Şimdi Ara

turknet belge gönderimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dün akşam turknete başvurdum online islemlere kimlik fotosu vs. yükledim fakat bu gerekli belgeleri biz mng kargoylami yollayacağız yoksa bu kurulum yapmaya gelen ekip mi aalacak bizden(internette mng kargo ile ücretsiz yollancak diyo ama başvuru mailimde ekip alacak diyor)bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca bu ilk kez internet bağlamamız mahalle direklerindeki kutuya olan uzaklik 90 100 mt fln adsl ile kaç mbps alırım bu süreç ne kadar sürer şimdiden teşekkurler evde o ev telefonu girişlerinden yok artik adi herneyse ama hemen yanımızdaki evde var internet adsl.(2 evde müstakil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiIITheWise -- 18 Haziran 2020; 1:31:32 >

• mailden size gelen belgelerin hepsini doldurun ve gerekli her şeyi MNG kargo ile verilen adrese kargolayın. Bu işlem ücretsizdir. Kargo ulaştığında abonelik işlemleriniz başlayacaktır. 5-7 gün arasında internetiniz açılacaktır.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    şuan evimizde internet iç tesisatı yok ve daha ekip bizi arayıp ne zaman gelelim bile demedi ben kargoyu yolladıktan sonramı bu işlemler başlıyacak ve benim onlara attığım soru mesajında ekiplerimiz geldiğinde sizden alacaktır diyor ve başvururken 29 tl kargo ücreti ödeneceği söyleniyor kendim kargolarsam bu ücreti ödemiyecekmiym pek bilg,im yok bu konuda süreç nasıl işlenir bilgi verirseniz sevinirim iç tesisatın gerekirse yenileneceği yazıyor turknette 0dan iç tesisatı yaparlarmı yapmazlarsa benim ne yapmam gerek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.