Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basvurmayi dusunuyordum, onceden 75mbps 150gb akn diyordu. Simdi 35mbps sinirsiz diyor. Eski abonelerinde hizini 35 e dusurup sinirsiz mi yapacaklar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu haber çok iyi oldu zaten 100mbit'i sonuna kadar alabiliyordum şimdide AKK kalkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Eylül 2017; 17:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mserifoglu

Beceriksiz ve acemi bir firma. Mayıs ayında bu firmaya geçiş yapmayı düşünüyordum, müşteri hizmetleri ile bir kaç konuşmadan sonra onay vermeye yakın yurt dışına çıkmam gerekti. Döndüğümde ise sadece onay süreci kaldığından ve işin uzamaması için ilk iş vdsl modem almak oldu. Bu sırada tekrar kendileri ile iletişime geçtiğimde adresimde bakır alt yapı gözükmediğini söyleyerek abonelik işlemini yapamayacaklarını söylediler. 2005 yılından beri türk telekom adsl kullanıcısıyım ve mayıs ayında gözüken bakır kablolar ne olduysa birden malum firmanın sisteminde gözükmemeye başlamış.

Müşteri hizmetleri sorunun türk telekom kaynaklı olduğunu onlarla iletişime geçip hata mesajını kaldırtmamı söylediler fakat türk telekom kendilerinde bir sorun gözükmediğini hatanın diğer firmada olduğunu söylediler. Kaç ay geçti halen sitelerinde sorguladığımda ''Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.
    '' mesajı çıkıyor. Kısacası firma beceriksizin önde gideni. Bunlar yüzünden 400 küsür tl lik modem aldığımla kaldım. Mayıs ayına kadar haftada en az iki kere arayan müşteri hizmetlerinin artık sesi soluğu çıkmaz oldu. Bu saçma ve basit soruna bir çözüm üretemeyen firma bakalım akk siz interneti nasıl becerecek merak ediyorum.

buda türk telekomun farklı oyunlarından biri hocam ben türknet yapa alt yapısındayım yani kendi altyapılarında 24mbps sınırız internet kullanıyorum ilk çıktığından beri sanırım 8 ay oldu 1-2 sıkıntı dışında hiç internetsiz kalmadım bu memnuniyetimide karşılıksız bırakmadım şuan benden hariç 3 kişiyi daha türknetli yaptım biri 16mbps alıyor diğer 2si 50 alıyor ekstra bir arkadaşım daha var o öncenden beri türknetliydi onuda vdslli yaptım oda 50 mbps alıyor ve herkes hattından memnun ufak tefek sorunlar hariç sizin gibi bir sorun yaşamadık bu tür sorunları yaşanlar nedense türktelekoma geçtiğinde hiç sorun olmuyor

• keremec kullanıcısına yanıt
    hayır eski aboneler aynı duruyor 35mbps'e düşürme muhabbetini söyle açıklayım türktelekom port ücretlerinin fiyatını bir hayli arttırdı fiyatlar artınca türknet kendi fiyatını arttırmak yerine hızlarından kıstılar sonradan da akk kaldırdılar 35mbps olayı tamamen port fiyatlarından dolayı baş sorun yine türktelekom, yine de yapada 100mbps hız alabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 20 Eylül 2017; 17:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

hayır eski aboneler aynı duruyor 35mbps'e düşürme muhabbetini söyle açıklayım türktelekom port ücretlerinin fiyatını bir hayli arttırdı fiyatlar artınca türknet kendi fiyatını arttırmak yerine hızlarından kıstılar sonradan da akk kaldırdılar 35mbps olayı tamamen port fiyatlarından dolayı baş sorun yine türktelekom, yine de yapada 100mbps hız alabiliyorsunuz

Anladigim kadariyla, yapa da olmayip onceden 100mbps kullananlarin hizi 35mbps ye dusuruldu. Bu ay ise akk kaldirildi.

• Fiyat iyi ama hizmetten memnun musunuz? Memnun olmayanlar var kafam karışık ttnet'te aynı parayla 75 gb akn almak istemiyorum

• 1 ay ücretiz kullanmak isteyen, kod için özel mesaj atabilir.

