Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminio

Kardeş sen ciddi misin? Zaten tek fiyat var ve adamlar tek fiyata alabileceğin en yüksek hızda internet veriyor, bu fiyat da diğer bütün operatörlerden daha düşük

Çok ciddiyim. Dünya sıralamasında önümüzde 20 küsür ülke var fiyatları daha ucuz. İndirim istemekten korkmayın. Toplumun faydasına...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksiz ve acemi bir firma. Mayıs ayında bu firmaya geçiş yapmayı düşünüyordum, müşteri hizmetleri ile bir kaç konuşmadan sonra onay vermeye yakın yurt dışına çıkmam gerekti. Döndüğümde ise sadece onay süreci kaldığından ve işin uzamaması için ilk iş vdsl modem almak oldu. Bu sırada tekrar kendileri ile iletişime geçtiğimde adresimde bakır alt yapı gözükmediğini söyleyerek abonelik işlemini yapamayacaklarını söylediler. 2005 yılından beri türk telekom adsl kullanıcısıyım ve mayıs ayında gözüken bakır kablolar ne olduysa birden malum firmanın sisteminde gözükmemeye başlamış.

Müşteri hizmetleri sorunun türk telekom kaynaklı olduğunu onlarla iletişime geçip hata mesajını kaldırtmamı söylediler fakat türk telekom kendilerinde bir sorun gözükmediğini hatanın diğer firmada olduğunu söylediler. Kaç ay geçti halen sitelerinde sorguladığımda ''Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.
    '' mesajı çıkıyor. Kısacası firma beceriksizin önde gideni. Bunlar yüzünden 400 küsür tl lik modem aldığımla kaldım. Mayıs ayına kadar haftada en az iki kere arayan müşteri hizmetlerinin artık sesi soluğu çıkmaz oldu. Bu saçma ve basit soruna bir çözüm üretemeyen firma bakalım akk siz interneti nasıl becerecek merak ediyorum.

• Bulunduğum adreste desteği olsaydı yarından tezi yok geçerdim..

• Türksat hepsinden iyi. Türknette arıza olmayagörsün. Bekle ki yapsınlar. İnternet sürkekli dalgalanıyor ve çok yavaş. Kopmalar fazla. Hız taahüt edilenden düşk

• Servis sağlayıcıların dibi...

• lafla peynir gemisi yürür mü? bilen biliyor tekrar yazmaya gerek yok turknet konularını bir araştırmalısınız.
    turknet en iyi yaptığı şey pazarlama...

bu gidişle akşamları 3mbitler 200ms pingli şikayet konuları bizi bekliyor.

• Kardeş benden sana tavsiye mevcut Turktelekom aboneliğini iptal ettirmeden onun üzerinden operatör değişikliği işlemi için başvur 2-3 günde bağ
  • 5 AYDIR KULLANIYORUM SINIRSIZ TELEFON İNTERNET 59 TL

• Antep'te dağın başında 24mbit verebilip, izmir de oyaksitesinde 16mbit verebilmesiyle operatör siyasetinin nelere sebep olabildiğini gösteriyor.80 liraya 50mbit-100gb kotam var.100gb bitti mi +20 liraya bi 100 daha alıyorum.İstemezmiyim 24+mbit hıza 60 vereyim ama şu anda 16down 2-3 up hızı veriyorlar yok almayayım.

• sözleşmem dolarsa türknete geçerim kota motolan uğraşamam...

• akk yok taahhüt yok 100 mbps 60 tl.. nası bişeysin sen.. direk geçiyorum..

• manyakurt kullanıcısına yanıt
    100 mbit'i kaçırdınız (yapa anlaşmalı santral binasının bitişiğinde oturmadığınızı varsayıyorum) Yeni abonelere akn'siz 35 mbt + 1000 dakika telefon veriyor. (tt hazretleri port ücretlerine fahiş zam yaptı)
  • gageracer G kullanıcısına yanıt
    oyak sitesinde kablonet ve superonline fiber de var bildiğim kadarıyla. tabi kotası, fahiş fiyatı, taahhüt süreleri gibi dertleri var.
  • Umarım bu hamleden 3-5 ay sonra fiyatların 59'dan 79'a çekildiğini duymayız. Şahsen ben 59 TL den memnunum eğer kota yüzünden fiyatların artması gerekecekse yine 150 GB ile kalmaya razıyım sevgili Turk.Net

• Mhuaha 1 hafta sonra hizim düştü pingim yükseldi diye ağlamayin sorun ne diyince de yoğunluk derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gerçek bir kralsın TurkNet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir haber 5-6 aydır gayet güzel hızlarda kullanıyordum. Sıkıntısı olan müşteriler malesef var ama herkesde olacak diye birşey yok. Deneyin zaten taahhüt yok sorun olur ve çözülmezse şansınıza kalıyor biraz.
  • Altyapınız iyi ise geçmekten çekinmeyin arkadaşlar. Temmuz başından beri kullanıyorum. Yeni üye olacaksanız, karşılıklı 1 ay ücretsiz kullanmak için PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thy666 -- 20 Eylül 2017; 17:36:0 >
  • ping ve müşteri hizmetleri kötü olmasa geçerdim
    netspeed'e geçmeyi düşünüyorum hem daha ucuz hem akksiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.