Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası 100 liraya superonline'ın 25 mbit tamamen limitsizi var neredeyse 10 aydır kullandığım ama zamanında bu olay olsa araştırıp yeni tarifemi 75gb kotalı yapar yanına da bunu patlatırdım. İndirmeleri ayrı hattan yapar oyunumu da Superonline fiberinden kullanırdım iyi olurdu.

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Telefonla başvuru yaparsanız kredi kartı zorunluluğu yok, internet üzerinden başvuruda bunu zorunlu tutması saçma birşey. Hizmet sorunu bölgeye göre değişen birşey, bölgenize bakan tt elemanları işini olması gerekiği gibi yaparsa pek sorun yaşamazsınız ama elemanlar artniyetli ise turknet bu konuda maalesef pasif kalıyor.
  • YAPA olanlara mı herkese mi anlamadım. bende hala 150 gözüküyor akk

• Türknete geçiş başlasın hahahah diğet issler çatlasın okuyun bunları kudurun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok iyi bir haber ve gelişme, ben 1 yıldır da kullanıyorum memnunum anlaşılan daha da memnun olacağım.

• Konu takip. Ay sonu Uydunet aboneliğim bitiyor.

Turknet'in oturduğum adrese hizmet verip vermediğini nereden öğrenebilirim?

• Oha günaydın be, geçmeyin millet ben kullandım da geri döndüm. İnternet gidiyor arıyosunuz sinyal gönderdim diyor 3 gün sonra yine aynı. Örneğin D-smart'ın direkt olarak sisteme erişimleri var, TürkNet sorun oldu mu Türk Telekom'a haber veriyor, onlar da yarım yamalak düzeltip hallettik diyolar. Pişmanlık, sakın bulaşmayın. Bu arada da Alzheimer hastası IQ'suz DH ekibine de selam yollamıyorum.

• Türknet i destekleyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Konu takip. Ay sonu Uydunet aboneliğim bitiyor.

Turknet'in oturduğum adrese hizmet verip vermediğini nereden öğrenebilirim?

medyuma giderek
  • btk zaten karari almisti, onumuzdeki yılın sonuna kadar hepsi kaldirmak zorunda adamlar 1 sene 3 ay onceden kaldirdi sadece.rekabet kurumu filan bisey yapamaz yani.zaten bu adamlar kota olmasa sanki para kazanamıycaklar haksız rekabet filan yok ortada , sadece tuketicinin iligini kurutan firmalar var.
    https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Kurumdan-Haberler/ADIL-KULLANIM-KOTASINI-2018DE-KALDIRACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 20 Eylül 2017; 15:33:2 >
  • Güldürmedi

• Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır turk.net kullanıyorum. Yapa altyapısında idim.(sivas) 13-15 mbit (hattım max 16) hızı alıyorum fakat 24 saat stabil degil. Yogun saatlerde çok dalgalanma oluyor. Online csgo falan oynuyorsanız ping zıplamalarına hazır olun. Bunun dışında gülü seven dikenine katlanır. Aynı tarifeyi ttnet 250 tlye verirken artı ev tel ücretide dahil o kadar olur diyorum. İlk günlerde yaşadıgım 5 günlük kesinti haricinde başka sıkıntısı yok. Bunları göz önüne alanlar gönül rahatlığı ile geçebilir.

Bu arada geçmeye karar veren arkadaşlardan ricam alttaki referans linkiyle geçin de bana da size de 1 ay bedava işlesin :)https://turk.net/p/VPF72KT87XYF/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost2003 -- 20 Eylül 2017; 15:44:36 >

• yalnız kazın ayağı öyle değil.. benim evde türknet var. bağlantı o kadar kötü ki anlatamam. bağlantı hem çok yavaş hem sürekli kopuyor. ve bu uzun zamandır böyle. geçen bi hız testi yapayım dedim ilk önce sayfayı açmadı biraz sabrettim sayfa açıldı epey uzun süren hız testini neticesinde sonuç 200 kbps anlayacağınız evde internet yoka yakın ve biz taahhüt nedeniyle almadığımız hizmetin parasını ödüyoruz. tavsiyem uzak durun...

• Olay harika ama zaten kötü altyapı, aşırı talepten tamami ile felç olacak.
  • Zaten kaldırmıştı kendi altyapılarında. Ama o altyapı da her yerde yok. Yine aynı hesap olur yani. Önemli haber değeri taşımıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

YAPA olanlara mı herkese mi anlamadım. bende hala 150 gözüküyor akk

Herkes için geçerli, Yapa olan da olmayan da.
  • Allahın belası SUPERONLINE ... 300 Mbps 2 antenli modemim var diyorum . onu kurmak istiyorum bana Superonline id şifremi verin . -" efendim onları veremiyoruz . eğer modeminizden memnun değilseniz (felan) fiyata size router verelim ... Nefret ediyorum böyle gerizekalıca işlerden .

• bu ayın 29unda TT sözleşmesi sona eriyor.Bende geçecem Turknete
  • Korkmadan geçin türknete. Ben de ilk başlarda korkuyordum lakin gereksizmiş. Şimdi 75 mbit pakette 71 mbit hız alıyorum ve pingim hiç değişmiyor 8,90 da sabit. 60 liraya akn de yok artık. Ohhh miss. Üfle bakayım TT biraz serinleyelim.
  • bunlar bu yıl tüm zamanlarının kârını açıklar !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.