Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 Mbps'ye kadar 59.99 TL Mİ. Ulen ben Superonline 50mbps AKK'li 70tl ödüyorum. Bunlar bizi ayakta soyuyor.

• Geçmeyin geçmeyin çok kötü. Herkes akın edecek hızım dusecek gelmeyin gidin!!!!

• taahhütüm bitince türknete geçecem

• aksam 17 de 45 mbit glruyordum test yaltigimda simdi durum bu

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozankardes kullanıcısına yanıt
    o değil de tt feci çamur yapacak turknet hazırlıklı olsun

• turknete gecip pisman oldugunu soyleyen arkadaslar ... bende gectim bir ay cok memnundum ama sonra TTNET elemanları kabloların yerini degistirene kadar . peki sonrası ? bir ay boyunca kabloyu olması gereken yere takmayan TTNET elemanları yuzunden turknetten ayrıldım . bir ay her gun telefon ettigim adamlar kendi firmalarına gectigim gunun aksamı gelip interneti kurdular ayıp dedim yaptıgınız mılletı soyuyorsunuz yetmezmıs gıbı baskasınında onunu kesıyorsunuz . geri ha duvar ha TTNET kime soyluyorsunki...

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    O Allah'ın emri müdür. Superonline ilk çıktığında kota vs yoktu 6 ay sonra akn çıkardı TTNet rekabet kuruluna vs başvurarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKNET'e birkaç ay önce TTNET'den yalın internet kullanırken taahhütümün bitmesine 5 gün kala başvurdum. Taahhüdümün bittiği gün geçiş işlemlerini yaptılar internetim hiç kesilmeden geçişim sağlandı portum da değişmedi ve hattımın alabileceği en yüksek hızı aldım o kadar olumsuz yorumdan sonra kararsızdım fakat ben çok memnun kaldım arkadaşlar. Mevcut hattından memnun olan arkadaşlar hiç düşünmeden başvurabilirler.

Sormak istediğiniz başka bir şey olursa yardımcı olurum.
    Üyelik için DAVET KODU:
    https://turk.net/p/FXS55LB16WAJ/
    Bu kodla abonelikle ücretsiz bir ay kullanım kampanyası var hem siz hem ben faydalanmış oluyorum.

• Arkadaşlar şuan Turknet kullanarak yazıyorum. 3-5 ay oldu geçeli, bazen hız 10-20mbitlere düşebiliyor, özellikle en yoğun saatlerde. Ama genel olarak 40-50mbit civarında kullanıyorum. Kağıthane de oturuyorum bu arada, VDSL bağlı.

Ekran görüntüsünü az önce çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmRipper -- 20 Eylül 2017; 22:17:26 >
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    Benzer bir olayi 1 haftadir bende yasiyorum.Heralde 15 seneye yaklasti ttnet abonesiyim bu sure zarfinda surekli ev telefonumuz da bagli kaldi telekomdan.2 senedir de 6-7 mb arasi sorunsuz kopmasiz kullaniyodum interneti.Gecen hafta bir gece surekli kopma basladi dakikada 2 kez kopuyodu gece 12den sonra basladi.Aradim 3mb e cekmisler kopma kesildi.2 gun kullandim ama kagni gibi oldugu icin tekrar aradim hemen 6 ya cektiler.Sonra kopma yeniden basladi.Aradim ariza kaydi actilar.2 gun sonra arayip sorunun ankastre bilmemnesinden kaynaklandigini para karsiligi halledebileceklerini soylediler.Bende ters ciktim kapattim.Simdi 3-4 arasi kullaniyorum.O parayi benden alamazlar kablo degistirdik ayagina 50 lirayi vermeyecem.

Modemim de yeni 300 liralik modem 1 sene bile olmadi farkli modem,kablo ve splitter ile de denedim ayni durum var.Telefonda ankastrelik bisey olmadigini bina olmadigini sokaktan gelen telefon kablosunun direk splittera bagli oldugunu soyledim kem kum ettiler.Bende artik inadina ihtiyacim olmayan seyleri indirip siliyorum.Internet hic bos kalmiyor surekli indirme halinde o parayi alamayacaklar benden

Kablo degistirdik ayagina 50-60 lira takacaklardi bana,2 senedir bisey yok da simdi mi var ? Zaten bina degil bisey degil mustakil ev yolacak adam ariyolar telefon kutusu falan filan yok apartman degil.O parayi alamayacaklari gibi ev telefonunu yakinda kapattiricam,mobil olarak da turk telekom kullaniyodum numarami tasiyacam.

• ozankardes kullanıcısına yanıt
    Bunda biraz sıkar, btk akn düzenlemesinde ayrıca iss'lerden akn'siz tarifelerini coğaltmasını istedi, yasal yoldan bir engel koyamaz. Bağlantıda daha fazla sıkıntı çıkarıp milleti arayarak şantaj yapacaktır.

• haber başlığını görünce dedim ki clickbait mi yine haberi bir okudum şoklardayım

• Üstüne para verseler turknete geçmem hepsi ttnetin altyapısını kullanan ezik firmalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam denilince akla Turknet gelecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben zaten Türk.netteyim ,Helal olsun 70 mbps ile sınırsız coşuyorum. :)

• Arkadaşlar SAKİNNNN. TURKNET'e haziran 20de geçtim. 250 gb kota verdiler bize sonradan mükemmeldi. Birşeyler indirmeye meraklıysanız HDD dayanmıyor.
    AMAAAAAAA eğer online oyun oynuyasanız geçmeyin. Kesin NET. GEÇMEYİN. abi akşam saat 19:00 dan sonra ölçümlerdeki ping 70 ms, ama oyunlardaki ping 130 - 230 - yeri geliyo 330 oluyor.Oyun keyfi diye birşey kalmıyo. Herkes LOL de 15 ping alırken siz o saatlerde 90ms ping alabiliyorsunuz.
    Ben şuan TTNET e geri döndüm 74 tl veriyorum lanet olsun kota 100 gb hız 35mbit. Ama hiç değilse ping yok...

• Mevcut müşterilerin değil ama yeni müşterilerin hızlarını düşürmüşler. Arkadaşım bir ay önce başvurdu 75mbit veriyorlardı. Ancak modem işini ayarlayamadığı için evrakları gönderemedi ve aktivasyon süresi doldu. Bugün tekrar başvurduğunda 35mbit veriyorlar. Gerçi açıklamada aktif altyapı dışındakilere 35mbit vereceğiz demişler ama hızlarda bir değişiklik yok açıklaması doğru olmuyor. Umarım benim hızımı düşürmezler, o zaman bozuşuruz :)

Ben 5-6 aydır turknet kullanıcısıyım ben baya memnunum. Farklı bir bakış açısı getirdikleri ve diğer operatörlere mahkum etmedikleri için çok severim kendilerini.
  • Turknet e geceli 4 ay oldu,sorun çözmede iyi değiller,kendi kendine sorunları cozuceksin bunları da göz önünde bulundurun

• Öncelikle haberden çok mutlu oldum. Diğer servis sağlayıcıları örnek alsınlar. Bu arada İstanbul Bakırköy'den "telefon hattı ile" bu akşam aldığım hız sonuçlarını paylaşıyorum, bana bağlarken "maks 70 mbit destekliyor hattınız" diyip 100 mbit veremiyorlar diye 10 TL az ödetiyorlar, bilginize :)
    İşin ironik yanı ise internetimin eve (sadece trafodan eve.. Oraya kadar TurkNET) TTelekom altyapısı ile geliyor olması

• Bir haftaya ağlamaya başlar burdakiler pingim çok hizim yavaş diye ☝

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.