Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar nerden para kazanıyor anlamadım ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisaca

Bu adamlar nerden para kazanıyor anlamadım ki
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 9 Ocak 2021; 21:20:24 >
  • 1 ay bedava kampanyası zamanında üye oldum, 1 ay olmadan kapattım paramın üzerine yattılar.... binamda süper alt yapı olmasına rağmen 75mbit hat verip ortalama 10-20mbit hız verebildiler.... özetle kardeşim, tcell fiber kullanan arkadaşlar uzak dursunlar, dsl kullananlarsa geçsinler, hızlı yada yavaş tt'dan daha ekonomik oldukları kesin.

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Önce Ttnet’ten, sonra Vodafone net’ten, daha sonra da Ttnet’in Turk Telekom adı altına girmiş olan halinden kazık yemiş bir müşteriyim. Aynı zamanda kendim de epey alakasız bir iş kolundayım. Turknet’ten aldığım hizmeti Turk Telekomdan almaya kalksam şuan 200 lira civarı bir para ödemem gerekiyor (50 mbps akn’siz), fiber evime gelse fibere ödeyeceğim tutar bile daha fazla ve üstelik de kotalı kullanmak zorunda kalıyorum. Turknet’in fiyatı ise bu piyasada bana gayet makul geliyor. Herkes ister her şeyin fiyatı düşsün hayat bayram olsun diye ama, olmuyor işte.

Hayatta güzel şeyler olmuyor, bu ülkede ise kötü şeylere çok önceden alıştık. Sizinki gibi bir yorum görünce de, bu insanlar firmaya iyi niyetini kaybettirir mi acaba diye korkuyor insan, dolayısıyla da çok sinirleniyor. Bir şey iyiyse avantajlıysa daha fazlasını talep etmek yerine iyiye iyi demeyi bilin. Çünkü iyiyi görmek zaten çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminio

Önce Ttnet’ten, sonra Vodafone net’ten, daha sonra da Ttnet’in Turk Telekom adı altına girmiş olan halinden kazık yemiş bir müşteriyim. Aynı zamanda kendim de epey alakasız bir iş kolundayım. Turknet’ten aldığım hizmeti Turk Telekomdan almaya kalksam şuan 200 lira civarı bir para ödemem gerekiyor (50 mbps akn’siz), fiber evime gelse fibere ödeyeceğim tutar bile daha fazla ve üstelik de kotalı kullanmak zorunda kalıyorum. Turknet’in fiyatı ise bu piyasada bana gayet makul geliyor. Herkes ister her şeyin fiyatı düşsün hayat bayram olsun diye ama, olmuyor işte.

Hayatta güzel şeyler olmuyor, bu ülkede ise kötü şeylere çok önceden alıştık. Sizinki gibi bir yorum görünce de, bu insanlar firmaya iyi niyetini kaybettirir mi acaba diye korkuyor insan, dolayısıyla da çok sinirleniyor. Bir şey iyiyse avantajlıysa daha fazlasını talep etmek yerine iyiye iyi demeyi bilin. Çünkü iyiyi görmek zaten çok zor

Hak, indirim istemeye korkmayın, cesur olun. "Acaba elimdekini de alırlar mı?" diye endişe etmeyin. Faturaları babanız ödüyorsa fazla birşey hissetmiyor olabilirsiniz. "Yok ben yetişkinim faturalarımı kendim ödüyorum" diyorsanız o zaman da ülke gerçeklerine biraz daha yakından bakın. Milyonlarca kişi asgari ücret alıyor (belki onu da alamıyor). Ev kira ise, okuyan çocukları varsa (ki binlerce kişi bu durumda) en ufak bir fiyat farkı hayatını idame için önem arzediyor. İnternet de artık zaruri bir ihtiyaç olduğuna göre indirim taleplerinden rahatsız olup dövünmenize gerek yok. Bırakın o kısmı firmalar düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 20 Eylül 2017; 21:8:4 >

• helal olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim halen 16 MBPS gözküyor,hız düşmüştü bizim arkadaşlar.Ne zaman girecek yürürlüğe?
  • İyi de fiber bu... altyapı kim bilir sadece kaç "mahalle" de var...

