Şimdi Ara

TÜRKNET ÇİLESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet yapa alt yapısı saçmalıgıyla bana interneti 1350m uzaktan 10mbps hız veriyor oysaki bana yakın santral dolabı mesafem 367m 50mbps hız veriyor santralimi taşıyın diyorum VAE alt yapısına bu seferdee 40 yıldır aktif kullandıgım ev telefon numramın degişecegini söylüyor paranızla çile işkence çekmek istemiyorsanız Türknet den uzak durun. Düşmanıma bile tavsiye etmem.
    Baglantı kopma sorunları internetin kesilmesi paranızla rezil etmeyin kendinizi sokaga çıkma yasagı oldugu günlerde bile internetim yoktu müşteri hizmetleri denen bişe yok muhattap yok arızayı internetten açıyorsunuz otomatik mesaj atıyo günde bikere cevap yazarsalar şanslısınız çalışanı olmayan bir firma umarım devlet yetkilileri bu firmaya bi DUR der...

TÜRKNET ÇİLESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkanor -- 28 Haziran 2020; 14:52:8 >

• YaVaeye geçirsinler yada kapat gitsin internetini geç başka firmaya.
  • VAE alt yapısına geçmemem için herşeyi yapıyorlar vae geçersem telefon numaram degişirmiş diye zorluyorlar yapacagı tek şey nakil yapacak bu tip merdiven altı firmaların
    gerek ttnete kızdım bunlara geçtim şimdi farklı bir firma bakıyorum en kısa zamanda bunlardan kurtulcam
    tek çare elon musk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkanor -- 28 Haziran 2020; 20:45:0 >
  • Turknet' in tek artısı YAPA altyapısında VDSL hizmeti alabiliyorsan, hattının desteklediği yüksek upload hızlarını alabilmen.

Başka bir esprisi kalmadı, fiyatı da diğerleriyle aynı oldu. Müşteri hizmetleri zaten tüm firmalarda aynı.

YAPA' dan VAE' ye geçirmiyorlarsa hiç uğraşma iptal et aboneliğini diyecem ama, o tarafta yine bir uyanıklık yapmış Türknet. YAPA Devre numaraları ile direk geçiş yapamıyorsun, diğer firmada yeni abonelik açtırarak geçiş yapabiliyorsun.

Türknet' ten Millenicom' a geçişte yukarıda bahsettiğim olayı yaşadım. Belki senin devre numaran uygundur, bir arayıp sorman gerekecek.

Şu firmanın bu kadar gizli saklı işler yapmasından sonra hala en şeffaf firmayız demesine ayar oluyorum :)

Genel Müdür' leri Sinan Bey, DH ile yapılan söyleşisinde şöyle diyor; bölgesine VDSL hat gelenlere biz kendimiz haber veriyoruz, yüksek hız alabilirken neden almıyorsunuz diye soruyoruz. Ama o adamlar ısrarla VDSL' e geçmiyor :)

Bizde burdaki arkadaş gibi bir yerlerimizi yırtıyoruz, YAPA' dan VAE' e geçirin diye.

Şimdi burada kim gerçeği söylüyor siz söyleyin :)

