Şimdi Ara

Turknet bağlanırken 35 mbite kadar altyapı sonra 10 mbite kadar destek denilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet başvuru esnasında aktif altyapımızdasınız 35 mbite kadar hız alabilirsiniz denilmesine rağmen internetimin hızı 7 mbiti geçmiyor. destek kaydı açtığımda altyapınız 10 mbite kadar desteklediği için maksimum alacağınız hız 10 mbiti geçemez denildi. Turk telekomu aradım altyapınızda 30 mbite kadar hızlı internet alabilirsiniz dilerseniz hemen transferinizi yapalım deniliyor. Komşum aynı binada 24 mbit hızla turk telekomdan internete bağlanıyor.

Turk telekoma geçmek istemiyorum. Lütfen artık şu sorunumu turknet yetkilileri çözsün. Ben turknet çok iyi demek istiyorum.

Destek ekibi sesimi duy lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavk -- 22 Eylül 2020; 17:38:5 >

• Merhaba, arkadaşlarımın ve saha ekiplerinin tekrar kontrol edebilmesi için aynı binada sizden yüksek hız alan abonelik varsa hizmet numarasını ve aldığı hızı belirterek www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.