Şimdi Ara

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 lira verip, VDSL vaad edip ADSL almaktansa; 70 TL verdim 35MBIT VDSL alıyorum + prime ile on numara hizmet alıyorum.

Alt seviye paket kullanmadığınız sürece ve superonline fiber altyapısı yoksa tt yine en iyisi.
  • 6 aydır filan türknet kullanıyorum genel olarak memnunum. 2. ayımda bi sorun yaşadım netin adsl ışığı gidip geliyordu sürekli olarak aradım 3-4 günde çözdüler problemi. onun dışında birşey yok ttnettende s.onlinedende iyi bence f/P olarak.

• Öve öve bititemiyorsunuz şu firmayı. Kullanmadan ödeme yapıyorsunuz sorunlarda çözümcü olmaya çalışıyorlar ama çözüme yönelik hiçbirşey yok. En kotusu kullanmadan ödeme yapmak . her ayin 1 inden 1ine fatura çıkıyor 20sinde 26 sinda odeme yapıyorsunuz. Bana uymadi bu ve sorunların çözümüne ulastiramiyorlar. Sonradan kullanılmayan internete fatura cikti btk ya yazdım sildiler faturayı kısacası uzak durmak gerek bulaşmayalım.

• 6 aydır Turknet kullanıyorum çok memnunum 75mbit/4

• Rezil arapnet utanmadan hala 50 gb akn'li interneti 59 liraya okutmak için reklam yayınlıyor tv'lerde

Helal olsun TürkNet. 1 yıl 3 ay içerisinde görüşmek ümidiyle
  • hocam benim bi arkadaş interneti hat olmayan bi yere taşıtmya çalışmış. Taşıyamadıkları için iptal etmek zorunda kalmışlar. Herhangi bi üc
  • quote:

Orijinalden alıntı: muroooo19

hocam benim bi arkadaş interneti hat olmayan bi yere taşıtmya çalışmış. Taşıyamadıkları için iptal etmek zorunda kalmışlar. Herhangi bi ücret almamışlar.

Bu arada ttneti aradım. 146 lira avantaj (ceza) ücreti çıkardılar. (2 gün geçti tahattütü yenileyeli)
    Mevcut internetim 24mbit 35GB AKN 8mbite düşüyor. 60 TL. 2 yılda tahattüdü var.
    Ne dersiniz?
    BUNA CEVABIM.
  • Türknet, AKN'siz internet ile tecavüzün sadece fiziksel bir eylem olmadığını bizlere canlı olarak kanıtladı..

• türknete geçtim gerçekten memnunum 2 yıl boşu boşuna ttnete para kazandırmışım. yıllardır özlemini çektiğim interneti downloadı özlemişim resmen. ttnet artık ne yapacak merak ediyorum.

• Ben 4 aydır Turknet kullanıyorum çok memnunum. TTnetteyken 8Mbit AKN'siz, kampanyalı 102TL ödüyorduk.(Kampanyasız 129TL)
    Üstüne kullanmadığım ev telefonu için ek ücret ödüyordum, hatta takılı telefon bile yok. Yalın internet isteseniz bile o ek ücreti söke söke alıyorlardı.
    4 aydır 60tl'ye telefon ücreti içinde AKN'siz 24Mbit kullanıyorum, bugüne kadar TT iyi kazıklamış dedim. Şimdi dışarda sokağa fiber döşüyorlar, apartmana fiber
    gelince asıl keyfi yaşayacağım, VDSL2 sinyali bölgemde zayıf malesef. Bence rekabet adına atılan çok büyük bir adım, diğer firmalar kaybettikleri binlerce aboneyi
    görünce AKN konusunda akılları başlarına gelir. Umarım Turknet de aboneleri artınca hizmet kalitesini veya verdikleri fiyat şartlarını artırıp, hızları düşürüp biz
    kullanıcılarını yarı yolda bırakmaz. Bu şartlarda olduktan sonra duyan herkes Turknete geçer kendileri kazanır.

• Rezilliğe bak D-Smart 1 yıl sözleşmem var iptal edersem 850tl ücret istiyorlar,kota 50gb hız 8mbps,yuh artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 17 Ocak 2018; 5:37:21 >
  • quote:

quote:

hocam benim bi arkadaş interneti hat olmayan bi yere taşıtmya çalışmış. Taşıyamadıkları için iptal etmek zorunda kalmışlar. Herhangi bi ücret almamışlar.

Bu arada ttneti aradım. 146 lira avantaj (ceza) ücreti çıkardılar. (2 gün geçti tahattütü yenileyeli)
    Mevcut internetim 24mbit 35GB AKN 8mbite düşüyor. 60 TL. 2 yılda tahattüdü var.
    Ne dersiniz?
    BUNA CEVABIM.

Eski operatörün çıkarttığı taahhütten cayma bedelinin 120Tl'sini Turknet karşılıyor, onu da 6 ay boyunca faturadan 20tl düşerek yapıyor.
    Ben geçtiğimde o şekilde yaptım fatura 40tl ödeniyor yani 6 ay.

• Superonline kotali 100mbit kullanıyorum.sozlesmem bitsin hemen geçecem turknete

• Ben de TurkNet hızımdan ve performansımdan memnun kesim içindeyim. Şikayetçi olan çoğu kişi şikayetini yazıyor ama memnun olan herkes bunu yazmıyor. Bu yüzden şikayet çok gözüküyor bence. Toplam orana vurulduğunda memnun insanlar çok daha fazla bence.
    TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknetin kaç müşterisi var az sayıyla hareekt kabiliyeti yüksektir arttıkça kaldırabilecek mi görürüz.
    ben geçmeye kalktığımda 1 ay süründürmüştürler cayınca da 30tlmin üstüne yattılardı.
    geçecekler ona göre geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Eğer ince bir nüans yok ise yılın en güzel haberi.

yok hocam nüans müans yok, üstelik kanaatimce kota olmadığından dolayı insanların çok fazla bir şey indirmeyeceklerini düşünüyorum.

Tabi, ''Cidden Kalktımış mı ? la '' diye internet'i zorlayanlar hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Superonline üzerinden vodafone fiber alınca istediğin cihazı kullanabiliyormussun ayrıca ben telekom fiber kullanıyorum fiber sistemlerde sıkıntı yok özellikle altyapının sahibinden alınca

olabilir ama sanmıyorum çünkü switch lere modemin seri numarasına kadar herşeyi kaydediyorlar. Kullanmana izin vermiyorlar. Eskiden mac clone ile oluyormuş ama artık olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

60i veren 70de verir hocam ama bizim semtte sanirim adslden baska cozum yok.Parasindan gectik artik mesele altyapi meselesi 10 yillik yamali kablolardan baglaniyoruz burda.

Kabloneti mustakil eve baglatabiliyomuyuz yoksa altyapisinin olup olmamasiyla mi alakali ?

kablonet de aynı şekilde altyapı gerektiriyor ne yazıkki. Eğer eviniz müstakil ve bölgenizden geçen kablonet altyapısı varsa başvuru ve taahhüt ile açtırabilirsiniz. Ancak altyapı gerekli.
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    Turkcell uzerinden Vodafone kullanan biri yazdı forumda deneyimlemedigim için bir şey diyemeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tek paket, tek fiyat anlayışımız devam ediyor. Ülkemizde diğer İSS'lerin sizlere sunduğu paketlerle karşılaştırırsanız ne kadar avantajlı bir paketimiz olduğunuz sizde anlayacaksınız. 1000 DK. konuşma, sınırsız internet, altyapınızın desteklediği kadar alabileceğiniz maksimum hız 59,99 TL. Bizce çok değil. Ya sizce?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.