Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kron0S K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hemen ilgileneceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    evet 2 gün içinde arayacaz dediler hala aramadılar 4. gün oldu bugün aradım, internet kesiliyor diye arza kaydı bırakmışsınız ama 23 saattir kesilmemiş diye aramamışlar hanfendinin söylediği bu... daha sonra dsl ışığınız sabitlenmiyor diye tekrar arza kaydı ekledi bi 2 (4) gün de bunun için bekleyeceğiz sanırım.
  • Ben şuan vodafone ev interneti kullanıyorum. TurkNet'e geçmek istiyorum ve sormak istediğim şu;

Vodafone ev interneti üyeliğimi iptal ettirmeden TurkNet bağlattırmam mümkün mü? Yani bir evde 2 internet sağlayıcısı birden mümkün mü? (TurkNet'i 1 ay kadar kullanıcam ve beğenirsem geçicem bu süre zarfında vodafone üyeliğimi iptal ettirmek istemiyorum)
  • ttnet altyapısını kullandıgınız yerlerde, şikayetler için siz mi geliyorsunuz yoksa ttnet yetkililerini mi yönlendiriyorsunuz?
  • forgot F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet kullanıcılarının bütün şikayetleri ile biz ilgileniyoruz.
  • Merhaba, eğer bulunmuş olduğunuz bölgenizde boş port varsa ve ev içi ankastrenizde iki tane internet hizmeti bağlayabileceğiniz boş yer varsa ikinci hizmetinizi açtırabilirsiniz.
  • Mrb. Uzun Zamandır Turknet Kullanıyorum.Çok memnunum.Turknete Referans kodu ile üye olursanız 1 ay ücretsiz faydalanabileceğinizi biliyormuydunuz?
    Referans kodu ile üyelik için:https://turk.net/p/RBC10CK93TBB/
    Müşteri temsilcisini arayarak üyelik de referans kodunuz: RBC10CK93TBB
    Turknet Müşteri temsilcisine sorabilirsniz.Saygılar

• Turknet yeni abone oldum kablo cekilmis not ile adim yazilmis kablo birakilmis kutunun basina ancak bana tahsis edilen telefon numarasini aradigimda hicbir ses gelmeden birden kapaniyor yani dit dit yada mesgul sesi bile yok benim bildigim bu sekilde olmamasi gerekir. Elektrikciyi cagirip kutudan baglantiyi yaptiracagim ancak telefon calmazsa elektrikci nasil test edecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben taahhütsüz olduğu için bayağı memnunum. modeminiz varsa kaybedecek hiçbir şeyiniz yok.

Hatta direkt ihtimali sıfırlamak gerekirse aşağıdaki benim linkim. bu link üzerinden ilerlerseniz ilk ay fatura da ödemiyorsunuz.
    https://turk.net/p/OIY10FD13IIT/

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Turknet yeni abone oldum kablo cekilmis not ile adim yazilmis kablo birakilmis kutunun basina ancak bana tahsis edilen telefon numarasini aradigimda hicbir ses gelmeden birden kapaniyor yani dit dit yada mesgul sesi bile yok benim bildigim bu sekilde olmamasi gerekir. Elektrikciyi cagirip kutudan baglantiyi yaptiracagim ancak telefon calmazsa elektrikci nasil test edecek?

Hocam onlarin bi cihazi oluyor onunla yapoyorlar siz elektrikciyi cagirin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Turknet yeni abone oldum kablo cekilmis not ile adim yazilmis kablo birakilmis kutunun basina ancak bana tahsis edilen telefon numarasini aradigimda hicbir ses gelmeden birden kapaniyor yani dit dit yada mesgul sesi bile yok benim bildigim bu sekilde olmamasi gerekir. Elektrikciyi cagirip kutudan baglantiyi yaptiracagim ancak telefon calmazsa elektrikci nasil test edecek?

Hocam onlarin bi cihazi oluyor onunla yapoyorlar siz elektrikciyi cagirin

hallettim hocam tornavida her derde deva

• Hadi hayirli olsun hocam

• doominsert kullanıcısına yanıt
    iyi günler ben ttnetten türk.net e geçtim fakat vdsl olacak denıldı modem aldım ama kurulumda vdsl kurunca internet gelmıyor adsl yapınca internet gelıyor ve cok kopmalar var adsl de de hız yavas müşteri hizmetlerini arıyorum muhattab olacağım bir insan yok karşımda derdimi anlatamıyorum arıza kaydı bıraktım arayan soran yok
    sizin kullanıcılara yardımcı oldugunuzu okudum forumda sırf bu yuzden uye oldum yardımcı olurmusunuz sorunumla ılgılı ttnetten bıktım buna geçtim bunda da sıkıntı yaşamak ıstemıyorum bana dönus yapılmasıı saglarsanız cok sevınırım
  • virtue67 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son zamanlarda forum tarafında yaşanılan yoğunluk nedeniyle artık sorunlarınızı tek bir konu altında dinleyip çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bundan sonra yaşamış olduğunuz tüm sorunlarınızıhttps://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-69 bu başlığın altına yazabilir ve ya direkt mesaj olarak iletebilirsiniz. Hepinize iyi forumlar.
  • AKN yok diye 2 ay önce turknet e geçtim ama çok pişman oldum. Vaat edilen kesintisiz hizmeti bit türlü alamadım. Hız düşümü istedim ama onu bile gerçekleştiremediler. Kendi altyapılarında olmayan müşteriye kesinlikle hizmet vermiyorlar. Hiç ilgilenmiyorlar. Destek kaydı açıyorsunuz ama çözüm yok. Aktif altyapıda değilseniz kesinlikle bulaşmayın. VAE işini pek beceremiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.