• Merhaba arkadaşlar, bu Turknet'in fiili olarak müracat edebileceğimiz bir bayi ağı var mı acaba? Kredi kartı ile abone olmak istemiyorum (daha önce digiturk gibi platformlara kredi kartı ile üye olan ve sonradan çıkarken sıkıntı yaşayan çok tanıdığım oldu).
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksopat

Fiyat iyi ama hizmetten memnun musunuz? Memnun olmayanlar var kafam karışık ttnet'te aynı parayla 75 gb akn almak istemiyorum

herkes memnun olmuyor tabi ki ben memnunum benimle birlikte geçirdiğim 4 arkadaşda memnun ama memnun olmayan çok var bir ay deneyin sıkıntı yaşarsanız ücretsiz kapattırabiliyorsunuz bazen ilk başvuru bağlantı sıkıntı olabiliyor baya ama internet geldikden sonra sıkıntısız kullanırsınız
  • keremec kullanıcısına yanıt
    hayır şöyle 3 arkadaşım 50 mbps kullanıyor şuan yapa bölgesinde değiller yani ttnet alt yapısından türknet kullanıyor ama hızları düşmedi onlar için artık 50mbps akksiz oldu yeni gelecekler en fazla 35mbps alabilecek olay bu
  • Çok da gaz yapmayalım... Adamlar büyümeye çalışan bir ticari firma. Ama vizyon sahibi ve hizmet sunarak büyümek takdir edilecek şeylerdir bunu da unutmayalım. Bknz: Amazon.

• Hala bazı şeyleri anlamayanlar var. Turk.net turk telekom altyapısını kullanıyor çoğu yerde. Hattınızda yaşadığınız sorunlar TURK TELEKOM YÜZÜNDEN! Şunu anlayın artık!

Benim sürekli kullandığım dsl hattımı TURK TELEKOM BAŞKASINA VERDİ. Bana sıkıntılı portu bağladılar. Arayıp sövüp sayıp düzelttirdim. Bu firma bu özgüveni nerden alıyor?

TÜRK TELEKOM yıllardır altyapı namına hiç bir ..k yapmadı. Hayvan gibi sömürdü ve ettiği karı YURT DIŞINDAKİ batık firmasına aktarıyor.

Peki bu tekel nasıl kırılır?

Siz büyük kitleler halinde diğer firmalara geçerseniz o firmalar da çoğunluğun olduğu yere altyapı götürür. Mahallenizde tek siz turk.net kullanırsanız sizin için altyapı düşünülmez ama çoğunluğu sağlarsanız oraya fiber gelir ve siz de ttnetin boktan bakır kablolarından kurtulursunuz. Yatırımın mantıklı olduğu yere yatırım yapılır.

Kitleler halinde ttnet dışındaki firmalara geçerseniz eninde sonunda bu tekel kırılacak. Ha o zamana kadar belki de ttnetin sabotajlarına maruz kalacağız benim yaşadığım gibi ama sonuçta kazanan biz olacağız. Yıllardır ttnetin karı törpülensin diye başka firmalar kullanıyorum. Sorun yaşadım mı? Evet ama ttnet te süper değildi ki AYNI ALTYAPI...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Gidip de indirimi piyasanın en ucuz firmasından istersen sopalık olursun. Git indirimi daha büyük ve fiyatları çok daha yüksek bir firmadan iste de bir işe yarasın.

Adamlar kullanıcıları düşünürken daha da fazlasını isteyince yüzsüzlük oluyor.

• 1 ay ücretsiz kullanmak isteyen, kod için özel mesaj atabilir.

• arkadaşlar sebebini bildiğim halde söylüyorum bunlar yalancı şirket. Başka birşey diyemem.

Ben aktif altyapı var diye türk net e hat taşıdım. Dediler ki hizmetinizde vdsl var 75mbps ye kadar internet verebiliyoruz. Tamam dedim bana sağlıklı bir şekilde 20 verin yeter dedim.