• Alabileceğim 16 Mbps'e kadar, TTNET' den de aynısını alıyorum, TURKNET' e geçmek için yarın başvuru yapacağım.

Kullananlar memnun mu, bağlantı kalitesi, hız, müşteri ilişkileri vs.
  • bir hafta olacak yaklaşık kullanıyorum. Bu haber daha da sevindirdi gayet memnunum. Aktivasyon işlemleri çok hızlıydı. İlk gün internet yavaştı biraz hayal kırıklığına uğramıştım ama şuan vaad edileni rahat alıyorum. Yeni abone olmak isteyenler ücretsiz kullanım için PM atabilir ayrıca.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bağlantı olayı bölgenize bakan tt elemanlarının bilgisine ve insafına kalmış. Bölgenizde netspeed varsa 16 mbit akn'siz 50 lira + tek seferlik 60 lira aktivasyon ücreti veya 6 ay taahhüt istiyor. Tabi yalın adsl, 1000 dakika konuşma yok. Alternatif olarak düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Eylül 2017; 21:21:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

Biliyorum telekom altyapısı diyeceksiniz ama yapa da durum bu şekilde. Kimin suçu bilemem ama her akşam yoğun saatlerde aynı.Biraz önce cs go oynayayım dedim ping 600 lere çıktı. Kicklenmekten 1 haftada ban yedim.
  • Ghost2003 kullanıcısına yanıt
    cgnat yüzünden. eğer statik ip alırsanız bu sorundan kesinlikle kurtulursunuz.ben bu şekilde çözdüm.
  • TTnet pişmanlıktır...

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Ping olayı cgn kaynaklı olabilir ama hız düşümü bölgesel olarak altyapıdaki darboğazdan kaynaklı gibi geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında ben de geçebilirim
    İkamet adresimizde alt yapısı olup olmadığını nasıl öğreneceğiz?
    Sitesine baktım ama bilgi yoktu.
  • Kullanicilarindan yeterince verimli(olumlu)bilgi alabilirsem gecebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

arkadaşlar sebebini bildiğim halde söylüyorum bunlar yalancı şirket. Başka birşey diyemem.

Ben aktif altyapı var diye türk net e hat taşıdım. Dediler ki hizmetinizde vdsl var 75mbps ye kadar internet verebiliyoruz. Tamam dedim bana sağlıklı bir şekilde 20 verin yeter dedim.

İnternet taşındı geçildi kurulumu yaptım. Hemen arkasından aradım çünkü hattım vdsl değil adsl altyapısı ile gelmişti. Arayıp teyit etmek istedim vdsl abonesiym adsl hat geldi. Modem vdsl desteklemediğinden mi böyle yoksa adsl mi bağladınız diye sordum.
    Cevap olarak modeminizi değiştirin dediler düzelecekmiş. Olmayacağını bile bile modemi değiştirdim. Düzelmemesi üzerine tekrar aradım.
    Dedim ki böyle dediniz yaptım şimdi niye adsl ? 230 tl az bir para değil modem parası ödedim. Söyleyince işte hemen kayıt açalım falan standart çağrı merkezi kurtulma yöntemleri tamam dedim. 2 gün sonra aradılar size santral tarafından bu hızın verilmesinin mümkün olmadığını söylediler. 8mbps adsl olarak tarifeniz DEĞİŞTİRİLMİŞTİR dedi.

