artık gerek kalmadı, aylarca bana bir çözüm sunamadınız, evime ekip bile yollamadınız, yolladığım hız testi sonuçlarında saçma sapan isteklerde bulundunuz, biraz daha konuşsak "bir de tek ayak üstünde dururken test yapın" diyeceksiniz diye korktum vallahi, aşağıda 2 tane test sonucu yolluyorum bu testler aynı adreste, aynı fiber modemde, FTTB Türk Telekom fiber altyapısıyla sağlanan internet ile yapıldı; göreceğiniz üzere TurkNet'te yıllardır çözülmeyen ping sorunum, son zam nedeniyle Türk Telekom'a geçişim ile düzelmiş durumda. Umarım herkes bu zamma gereken tepkiyi gösterir |
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (156. sayfa)
-
-
24 saatlik TürkNet Fiber performansı
güzel dalgalı...
-
Merhaba, hizmetinizle ilgili bi sorun yaşıyorsanız oim üzerinden arıza kaydı açarak uzman ekiplerimizle paylaşabilirsiniz. -
deneyim paylaşımı oluyor, hız dalgalanması için bir sorun bulunmadı yanıtı almam için oim den arıza kaydı oluşturmama gerek bulunmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi program ile test ettiniz ? Ben de yapayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evde devamlı çalışan raspberry pi var speedtest cli ile her 15 dakika da bir test yapıyor influxdb yazıyor garafana ile görselestirme
Turk Telekom Fiber gpon abonesiyim.
Haziran da sözleşmem sona eriyor.
Yalniz online işlemlere baktığımda alo konuştukça öde falan yaziyor bir numara tanımlı.
Bende ev telefonu falan yok.
Simdi Türk Net e geçersem 140 TL üzerine bir de 10 TL mi ödeyeceğim?
Geçerken telefonu kapat seçeneği çıkıyor. Telefon kullanmıyorsanız geçerken bu yöntem ile direk kapatabiliyorsunuz. Eğer alo paket varsa telefonsuz taşınmıyor zaten.
-
Bash scriptiyle speedtest-cli çalıştırıp influxdb'ye yazdırıyorsunuz onu da 15 dk'da bir cronjob ile çalıştırıyorsunuz değil mi hocam ben de yapayım mantıklı.
-
Aynen bu kadar güzel başka ifade edilmezdi
Türk telekoma hangi tarifeye geçdiniz birde ne kadar ödüyorsunuz Bende 10 gün önce türk telekoma geçtim 100 Mbps FTTB ile 139 t.l. +15 t.l. modem kirası ödüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 22 Mart 2022; 19:40:3 > -
merhaba yapılan zamlardan dolayı baska bir iss gecmek zorunda kaldım.Modemi turknete mi iade edecegim yoksa telekom müdürlüğüne mi? Turknete kargo ile iade edeceksem hangi kargo ile hangi numara ile iade edecegim.Altyapı fiberdi.
-
Merhaba, modem mülkiyeti bize geçtiği için iadeyi bize yapmanız gerekmektedir. PM üzerinden detayları ileteceğim. -
burdaki turknet destek ekibi ve müşteri hizmetine iptal sürecindeki gösterdiği ilgi için de tesekkür ederim.Her zaman olumsuzu değil olumlu şeyleri de yazmamız gerekir.
-
Merhabalar, teşekkür ederim. Bir sorunuz olursa ya da tekrar hizmet almak isterseniz iz her zaman buradayız -
Aynı pakete geçtim toplam 154₺ ödüyorum, şimdi o paket kalmadı, iyi ki geçmişiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar ,
Turknet Vdsl kullanıyorum. İki yan binam Fiber alt yapısını kullanıyor nispeten yeni bina sayılır. Bulunduğum binanın içinde fiber ile ilgili bir kutu yok. Turk Telekomun fiber alt yapı sorgulama sayfasına baktığımda FİBERNET desteklendiği yazıyor. Turknet'in alt yapı sorgulama sayfasında Vdsl 100 mbps yazıyor.
Benim fiber alt yapısına geçebilmem için sanırım öncelikle binama Turk Telekomun kutu koyması lazım. Turk Telekom'a veya Cımer e dilekçe vermem gerekiyormuş.
Önce nerden başlamak lazım bu işlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 20 Mayıs 2022; 11:11:33 > -
Merak ettiğim bir şey var. Fiberde TürkTelekom’un altyapısını kullanıyor Türknet. Fakat Netflix’te ve Steam indirmelerinde Türkiye’de en iyisi olduğunu iddia ediyor. Tamam da sen TürkTelekom altyapısını kullanıyorsun zaten. Ben başka bir İSS ile anlaşsam yine aynı hız kalitesini alacağım. Ha Türknet kendi altyapısını kullansa tamam diyeceğim.
TT alt yapısını kullanıyor ancak tünel bağlantısı omurga diyelim turknet server üzerinden hizmet alıyorsun.
-
Merhaba Turknet'e bende yeni geçtim 100Mbit.
Gayet memnunum Karadeniz bölgesindeyim bu kadar iyi sonuçlar alabileceğimi sanmıyordum.
Daha fazlası gereksiz 100mbit ideal bir hız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X