarında. Yine işi bilen birine denk gelene kadar aradım ve hızımı 75e çıkarttırdım.
    TT altyapısı kullandıkları sürece başımızın beladan kurtulamayacağını hepimiz biliyoruz. Ek olarak 200TLye kadar cayma bedeli karşılama gibi bir güzellikleri de mevcuttur.

• zaten kalkacaktı 2018 sonunda mecburen. ama turknet erkenden kaldırmış (herkese komple). turknet halkın sevgisini dahada kazandı, şimdi rakip (halkı sömüren) malum firmalar düşünsün.

• Telefonu bağlatmak için eski bi' Türk Telekom çalışanını çağırmıştım. O paraya o interneti nasıl veriyorlar dedi :)

• 7-8 aylık müşterileriyim, ilk bağlatırken kendileri gelmediği, TürkTelekom geldiği için sorun olabiyor, tamamen TürkTelekom kaynaklıdır TürkNet ile alakası yoktur. Bazı Türktelekom çalışanları düzgün destek vermediklerinden kutuya isim bırakmıyorlar, bazıları ise eve kadar girip yardımcı oluyorlar. TurkNet bu fiyata çalışanı az olduğundan verebiliyor. Desteği zaten TurkTelekom yapıyor, ben de TürkTelekom olsam fiyatım TurkNet ile rekabet etmiyorsa pislik yapardım arada ki şikayetler düşsün TürkNetle ilgili.

Fiyata gelince eski müşterilere YAPA (kendi altyapıları) olsa da olmasa da 100mbit sınırsız, ama yenilere YAPA yoksa 35 mbit sanırım. Ama geçen aradığımda kurumsal ve bireysel paketlerinin farklı işlediğini, bilgi kirliliği olduğunu belirttiler telefonla destek alın derim.

• snomask kullanıcısına yanıt
    Geçiş biraz vakit aldı. Ancak şuan tüm müşteriler geçti şeklinde bilgi verdiler.
  • TTNET ile 1 sene taahhütüm varmış, çıkarsam 530 lira ceza diyorlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu sanal IP olayını çözseler çok güzel olacak.

• TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

• Bir cok sorun tt kaynakli kanaatindeyim... Bir kac sene once koyde ikamet ediyordum.. Ttnet 3mbt hiz aliyordum. Taahhut bitti superonline geceyim dedim ve basvuru yaptim fakat tt cesitli bahanelerle onay vermedi mecburen ttnet baglattim tekrar.

Nihayetinde sair servis saglayicilar tt altyapisini kullaniyor ve bu adamlar istedikleri gibi at kosturuyorlar.

• Aralıkta taahhütüm biter bitmez geciyorum türknete
  • Helal olsun turknet. Ama sadece AKK kaldırmakla müşteri dostu olunmaz. Söz verdiğin hizmeti sunmak zorundasın. Stabil bir internet sunmak zorundasın. Onun alt yapısı bunun üst yapısı beni alakadar etmez. Sözleşmem kiminleyse onu tanırım. Bir de yetkin elemanlar bulmalısin. Aradığımda geçiştiren sorunlarını çözmeye müşteri hizmetleri oldukça ve stabil bir internet sağlamadiktan sonra neye yarar AKK olmaması.

Yine de olumlu bir adım. Müşteri hizmetleri ile alakalı şikayetler de kesilirse geçerim. Yoksa adama 100mb diyip 8mb vermissiniz. AKK ile 15-20 ye düşüyor zaten artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Konu takip. Ay sonu Uydunet aboneliğim bitiyor.

Turknet'in oturduğum adrese hizmet verip vermediğini nereden öğrenebilirim?

Aşağıdaki adresten alt yapını ve maksimum alacağın hızı görebilirsin.

https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.