Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Üstüne para verseler turknete geçmem hepsi ttnetin altyapısını kullanan ezik firmalar.

Bunu alın buradan alın alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

arkadaşlar sebebini bildiğim halde söylüyorum bunlar yalancı şirket. Başka birşey diyemem.

Ben aktif altyapı var diye türk net e hat taşıdım. Dediler ki hizmetinizde vdsl var 75mbps ye kadar internet verebiliyoruz. Tamam dedim bana sağlıklı bir şekilde 20 verin yeter dedim.

İnternet taşındı geçildi kurulumu yaptım. Hemen arkasından aradım çünkü hattım vdsl değil adsl altyapısı ile gelmişti. Arayıp teyit etmek istedim vdsl abonesiym adsl hat geldi. Modem vdsl desteklemediğinden mi böyle yoksa adsl mi bağladınız diye sordum.
    Cevap olarak modeminizi değiştirin dediler düzelecekmiş. Olmayacağını bile bile modemi değiştirdim. Düzelmemesi üzerine tekrar aradım.
    Dedim ki böyle dediniz yaptım şimdi niye adsl ? 230 tl az bir para değil modem parası ödedim. Söyleyince işte hemen kayıt açalım falan standart çağrı merkezi kurtulma yöntemleri tamam dedim. 2 gün sonra aradılar size santral tarafından bu hızın verilmesinin mümkün olmadığını söylediler. 8mbps adsl olarak tarifeniz DEĞİŞTİRİLMİŞTİR dedi.

Bana sormadan tarifem değişiyor şaka gibi. Dolandırıcılara bak. Tekrar aradım dedim ki bana sormadan değiştiriyorsunuz bir de ukala gibi çok konuştum diye suratıma telefon kapatıyorsunuz (gerçekten oldu 23. dk da suratıma telefon kapattı).
    Tamam beyefendi sakin olun vs. Dedim ki dolandırıcısınız ama size özel değil hepiniz aynısınız. Madem 8 mbps tarife verdiniz kabul, ben neden 4 mbps te kopma yaşayıp hızımı 3 ve 2 mbps olarak kullanıyorum. O da bina içi kablolamanız kötüdür diyip geçiştiriyorlar.
    Bakın arkadaşlar eve gelen hat kablosu direkt olarak telefon direğinden çekilmiş yaklaşık uzunluğu 15metre olan kablo. Bina içerisi falan diye birşey yok.

Bu sahtekarlar evinizin daire numarasına kadar alıyorlar ki evim müstakil ev. O şekilde size salakça bir vaatte bulunup 10 da birini veremiyorlar.

Hepsini geçtim artislik yapıyorlar ama şirketin genel müdürünün twitter ı bile yok. Adama ulaşamazsınız. O kadar aciz.

Tavsiyemmi, interneti ayda 250 gb dan fazla kullanıyorsanız ve hat değerleniz adsl de iyi geliyorsa geçin. Ama telekomun sağlayamadığı hiçbir interneti sağlayamazlar.

Nasıl vdsl bulduklarını da söyleyeyim. Geçenlerde bir ortak altyapı anlaşması yapıldı hatırlarsanız turksat superonline ve vodafone. Bu üçü bu anlaşmaya uyan bir şekilde evin bulunduğu bölgeye vdsl çektiler. Ama santral telekoma ait henüz ve bu yüzden bu kablolar aktif değil. Bunu görüp vdsl veriyoruz dediler veremediler. Affedersiniz benim dediğimi inkar edip g.t gibi kaldılar.

Dostum selamlar,

Bende aynı şekilde ilk başta 50mbps destekliyor diye üyeliğimi taşıdım fakat sanırım biraz da TTNET ibbeliğinden kaynaklanıyor olacak ki VDSL hattı gelemedi evime ve ADSL üzerinden 16mbps tarifye indim. Net gelen 13mpbs kablolu 11mbps kablosuz internet erişimi alıyorum. İlk 3 ay 150mbps kota uygulaması vardı, sonraki aylar bu kotayı da 250mbps yaptılar ki bana fazlasıyla yetiyor zaten bu kota. Sonuç olarak bi önceki ISS Vodafone'du ve onun modemini kullanıyordum. Sürekli kopma ve donma problemi vardı, şu an aynı modem ile kopma ve donma problemi yaşamıyorum. Sadece fazla kullanıcı bağlandığında ping oluşuyor ki bu da tamamen modemin dandikliğinden. Bu arada ben bağlantı yapılırken problem yaşamadım. Aktif internetim olduğu için onun bitmesine 1 ay kala başvuru yaptım ve bitene kadar bir şekilde bağlantım sağlandı.

Ama başka bir arkadaşıma önerdim ve malesef ona 1 ayda bağlantı yapamadılar. Bunun sorumlusu onlar olduğu kadar TTNET. Çünkü onların alt yapısını kullanıyorlar ve yeterli desteği alamıyorlar.

