< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet Destek Burada (2006. sayfa)
-
-
Arkadaslar turknet pesin odeyip en paradan taksit yaptiran oldumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın Yetkili,
90 günlük süre nedeniyle yeni abonelik açıldı; şimdi ise port yok sorunu ile 1 haftadır beklemekteyim. 90 günlük bekleme zorunluluğu kaldırıldığı için bu başvurumu iptal edip geçiş işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer Gigafiber aktivasyonunun tamamlanmasını beklemem gerekiyorsa, ona göre önlemimi alıp bekleyebilirim. Sahada çalışan arkadaşlar, yılbaşına kalmadan aktif olacağını söylediler. Salı günü sinyal kablosu çekiyorlardı
Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim.
@TurkNetDestek
Hizmet no:4265206data
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu çok sonradan fark ettik iş işten geçti çünkü başka ISS bu arkadaşlar var onlar geçti fark edemedik Turknetin müşteri temsilcisinin sözü dinledik porttan olduk bekleyeceğiz on başvuruda kaldı zaten bu bulguyu paylaşmanız başkalarına yardım edecektir mutlaka araştırmadan direk Turknetle anlaşması var karmaşanın içeride böyle bir hataya düşmüş olduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba; bugün başvurumu yaptım. kimlik ve e-devlet sözleşmeyi onayladım. Rica etsem süreci hızlandırma şansınız var mı? Evden çalışanlar var ve şuan mobil internetle idare ediyoruz.
Abone No: 4289215
-
3 4 gün önceden açmış olduğum konuya hala cevap verilmedi. Herhangi bir işlem yapılmadı nedeni nedir acaba @türknet destek
-
bu ülkede verdiğin paranın karşılığını hiçbir zaman alamazsın. Ne türknet ne de ttnet.. hiçbiri bir işe yaramayan firmalardır.
-
Merhaba. Comnet kapanınca turknet'e geçiş yaptım. Telekom omurgası üzerine fiber kullanıyorum. 100mbit paket aldım. Gayet memnunum. Geçiş yaparken arkadaşımdan kod aldım. 1 aylık ücretsiz kullanım tanımlandı. Comnet"den geçtiğim içinde ayrıca 2 ay ücretsiz kullanım tanımlandı. Sormak istediğim. Bu ücretsiz kullanımlar hemen başladımı? Yoksa bir fatura çıkacak da ondan sonra mı ücretsiz ayları kullanabileceğim?
@TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 17 Aralık 2024; 22:2:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Apartmana fiber kutus geldi mevcut turknet müşterisiyim fiber talebim alındı 2-7 iş günü içinde ekip gelecek modem ile birlikte kurulum yapılacak denildi.
Siteden ev adresimi girdiğimde 100 mpbs hız gözüküyor bu nasıl fiber ? 1000 almam gerekmiyor mu
-
Tt altyapıda en fazla 100; ne yazık ki.
-
O zaman tt ye geçeyim böyle fiber mi olur.
İki yıldır turknette peşin ödeme yapıyordum bu senede yaptım kalan tutarı iade alabiliyor muyum acep
-
Her firma ayrı hızda tarife sunuyor. 200 verende var; 500, 1000 de.
Tt 16-20 Aralık fırsatı var ; bir göz atın istersiniz.
-
Bu nasıl kampanya böyle :D 940 tl kafayı yemişler
15 ay taahhütlü olup, ilk 3 ay 470 TL, son 12 ay 940 TL’dir.
-
Yiyen yiyene.
+ Bonusu var; rüter kirazı.
-
Kablonete geçerim daha iyi değil mi hocam
üst paket kablo tv sinema paketi vs hemde 1000mbps
-
Olabilir. Upload hızları düşük onunda.
-
Diğer firmalardan düşük olmasının sebebi nedir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tt ile anlaşmasından kaynaklı olabilir.
-
Kurye yolu gözler durursunuz,kutue randevu erteler, grlecem der randevu saati gelemiyoruz der , telefon eder daha açamdan kapar, sonunda gelir kimlik ister, metin verir şunu oku video çekecem der, yetmez yüzünü sağa cevir sola cevir yaptırır sonra ki gün internetiniz gelir 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi aradım alt yapıları yokmuş upload hızı 20 diyor
Alt yapısı olsada aynı hızı veriyorlarmış değişen bir şey yok dedi
1000 mbps upload kaç olmalı
Düzeltme kendi alt yapısı olursa 120 upload oluyormuş ancak yokmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKaleFener -- 17 Aralık 2024; 11:5:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X