• bu tip merdiven altı firmalara yasalar dur demeli en nihayetinde mahkeme yolu görünecek başka çare yok bu tip firmaların kapatılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkanor -- 28 Haziran 2020; 22:37:21 >
  • bu firmayı cimer e tüketici hakem heyetine online olarak şikayet ettim
  • Merhaba, YAPA' dan VAE' e geçişte sizinde belirttiğiniz gibi telefon numaranızda değişiklik oluyor. VAE' ye geçişinizi yapabilmek için yerleşik operatöre telefon ve internet başvurusu yapıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Pişmanlığı
    3 ay önce açıldı
    Süperonline Pişmanlığı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Basvuru yap ozaman numara degistirmek nedir ayni numarayla basvuru yapican bunu imkansizlastiran nedir sanirsin marstan bagliyacak altustu evrak nakil isi bunun zor olmasindaki asil sebep nedir neyi gizliyonuz anlam veremoyorum turknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burkanor B kullanıcısına yanıt
    Nakil işlemi olsa evet numaranız değişmeden işlem yapılır, ama YAPA' dan VAE' ye geçişte süreç farklı olduğu için numara değişikliği oluyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    farklı olan nedir açık açık yazda bilelim gizlediginiz olay nedir sizin bu tutumunuz hayra alamet degil illaki mahkemeye ver diyorsan hiç şüpende olmasın savcılıgada giderim sizin isminiz nedir
  • Haber vermeden VAE' den YAPA' ya çok güzel şekilkde geçirin. VAE' ye geçince yokuş yapın :) Ya bırakın bu işleri arkadaşlar hiçbiriniz şeffaf iş yapmıyorsunuz...

Sırf geçirmemek için telefonunuz değişecek şeklinde yıldırma politikasına gidilmesi nedir ya. Adam yıllardır kullandığı telefonu niye değiştirsin.

Adam şimdi telefonunu değiştirirse ve ileride Türknet aboneliğini iptal ederse, belki boş port yok sorunu yaşayacak.

Ama kendi telefon hattı olduğu sürece port sorunu yaşamayacak bu kişi :) Bir siz mi uyanıksınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar3th -- 29 Haziran 2020; 22:57:59 >
  • aynı şekilde bizimde başımıza geldi
    VAE DEN hizmet alırken 11mbit kullanıyorduk şimdi YAPA dayız 4 mbit internet geliyor

kaç defa VAE YE tekrar taşıyın diye fakat kayıt açtık hep bir bahanelerle salladılar

mesela : - online hizmetlerde hızımın 4 mbit olduğunu görünüyor ve santrale uzaklıpım 2206 metre olduğunu biliyorlar halen hız testi yapın felan

- yalın telefon hizmeti talebimin olmasına rağmen telekoma taşırken sorun yaşanıyor gibi bahaneler

yani YAPA Giriş kolay çıkış YOK

Devre Numarası 100500310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentvural -- 30 Haziran 2020; 0:15:18 >
  • bulentvural B kullanıcısına yanıt
    kardeş sen hemen başka iss ye geç.

Türknet kullanıcısını mağdur eden bir firma. saha dolabı yenilendiğinde ADSL'den VDSL e geçiş yapması gerekirken müşterisini memnun edecekken 2 km ötedeki santraline bağlıyor müşterisini mağdur ediyor.

Müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar, daha fazla para kazanmak için 2 km ötedekine bağlıyor. Hızın 3 mbps ye düşmüş öenmli değil onlar için.

imzamdaki konuyu oku.
  • Bu is mahkemede biter bu tip firmalar kapatilmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAPA sisteme esir edilen numaranızı tekrar Turk Telekoma taşıyarak VAE sisteme döndürebilirsiniz. Sadece Telekom binasına gidip başka bir operatörde ev numaram var size taşımak istiyorum demeniz yeterli YAPA,VAE falan karıştırmayın hiç.
  • bulentvural B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarım vae geçişini yapmak istediğinde bbk altyapı bilgisi bulunamadı. Bu nedenle vae geçişinizi yapamadık. 29.06.2020 tarihinde açtığınız destek kaydı üzerinden saha ekipleri gerekli çalışmaları yaparak bilgi verecektir.
  • Daha önceden Vae alt yapısında kullanıyordum Son 15 -20 gün içinde yapa ya geçirildim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam arayın öyleyse kapatın internet ve telefon hattımı deyin çözüm bulurlar .
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • YellowBase kullanıcısına yanıt
    aynen düşmanıma bile tavsiye etmem sokaga çıkma yasagı oldugu günlerde bile internetim yoktu ızdırap gibi bir firma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.