Şimdi Ara

turknet arıza rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10 gün önce telefon cevir sesi gidince adsl de gitti.turknet arıza kaydı biraktim.ertesi gün telekomdan geldiler.iç hattı yenileyin dediler.ayni gün yenilettim.telekom daki kişileri bulup aşağıdan bağlayın tekrar dedim.adamlar bana turknetin tekrar arıza kaydı açması gerektiğini söyledi.10 gündür turknete tekrar arıza kaydı açtıramıyorum.defalarca msg atmama rağmen bu kadar basit bir şey için çözüm sunmuyorlar. 10 gündür internet yok çıldıracağım.gecen gün aradılar sabah 10 da teknik servis gelcek diye. bekledim bekledim gelen giden yok. adamlar ile iletişim kuramıyoruz nasıl olcak bu iş. Allah belanızı versin Turknet.

• tt ekibinin gıcıklığı başka bir şey yok arıza kaydı gitmişlerdir de bakmıyorlardır başıma geldi. Ankastre kutusunun fotoğrafını atar mısınız ? Zaten elektrikçi niye bağlamadı ise. Sizin tt den gelen kablonuz bellidir zaten tarif etmeye çalışalım
  • tt nin numarayı buldum aradım. Adam bana diyorki bize yeni arıza kaydı gelmeden ekip yollayamam. çünkü emirsiz ekip yollarsam ve o kişilerin başına bir şey gelirse keyfi hareket ettiğim için başım yanar diyor. kutunun içini açmam için merdiven gerek.yarın da gelmezlerse zaten gidip fotosunu ceker size atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.