Turknet altyapı sorgusunda garip bölüm
-
-
@TurkNetDestek@TurkNetDestek -
Bu kısma nasıl bakıyoruz ? -
İlgili santralde YAPA hizmetinin verilmesinin planlandığı olarak anlıyorum.
-
Merhaba, bulunduğunuz adreste şu an için yapa santralinin olmadığı ilerleyen zamanlarda yatırım yapılarak adrese yapa altyapısının getirilebileceği bilgisi yer almaktadır. -
Hala turknet mi kaldı ya yok artık -
oraya nasıl bakılıyor acaba?
-
F12 bastıktan sonra konsol bölümüne tıklıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: eksprestren
F12 bastıktan sonra konsol bölümüne tıklıyorsun.yapa hizmeti verilemez yazıyor sadece yatırım yazmıyor.şansımıza küselim :D
-
Bende de yatırım yapılacak yazıyor. Ama bağlı olduğum santrale 2100 metre uzaklıkta olduğum için yüksek down / up alamıyacağım. -
Başlığı görünce ben de denemek istedim :)
"Description":"Yapa hizmeti verilemez ancak yapa yatırım yapılacak santral."
Ancak;
https://turk.net/blog/turknet/aktif-altyapi-yapa-donusumlerimiz-hizla-devam-ediyor//
Bu sayfada bağlı olduğum santralde yapa olduğu yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Ocak 2021; 0:8:47 > -
Merhaba, yapa santralimiz bina numarasından bina numarasına değişiklik gösterebiliyor. Santral mesafesinin uzak olması ya da kapasitesinin dolu olması gibi bir çok sebep bulunuyor. Altyapınızın uygun olması durumunda geçiş süreci otomatik olarak başlatılmaktadır. -
Anladım hocam, bilgilendirme için teşekkür ederim :)
-
Söz sizin ...
-
Ben teşekkür ederim hocam. İyi günler dilerim -
Tam olarak hangi sayfada bu konsolu açıp bakıyoruz acaba?
-
İyi günler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fakasupiTam olarak hangi sayfada bu konsolu açıp bakıyoruz acaba?
turknetten altyapı sorgulattığında f12 ye bas sonra sağda sekme açılacak ordada console yazana tıkla altta hemen
-
Teşekkür ederim hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X