İnternet taşındı geçildi kurulumu yaptım. Hemen arkasından aradım çünkü hattım vdsl değil adsl altyapısı ile gelmişti. Arayıp teyit etmek istedim vdsl abonesiym adsl hat geldi. Modem vdsl desteklemediğinden mi böyle yoksa adsl mi bağladınız diye sordum.
    Cevap olarak modeminizi değiştirin dediler düzelecekmiş. Olmayacağını bile bile modemi değiştirdim. Düzelmemesi üzerine tekrar aradım.
    Dedim ki böyle dediniz yaptım şimdi niye adsl ? 230 tl az bir para değil modem parası ödedim. Söyleyince işte hemen kayıt açalım falan standart çağrı merkezi kurtulma yöntemleri tamam dedim. 2 gün sonra aradılar size santral tarafından bu hızın verilmesinin mümkün olmadığını söylediler. 8mbps adsl olarak tarifeniz DEĞİŞTİRİLMİŞTİR dedi.

Bana sormadan tarifem değişiyor şaka gibi. Dolandırıcılara bak. Tekrar aradım dedim ki bana sormadan değiştiriyorsunuz bir de ukala gibi çok konuştum diye suratıma telefon kapatıyorsunuz (gerçekten oldu 23. dk da suratıma telefon kapattı).
    Tamam beyefendi sakin olun vs. Dedim ki dolandırıcısınız ama size özel değil hepiniz aynısınız. Madem 8 mbps tarife verdiniz kabul, ben neden 4 mbps te kopma yaşayıp hızımı 3 ve 2 mbps olarak kullanıyorum. O da bina içi kablolamanız kötüdür diyip geçiştiriyorlar.
    Bakın arkadaşlar eve gelen hat kablosu direkt olarak telefon direğinden çekilmiş yaklaşık uzunluğu 15metre olan kablo. Bina içerisi falan diye birşey yok.

Bu sahtekarlar evinizin daire numarasına kadar alıyorlar ki evim müstakil ev. O şekilde size salakça bir vaatte bulunup 10 da birini veremiyorlar.

Hepsini geçtim artislik yapıyorlar ama şirketin genel müdürünün twitter ı bile yok. Adama ulaşamazsınız. O kadar aciz.

Tavsiyemmi, interneti ayda 250 gb dan fazla kullanıyorsanız ve hat değerleniz adsl de iyi geliyorsa geçin. Ama telekomun sağlayamadığı hiçbir interneti sağlayamazlar.

Nasıl vdsl bulduklarını da söyleyeyim. Geçenlerde bir ortak altyapı anlaşması yapıldı hatırlarsanız turksat superonline ve vodafone. Bu üçü bu anlaşmaya uyan bir şekilde evin bulunduğu bölgeye vdsl çektiler. Ama santral telekoma ait henüz ve bu yüzden bu kablolar aktif değil. Bunu görüp vdsl veriyoruz dediler veremediler. Affedersiniz benim dediğimi inkar edip g.t gibi kaldılar.

• önce başlığı ttnet diye okudum sonra acaba benim ondan mı bu ay hızım düşmedi diye düşündüm sonra türk telekom böyle bir şey yapmaz ki dedim ve başlığı tekrar okudum
  • gümüşhaneye gelsin sözleşmeyi iptal edip alacam. tek kelimeyle helal olsun size 100 mb 59 lira öylemi ne denirki helal olsun. şu firmaya destek çıkacak vatan sever iş adamlarını görmek istiyoruz bu firma bu anlayışta olacaksa eğer kesinlikle büyümeli gelişmeli gelişmesine büyümesine imkan sağlanmalı nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminio

Gidip de indirimi piyasanın en ucuz firmasından istersen sopalık olursun. Git indirimi daha büyük ve fiyatları çok daha yüksek bir firmadan iste de bir işe yarasın.

Adamlar kullanıcıları düşünürken daha da fazlasını isteyince yüzsüzlük oluyor.

Firma yetkilisi misiniz, indirim talep etmemiz niye dert oldu bu kadar?

Elbette beklentimiz her firmadan.

• Su 35 olayini da 50 ye cikarsaniz cok daha cazip olacak.

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Bana max 3 veren firmaya niye geri doneyimki telekom gene 16 veriyor hat degerleride bokdandi turknetin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.