Bana sormadan tarifem değişiyor şaka gibi. Dolandırıcılara bak. Tekrar aradım dedim ki bana sormadan değiştiriyorsunuz bir de ukala gibi çok konuştum diye suratıma telefon kapatıyorsunuz (gerçekten oldu 23. dk da suratıma telefon kapattı).
    Tamam beyefendi sakin olun vs. Dedim ki dolandırıcısınız ama size özel değil hepiniz aynısınız. Madem 8 mbps tarife verdiniz kabul, ben neden 4 mbps te kopma yaşayıp hızımı 3 ve 2 mbps olarak kullanıyorum. O da bina içi kablolamanız kötüdür diyip geçiştiriyorlar.
    Bakın arkadaşlar eve gelen hat kablosu direkt olarak telefon direğinden çekilmiş yaklaşık uzunluğu 15metre olan kablo. Bina içerisi falan diye birşey yok.

Bu sahtekarlar evinizin daire numarasına kadar alıyorlar ki evim müstakil ev. O şekilde size salakça bir vaatte bulunup 10 da birini veremiyorlar.

Hepsini geçtim artislik yapıyorlar ama şirketin genel müdürünün twitter ı bile yok. Adama ulaşamazsınız. O kadar aciz.

Tavsiyemmi, interneti ayda 250 gb dan fazla kullanıyorsanız ve hat değerleniz adsl de iyi geliyorsa geçin. Ama telekomun sağlayamadığı hiçbir interneti sağlayamazlar.

Nasıl vdsl bulduklarını da söyleyeyim. Geçenlerde bir ortak altyapı anlaşması yapıldı hatırlarsanız turksat superonline ve vodafone. Bu üçü bu anlaşmaya uyan bir şekilde evin bulunduğu bölgeye vdsl çektiler. Ama santral telekoma ait henüz ve bu yüzden bu kablolar aktif değil. Bunu görüp vdsl veriyoruz dediler veremediler. Affedersiniz benim dediğimi inkar edip g.t gibi kaldılar.

Dostum selamlar,

Bende aynı şekilde ilk başta 50mbps destekliyor diye üyeliğimi taşıdım fakat sanırım biraz da TTNET ibbeliğinden kaynaklanıyor olacak ki VDSL hattı gelemedi evime ve ADSL üzerinden 16mbps tarifye indim. Net gelen 13mpbs kablolu 11mbps kablosuz internet erişimi alıyorum. İlk 3 ay 150mbps kota uygulaması vardı, sonraki aylar bu kotayı da 250mbps yaptılar ki bana fazlasıyla yetiyor zaten bu kota. Sonuç olarak bi önceki ISS Vodafone'du ve onun modemini kullanıyordum. Sürekli kopma ve donma problemi vardı, şu an aynı modem ile kopma ve donma problemi yaşamıyorum. Sadece fazla kullanıcı bağlandığında ping oluşuyor ki bu da tamamen modemin dandikliğinden. Bu arada ben bağlantı yapılırken problem yaşamadım. Aktif internetim olduğu için onun bitmesine 1 ay kala başvuru yaptım ve bitene kadar bir şekilde bağlantım sağlandı.

Ama başka bir arkadaşıma önerdim ve malesef ona 1 ayda bağlantı yapamadılar. Bunun sorumlusu onlar olduğu kadar TTNET. Çünkü onların alt yapısını kullanıyorlar ve yeterli desteği alamıyorlar.

Geçmiş olsun.

• Heyşey iyi hoş güzelde olay herzaman haber başlıklarındaki gibi olmuyor tahatsüz olsa dahi imzalanan sözleşmedeki içeriği okuyan varmı ? Sağ kulağını sol elle tutmakla olmuyor bu işler imzaladığın evrakta il 14 gün koşulsuz iade edebilirsin diyor. Türknet aşırı kullanım gördüğünde sana bunu ücretlendirebilir diyor ! nerede aknsiz bağlantı adam sana 5bin lira fatura kesse susup aşağı oturacaksın imzan var!

• Turk.net nasılsa hizmet vermiyorum, kotayı kaldırsam ne olur ki demiş. 16 mb güya sözleşmem, 5 mb zor alıyor. Sorduğun zaman yok santrale mesafe, yok bina içi tesisat tırı vırı. Sanki aynı tesisatla daga önce 12 mb görmedik burada. O yüzden, kota olsa ne olmasa ne.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.