Geçmiş olsun.

dostum bunu ben de biliyorum yazdım da suçlu ttnet aslında diye. Altyapı sahibi onlar. Ben bunların dolandırıcılığını söylüyorum. Bana boş yere modem aldırdılar. Ben söylediklerinde bakın dedim değil bu dediğiniz interneti telekom bütün mahalleye 8mbps i ancak sağlayabiliyor.
    Onlar da artislik yaptı biz veriyoruz diye sap gibi kaldılar bir de 230tl modem parası ödettiler. 3mbps nedir ya 75 derken 3 e düştük. Dolandırıcı bu insanlar

• tarkolar kullanıcısına yanıt
    Superonline üzerinden vodafone fiber alınca istediğin cihazı kullanabiliyormussun ayrıca ben telekom fiber kullanıyorum fiber sistemlerde sıkıntı yok özellikle altyapının sahibinden alınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk'siz 100 Mbps'e kadar 60 lira ? Çok iyi.

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    İnt ile telefon aynı hatta ise telefondaki cızırtı interneti etkiler. Mutlaka telefon arızası bırakın iletişim olarak sabit hattı verin.

• Yeni taşındığım eve internet bağlatacağım, bu mantıklı mı arkadaşlar? Superonline ve TT fiber altyapısı var sitede.
  • Çok güzel haber lakin türknet halihazırda çoğu yerde ttnetin altyapısını kullandığı için ping problemini düşünen oılmadı heralde birileri bu konuda bilgillendirebilir mi foto paylaşabilirmisiniz cs go pinginizi falan??
  • Adresten hız sorgulaması yapıyoruz ve büyük sürpriz
    alınan en yüksek hız 16 Mbs ye kadar. Büyük komedi
    İstanbul Avcılar

• Antalyada yapa nereleri kapsıyor ? Bir türlü söylemediler hangi bölgede olduğunu,siteden yapıncada yapada değilsiniz tarzı birşey demişti.

• bir de upload hızlarını 2 mbit yerine 4 mbite çekseler çok güzel olacak.(kendi alt yapılarının olmadığı yerlerde.)
  • faceit almanya sunucusuna 50-60 ping alıyorum isveçe 75 , rekabetçi pek girmedim ama 80 üstü görmüyorum.
  • 2 gün önce tahattüt yeniledim ttnette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

İnt ile telefon aynı hatta ise telefondaki cızırtı interneti etkiler. Mutlaka telefon arızası bırakın iletişim olarak sabit hattı verin.

Bıraktım önceden telefon hiç çalışmıyordu, sonra çalışıyor ama cızırtılı idi, TT görevlisine dedim normal o deyip kaçtı. TurkNet sorun varsa bildirin dedi, cızırtı var dedim ama düzeltilmedi. Burada TurkNetDestekle iletişime geçtim, 2 soru sordum, bu cızırtıyla ilgil soruya cevap vermedi. Arıza kaydı bırakacaktım, sitelerinde online chat bozuktu, mh de senfoni dinletti kapattım. Bugün yine denerim.

• Cayarsanız kullandığınız gün kadar indirimsiz fiyattan fatura ödersiniz, başka hiçbir şey gelmez (tabi cihaz almadıysanız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

2 gün önce tahattüt yeniledim ttnette.

TurkNet taahhüt bozma bedelini belli miktara kadar karşılıyor bilginiz olsun.

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Canlı desteğe yazmanıza gerek yok. Kategorileri kendiniz seçerek destek kaydı oluşturabilirsiniz.
    https://turk.net/online-islemler/#/supportRecordCreate
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Cayarsanız kullandığınız gün kadar indirimsiz fiyattan fatura ödersiniz, başka hiçbir şey gelmez (tabi cihaz almadıysanız)

Hocam 2 gün oldu 2 sene tahattütle aldım interneti. Cihaz parasını zaten 2 sene boyunca ödemiştim.

10. günde iptal etsem sadece 10 günlük cezamı yani?
  • 10 günlük indirimsiz fiyattan fatura gelir başka da birşey gelmez. Son faturayı da turknet'e yollarsınız kendi faturasından düşer. Hiçbir kaybınız olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

10 günlük indirimsiz fiyattan fatura gelir başka da birşey gelmez. Son faturayı da turknet'e yollarsınız kendi faturasından düşer. Hiçbir kaybınız olmaz yani.

Teşekkürler hocam.

Bir sorum daha olacak bilgiliniz varsa. 60 TL yalın internet ücretimidir? Telefon yokta bende.

Edit: Yalın internetmiş.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 21 Eylül 2017; 13:38:58 >
  • turknet'de yalın internet yok. İnternetin yanında 1000 dakika konuşma var. Hepsi dahil 60 lira.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.