< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patuaid -- 3 Ocak 2021; 7:1:12 > |
TurkNet Biri Video İzlerken Packet Loss
-
-
100 mbit fiber Turk Telekom kullanıyorum. Bende de aynı anda Tivibu Ev açılırsa aynısı oluyor. O da 1080p video gibi düşünün. Mevcut altyapı- teknoloji ile normal sanırım.
%3-5 Battlefield 5 i etkilemese gerek, ben %10 lar ile Battlefield 1 oynardım bir zamanlar.
-
hocam eskiden yaşamazdım, eskiden dediğim 6 ay önce falan. bir anda olmaya başladı. destek kaydı vs açıyorum ilgilenen de yok ki. -
İnsanların hızı 1 mbps lere düşüyor, pingleri 2000 lere çıkıyor oyalayıp ilgilenmiyorlar.
Serverların olduğu yer almanya dır büyük ihtimal, oralara bağlantılar sıkıntılı, son zamanlarda pandemi EBA derken altyapı da zorlanıyor iyice.
Dert edinip kafanızı yormayın bence, sizden kaynaklı değildir, kimseye kabul ettirip çözülecek bir şey de değil hele hele turk.nette
-
Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu sorunu bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden ilgili bir kayıt açarak iletin. Arkadaşlarım gerekli incelemelerinizi yaparak konu hakkında size destek olmaya çalışacaklardır. Ben de isterseniz durumunuzu buradan takip ederim. -
hocam biliyorum halime şükretmem lazım fakat çok can sıkıyor, aylardır oyun oynanmıyor. -
hocam video açanlar ve siz wifi ile mi bağlanıyorsunuz. eğer öylseyse siz kabloyla bağlanmayı deneyin wifi deki internet kullanımları kabloya yansımıyor sıkıntı olmuyor yani.
-
hocam kablo ile bağlanıyorum, video izleyenler wifi ile. altyapımı tanıdık aracılığıyla kontrol ettirdim sorun bulamadılar, turknette mi sorun? -
aciliyet bildirir misiniz? destek no 40145710
-
Merhaba, kaydınızın önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım kontrollerin sağlanması için arızayı network ekiplerimize iletmiştir. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler.
Benzer içerikler
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- modemden cızırtı gelmesi
- snr margin kaç olmalı
- türknet kurulum ücreti
- turknet müşteri numarası öğrenme
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
- en hızlı internet
- turkcell abone sayısı
- türk telekom port açma ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X